<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Friday, April 20, 2012






arrhhhhhhhhhhhhhhh
aku punyer kesabaran mmg diuji hari ni..
aku dh okay perasaan marah aku kat kamil dh terubat..sbb aku rindu dyerk
aku malas nk perbesarkan cerite aku yg slah asyik cemburu kan..k
then bygkan ea nih smua pasal mama aku..
okay mmg aku akui mama aku nmpak muda n kire level cantek lah
k tpi aku marah sgt knape..
okay mmg aku xpuas hati..sbb aper okay bygkan lah aku ni sorg jerk anak perempuan dyerk
k then klu aku ajak hang out aper smua malu alh..penat lah...sdangkan dpan kedai mamak jerk
dkat jerk..pastuh tdi aku mcm terdiam taww sbb aper..k bygkan
aku nmpak mama aku penat sgt..sbb adelatihan ptg tdi..so aku xjangka sgt lah
mama aku nk kuar.
pastuh kwn dyerk ajak gi minum jerk kat luar terus kluar walaupun penat..
perghh aku mcm terdiam arr sbb aku tinggal lgi sorg kat umah..hurm aku mmg xde arr ksah dgt klu dyerk
nk kuar tuh..sbb tuh hak mama aku..tpi knape bile dlu time aku kluar dgn dax2 aku
dyerk sbok ckp ape dgn daddy aku..smpai aku gaduh dgn daddy aku..
yaw dyerk sekat aku kwn dgn kwn aku yg boley buat aku happy..
sdangkan dorg tinggalkan aku sorg2 kat umah.pastuh aper smua
nk bising..aku mcm ehem..marah jgak larh..aper2 smua abg aku abg aku yg baik sgt..mmg aku tau
abg aku pndai x mcm aku..aku ade minat aku sendiri..aku ade cre hidup aku
okay slalu mama aku ckp aku sorg jerk anak perempuan dyerk..
so jgn buat hal.aku xkan buat kepale lah klu mama aku xbuat hal...aku ingt lgi
dlu aku smpai nk lari rumah..tpi aku xbodoh lgi nk buat keputusan mcm tuh..sbb aku
jenis pikir ape jdi..okay bygkan ea..bileadek2 angkat dyerk ajak mkn smua
dyerk ikut jerk...adek2 angkat dyekr baye2 aku jerk n laki..aku tau mama aku xde adek laki tpi
entahlah..klu dorg nk ape..mama aku balanje..mmg lah aku tau..tpi bile mama aku belanje
aku..dyerk mcm berkire yaw...tuh aku malas tuh..pastuh mcm hari tuh..just celak pun berkire
dgn aku just rm10..klu dyerk belanje adek2 dyerk mkn tuh smpai berpuluh xper plak..
aku ni anak dyerk or x...?bile aku minx bju ni bju tu..yaw dyerk beli plak..seorg ibu
yg btul syg anak perempuan dyerk aku tngok mcm membe2 aku lah kan.
mama dorg belikan mcm brg2 dress up...mcm bju femine...ntahlah..
tuh smua aku xhrpkan sgt..sbb mmg aku lbih ske dgn cre aku..cre nmpak mcm laki..
hurmm pikir lah sendiri..aku xtau lah aper.mungkin aku xsecantik mcm mama aku kot..
n bile nk gi tmpat badminton tuh mcm aku xley follow jerk..tpi mmg aku xhrplah
klu nk pergi ...mse ade sepupu aku biey dyerk kemain bwk..aku tau arr sepupu aku
tuh pandai bergaye aper smua..mke pun cantek iras2 mama aku..so bile jln sblah mama aku mmg spadan
lah kan..xmcm aku..aku gemok..yaw tpi aper2 hal minx tlg aku.bile kne ganggu
ade msg bodoh2 minx tlg aku..klu internet ape smua minx tlg.kemas rumah lah ape lah..
itu yg aku malas tuh....bygkan kaki aku luke pun bukan dyerk yg sapu ubat
daddy aku jgak..kan..bygkan..aku ker anak dyerk..law abg aku tuh..everything okay sgt lah
mmg aku tau keluarga aku bahagia..tpi dorg xfhm aper aku nk..
mmg dorg bgi ape yg aku minx..tpi xfhm perasaan aku..bile aku kwn dgn dax2 yg hsap
rokok..pandai dyerk marah..dyerk ckp aku plh kwn xbtul..sdangkan aku xamek pun
naseb kwn2 aku baek dlu..dorg tau aku mcm mne..aku siap ckp elakkan aku amek jerk
tpi dorg tahan aku ckp xyah amek..aper smua.pastuh bile aku kwn dgn anua..
dsbbkan konflik antare mama aku n mak dyerk dsbbkan adek angakt kesayangan mama aku tu
aku yg xley kluar n jmpe sdangkan mse aku ade masalah tuh anua yg tlg aku..
hurmm mungkin aku terlalu pelik utk mama aku kot..
yerklah sbb aku ske buat something yg pelik..cthnye mcm aku ske tukar sesuatu
tuh mcm jam aku tkar2 brg dlm smua..adekah tuh pelik ?bgi aku biase jerk k
bygkan bgi aku kejayaan pertama aku bwk scramler..bgi aku mmg dh ckup bermakne..
dyerk xtau aku jatuh kaki aku saket mcm mne smua..bile aku ckpa ku dh boley bwk n aku nk
bwk awk..mula lah dyerk ckp sesuatu yg buat aku mcm patah hati,.,pastuh bile nmpak anak kwn
dyerk bwk kerete aper smua...mula lah nk ckp..aku bukan nk jdi anak derhaka
tpi aku lawan blk aku just ckp..itu sbb parents dorg nk ajar..bukan mcm aku...nmpak x..
pastuh sruh sgt abg aku blajar kerete sdangkan aku.x..yaw aku entahlah..aku xfhm dgn perangai mama aku ni.mungkin bile aku xde bru dyerk nk sdar selama nih dyerk ade dua anak bukan sorg.
mmg aku lbih mnang kan kwn n tinggalkan mama aku.sbb mama aku yg buat pasal..aku
tulis blog ni bukan utk aibkan mama aku sendiri..cme aku xpuas hati..n aku xtau nk cerite kat sper.
pastuh tdi bile aku tngok pic dyerk dgn anak org lain..kluar tdi..yaw mama aku x invite pun aku ikut
dyerk sdangkan kwn2 dyerk bwak ank...
why mama?mama malu ker dpt anak xsmpurna mcm adek nih?
adek mmg x cukup keperempuanan.tpi adek ttap cbew blajar utk jdi perempuan.
n adek blajar utk jge diri adek sendiri..knape ssah sgt mama nk bgi kepercayaan kat adek..
sdangkan adek tau adek boleh handle n klu mama rse ckup malu utk ckp adek anak mama
its okay..adek boley terime...tpi jgn arr mcm pergunakan adek..
mmg aku xnk persoalkan knape aku lahir sbagai anak perempuan..sbb
aku tau dan bersyukur aku jdi perempuan..tpi cume mungkin aku xcukup lembut..
entah lah.aku pun xtau nk cerite kat sper.klu x dlu airina slalu dgr cter aku..aku nk cter kat kamil sgt
punx ley jgak..sbb aku tau kamil mesti akan lbih mnangkan mama aku..
hurmm
sediy xsediy aku kne pandai bwk diri larh...bukan ikut keputusan
org lain...

Out Of Bounds:D
11:14 AM