<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Saturday, April 21, 2012


yaww tdi aku kan ckp nk buat kepale then tdi series aku ingt just nk gi pb jerk
n gi lib...tpi series aku belajar spatah haram x masuk..pastuh aku terpikir jap..nk buat per
then aku kluarkan duet...gi cs..sbb poket tngh kering mse tuh..
hurmmm..aku terus gi cs and kat cs tngok wyg...crite 3temujanji..
yaw parents aku cme text kat aku aper..adek kat mne skrg ni?
yaw aku dpt mcg mcm tuh dua kali satu from mama n dgn daddy..
yaw...aku xkire..geram xgeram. aku dorg coll aku pun xsmpai 10 coll bygkan..
so meants xrisau larh kan pasal aku..kamil pun xde col hurmm smua x amek berat pun pasal aku..
aku mcm nk lari jerk pikir tdi...tpi dsbbkan aku pikir lah kan,aku bukan jenis org mcm tu
so aku just terus blk.lah n dri masai aku bertapak blk rumah.jauh x jauh aku xheran dh..
tpi bile aku blk..parents aku lngsung x tnye aku gi mne?
kluar dgn sper?
just marah aku xtinggalkan pesanan..
pastu skrg aku gaduh dgn dorg..yaww..arghhhhhhhhhhh
smua org  xfhm aku..tngok aku xley cter sgt dgn kamil
dyerk pun aku tau penat n mcm2,,cian kat dyerk jgak aku asyik ssahkan dyerk jerk
pastuh tdi ckp pun xlme hurmm/boringnye..mcm arghhhhh.
ape aku ni....yaww then tdi kwn aku marah aku asl kluar xbgit au parent.
yaw bile aku dh jelaskan smuanye bru dyerk tau..
aku xtau arr aper..sbb mama aku lah jgak daddy aku ckp dyerk nk pulang duit aku.
n suruh aku beli beg playboy sendiri..maai series..baut aku maken marah..jgn smpai aku lari dari
rumah.n buat masalah arr...seiries mmg aku marah sper xmarah mcm ni!!!
if aku mmg xbtul aku tau salah aku.tpi kalau terlalu nk ikut ckp mama aku jerk jdi mcm ni
lah...asal mama aku xamek jerk adek2 dyerk jdi anak dyerk terus
pastuh buang aku terus jauh2..kan snang...lgi pun aku bukannye
yg dia syg sgt,,,,.

Out Of Bounds:D
6:32 AM