<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Wednesday, April 18, 2012


okay hari cuaca baek dan aku terlambat sikit bgn tpi aku siap pun kire cpat jgak lah....n stiap pagi daddy kan asyik hanta aku pergi blk..bru aku terperasan something i still my baby girl for my daddy...dlm kerete mmg kteorg cm gaduh pun ad...adushh okay tdi hari aku mcm biase..hari ni hari rabu so masuk kelas cm cpat sikit..lgipun kan tdi xsmpat breakfast..so just minum air jerk kembung perut aku taw..pastuh pgi2 math..aku mule2 mcm adoy rse lain jgak larh..ngantok pun ade sbb aku mmg ngantok sgt tau....tpi aku jdi okay sbb mcm biase lah kamil bgi penawar mlm tdi..tanx syg awk asyik kiss kte..eiii syg awk larh..manje.n muchuk kte....syg bby nk awk jerk tauu x...okay n subjek lpas math sn...okay time sn nk komplen  sikit pasl tdi kat kelas sains aku kne amek kerusi kat makmal dgn dax2 aku kat kelas sains utk student senior tpikan mse aku amek tdi..korg ingt x cerite aku pasal senior yg aku baling dgn kasut..n dyerk ckp steamby kau ...wait..ade yg xkne kat situ sbb aper okay meja makmal kan boley dok ramai2.so dyerk tunjuk hebat lah dpan kwn2 dyerk..ehemmm aku mcm buat bodo jerk sbb aku xpakai cermin mate so xnmpak..yaw ..series ko ni budak time aku tngh cm ni ko cri pasal..mmg nmpak ko cri pasal...adoyayai....k then smmbung cerite waktu rehat..okay time tuh aku tunggu yana lpas tuh aku stand tol2 kat sblah kaki lima..then aku nmpak dax tuh dgn sorg membe dyerk..urmm...dyerk ckp meh sini lah kais jmpe dyerk ckp kuat2..urmm...aku...aper lgi.mfirm xpuas hatikan..aku terus follow btul blkg dyerk n bru tau kecut xkecut dyerk kat situ bru nk lari...pastuh aku biase lah dgn style cool aku ckp seronok dgn permainan ko ni..meh sini lah law xpuas hati..aku xkire sorg xsorg..aku ttap pergi jgak ....k then dyerk terus lari pergi kat tmpat group dyerk...urmm..aku terus stop.n senyum terus blah..bile dgn kwn dyerk berani..aku rse ko kecut..jwpan kenpa aku xpergi tmpat dyerk mse dyerk dgn kwn2 dyerk.sbb aku xde ar nk bengangkan diri....aku sendiri..k..hurm aku aper lgi aku ckp kat mirul n iqbal..pasl tuh..aku ckp dgn azhar n smua dax2 aku tdi.sbb tngok mke aku dh ketat jerk...hurm..series aku xpuas hati..aku nk setle sendiri...klu nk gadoh aku mmg open jerkk......aku nk jgak rse tumbuk dyerk...bile lah dpt tumbuk dyerk kan:) then mse kelas ert.aku tdi xde..then subjek Pi..bru terase otot2 aku tegang adushh..penat.n lepas tuh aktiviti psg khemah...n yaw kumpulan aku dpt no 1..tpi dikire dri blkg..hahhahhakkk..adoy..aper lah..kan...penat nyer..rindu kamil lah..nk dyerk..syg boley x awk jdi bantal muchuk kte..hurmm..rindu awk sgt2..n jap follower korg ingt x pasal dax laki yg aku pernah cerite yg hensem tuh yg pandg aku lme2 kat koperasi..hurmm tdi blk aku nmpak dyek n mse time tuh dyerk dgn kwn dyerkk ..n dyerk senyum kat bat..owh damn..tau bat cantik kmfirm ramai nk dyerk..tpi satu jerk slek bat nih gedik n ske rmpas boy org..n smua laki dyerk nk..aku pun xfhm lah....dax tuh tdi gi kat tmpat petronas.n naek kerete gen2..yaw smartnye....dyekr yg drive sendiri..so means kerete dyerk sendirikan..warghhhh hebatnye.....aku mcm urmm jeles ade..n ckp kaye jgak dyerk ni..mungkin dlu aku pernh minat dyerkk...yaw....xper aku dh Kamil..aku syg sgt kat Kamil..one day nnt aku nk bwk kerete sendiri jgak :):)..lpas dh dpt kjer yg bgus nnt aku nk beli everything yg aku inginkan:):)..n muahxx utk awk muchukk

Out Of Bounds:D
1:10 AM