<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Thursday, April 19, 2012


cuace hari ni mendung..n hari aku hari ni xseindah smlm...aku xtau knape mungkin kamil mlm tdi kiss aku xbyk kot..:P..urmm entah aku dri mlm tdi sbnarnye mcm sediy hurmm/entaah arr.aku cume xnk kamil jdi milik org lain...aku xnk kongsi org aku syg..n aku xnk kehilangan org yg aku syg ..aku cume mcm cemburu jgak lah bile kamil cerite pasal eiyka minx tlg dyerk..ycrk lah laki kte asl x minx tlg laki sendiri...pastu aku mmg marah lah sgt sbnarnye..cme aku mlas nk percetuskan pergaduhan dgn kamil..sbb aku xske hubungan kteorg tegang jerk..aku mmg xrela kamil tlg eiyka..tpi urmmm nk buat mcm mne aku bgi jgak..cme mse tuh aku sediy lah....sbb aku takot kamil jdi milik eyka blk yerk lah aku dgn kamil kan jauh.sdangkan dorg dkat n hubungan dorg lbih akrab...hurmm klu eyka sbagai ex kamil boley contact dgn kamil..knape x aku contact dgn ex aku yg lain/.tol x?n pgi tdi aku okay..pastuh rehat aku jmpe dax yg kacau aku tuh..mmg aku sorg..walaupun aazhar n dax2 aku ade kat tmpat aku..tpi dorg kat blkg..mmg aku xnk dorg ikut .sbb tuh bukan cre aku..hurmm entahlah hari nih masalah sgt......aku pun x tauu sediy mmg sediy..senior aku tu plak bwk dax dyekr..hurmm ayat dyerk mcm gurau...mcm series aku xtaww arr..rse esk mcm xnk dtg skolah jerkk..aku rse mcm nk cabut arr..xde mood nk gi skolah..:'(......then aku dh ptskan hubungan aku dgn hilmi...so lpas ni aku mmg dh xkan jmpe dyerk aku dh xnk jdi kwn dyerkk...aku xnk kamil jeles antare aku dan dyerk..entah aku ni emo sgt ker..aku terlalu emo sgt arr..smpai mse naek kelas tdi aku nanges..humm...mlm nih plak aku nk gi setle prob aku aku nk minx tlg brother aku....aku man ikut cm sediy sbb aku rindu kat arwah pun ade..hurmm smua arwah kwn aku yg lain pun dh xde..mungkin xlme lgi aku akan ikut dorg..aku nk sgt kamil tahu cinta aku utk dyerk dan andai aku dh xde nnt..aku nk dyerk bahagia..aku nk dyerk bahagia dgn org yg dyerk syg...kebahagiaan dyerk dn senyumn dyerk ...buat aku gembira....

Out Of Bounds:D
1:08 AM