<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

‚ô•Friday, April 6, 2012


okay the word that i type at the title same with the word of ISTERI>>but the meaning is not same okay....fullstop...story about today yaww. series geram n saket hati gile dgn my hubby ..mne x saket hati aku..tngok kwn aku lahh...dyerk dgn boy dyerk romantik sgt....sdangkan aku x romantik langsung taw!!!,,aku dh kesah smua tuh aku dri dlu nk laki yg romantik sgt...tpi smpai skrg smua FAIL TAW X>..mungkin bukan naseb aku kot..n aku ske laki yg manjekan aku,n bukan yg sakit kan hati aku,,yaww aku xtau lah ayat dyerk aper..tpi yg aku geram dyerk ikut ayat adek2 dyerk..xker pikir ayat nih menyakitkan hati is one is two is three..so maksudnye kne pasg 3 isteri..tuh stakat ayat bdak2 boley lah..tpi saket lah hati sbb ape law dyerk sbut byk kali mmg dyerk nk pasg isteri ..tpi dyerk ckp nk pasg dua..eishhh yaww..geram lah geram dh tunang pun still nk buat hal...aku tau sgt perangai dyerk....,penat aku nasihatkan lah..aku dh tolak ansur dgn dyerk tpi buat mcm gitu jgak nk buat mcm mne bodoh lah aku selama ni...bgi tu bgi ni utk dyerk.but x hargai aku....yawww mcm xsaket hati plak..aku malas sey nk ckp ..and aku nk tedy bear smpai skrg pun dyerk xbelikan..hurmm aku beli sendiri lgi bgus....law aku single xde tmpat utk aku syg.bile aku couple n taken mcm ni..nk tedy bear pun xboley yaw saket hati sgt.....hurmmmmmm geramnye rindu kat zerol..aku ske laki yg mcm zerol..tpi zerol tuh mengongkong.pun pening jgak mcm tuh....aku malas arr cm ni..lantak dyerk arr nk buat aper pun yg penting..law dyerk syg aku dyerk jge perasaan aku bukan mcm ni..sbok nk payung emas..payung emas apenye..aku dh saket hati arrr.,,,,,,klu dyerk pikir lah perasaan aku yg luluh n mcm bunuh diri nih mcm mne,hurmm tpi aku tau law aku mati pun dyerk ttap cri org lain..dyerk mne cukup sorg jerk pompuan dlm hdup dyerk...aku fhm sgt sdangkan arwah liss punlpastuh cri pmpuan lain...laki mmg byk mcm tuh xmcm pmpuan.bile dpt laki.n laki tuh pergi dyerk ttap mcm berat utk terime laki lain dlm hdup dyerk,,,sdangkan laki....mcm kucing jmpe ikan..dpt ikan amek jerk xkesah dh ikan tuh buruk or x..yg penting dpt.....xsaket hati plak...ni aku tngok dyerk pujuk or x...klu x aku off fon...smpai sblum pukul 12 mlm ni..law x mmg arr ske ati ko arr jantan!

Out Of Bounds:D
3:18 AM