<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Monday, April 16, 2012


Assalammualaikum...
yaw dsbbkan hari ni pgi2 jerk aku dh kne bgn pgi cause nk gi skool mulekan my own routine
mcm org lain jgak kan:P:P:P
then pgi2 jerk dh bgn n abg aku masih sdap tdow..n mse mandi tdi air jdi kecik dsbbkan ade spupu daddy aku kat umah..dorg nk gi konvo dkat poli pg...so adush..aku mmg mcm yoii ar pg2kan.
then aku smpat mndi jgak..n pergi skolah tdi awal..mse slm sepupu daddy tuh
dpt larh duit rm10...syukuran rezeki aku bersyukur aku sgt2..n pgi2 jerk mama dh bgirm20..
sbb nk gi skool,kan..n aku sbok nk kmpul sbb nk beli beg playboy..akukan
asyik minx duet daddy..smpai daddy aku dh naek bsing:P
hehehhehe.aku ckp anak daddy.n smpai kat skolah tdi cm biase lah:P..pastuhkan urmm
nk ckp ni aku kan xsmpat break so aku gi break dgn yana cozen aku.so aku mcm biase lah..
n tdi awal subjek math..mmg mcm ngantok tpi bile buat latihan aku sgar blk..n subjek
Pi..aku dh sujud kat atas meje..hahahhakk..klakar kan..siap nme kne panggil lgi..bkan aku sorg
smua student laki pun kne..yoii! xyoi tuh jgnhar
 cter arrr.
rehat plak..skrg mmg dh gmpak..aku rehat dgn Yana kan slalu n dax2 aku.but skrg kteorg dh
maken ramai..
n nih list nme group bru aku..aku syg dorg jgak lah..but azrul still xjoin aku
syafiq plak kjap join kjap x
-aerun
-yana
-azhar
-azizul
-faizun
-iqbal
-mirul
-syamugam(yg ni indian boy okay)
-harris(dyerk pun skali skala)
-fieza and miera
so skrg kwn2 aku dh bertambah..seronok
n then tdi aku gurau2 tau dgn girlfriends aku mse nk naek kelas..but mse aku terjatuh
tdi dax2 senior sebok ckp mcm ni
Kau dh arr bwk scramler..
ehemm..ko dgn group ko boley arr besar mne..?:P
ahazks..salah ker bwk scramler..aku rse bdax tuh lgi teruk xley bwk motor clutch.
hurmm:P
buwekkkkk
okay then tdi english time lpak sblah laila..pastuh seni 3 mase..naseb aku baek kot
or doa aku termakbul..sbb time seni cikgu xde...
seronok aku..buka kdai kopi dgn kwn2:P
n mse  blk hujan..aku n yana main x main hujan..mmg best lah..pastuh ....kan
mse kat dlm bas...aku xnmpak hilmi aku xtau ar..mse tuh knape dgn dyerk but
rupenye dyerk dtg..mmg aku marah sgt sbb yerk arr ckp xnk dtg..jgn hrp aku nk bertegur dgn
dyerkk esk:P
and Kamil..si muchuk aku ni..dyerk mmg muchuk sgt2...tpi muchuk tuh jgak yg kte syg
sbb dyerk btul dh jdi mcm aku nk..but sory syg sbb terlalu ganas dgn awk..kte syg awk n
nakal + manje..sory taw...syg i really cume nk u dlm mylife.n ALLAH sebagai tmpat aku mengadu
dan aku sembah ...dan kata kata untuk hari ni
xsemestinya walaupun hati kita pernah terluka tapi xboley digunakan lagi..
bila terlukalah kita kena rawat..walaupun ade parut kat hati tuh..tpi parut tuh yg membetulkan
kesalahan dlm perhubungan.dan biarkan terus hati kita dilukai ..ubati cpat...
korg kne pndai cari ubat dan penawar jgn tersalah pilih dgn penawar tiruan okay
:P:P:P
YA ALLAH aku bersyukur kepadamu kerana hari ini kau berikan hari yang baik untukku.
tetapi andai hari ini aku telah melakukan banyak dosa kau perampunkanlah diriku
kerana aku hambamu yang lemah:)

dan aku xnak lupa jgak untuk hari esk
korg kalau baca tolong sedekahkan al-fatihah
untuk seorg hamba ALLAH ni okay

Arwah Khairul Anuar bin Azhar
14.10.90-17.04.09
semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan ditempat orang yang beriman

Anua maaf seandainya aku xmampu untuk hadir ke tempat pekuburanmu pada hari esk
kerana hari persekolahan..tpi sungguh pun aku bukan sesiapa untuk kamu lagi
aku ttap akan ingt kamu dihati aku okay:)

semoga kau sentiasa dirahmati Allah


Out Of Bounds:D
7:39 AM