<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Monday, April 23, 2012


mlm..okay aku tngok cian jgak kat daddy sbb tido kat bwah..
cause nk tunggu mama blk..hurm..suami yg prihatin gud2
n then tdi gayut dgn Kamil..sbnarnye aku rindu sgt kat dyerk..tpi entahlah dyerk
asyik bz jerk...aku mcm terase jgak lah.sbb aku xnk dyerk berubah..
aku tau salah aku dyerk fail ujian kereta.tpi entahlah..smua salah aku..
aku yg bodoh xreti buat keputusan..n aku yg bodoh sbb rindu dyerk sgt2..smpai xsabar
sgt nk blk umah,,sbb nk col dyerk...n then dyerk gagal..aku yg salah jgak
layan perasaan rindu aku untuk dyerk dan layan perasaan setie ini utk dyerk..
n aku yg bodoh sbb terlalu berharap dyerk akan rndu aku mcm aku rndukan dyerk..
hari ni mmg dyerk lain sgt..kiss dyerk pun mcm xikhlas..aku tau dyerk ckp ikhlas tpi aku
xterase ikhlas..klu ikhlas akan kiss aku byk2 aku xyah suruh pun xper..
:'(:'(
dgn hilmi buat aku mcm ni.bgus smua salah aku.bodohnye aku
sbb buat keputusan xpikir pnjg...enthlah skrg ni.
btul dax2 ni ckp aku sombong sbb aper..aku xnk curg
tpi aku just xnk aku menyesal satu hari nnt..aku tau tdi kamil bz sgt..
okay fine aku pengacau..aku yg mungkin akan rosakkan hidup dyerk
n aku dh malas arr nk buat smua ni lgi.klu dyerk anggap aku terlalu mengacau..
mcm ayat kwn aku ckp.let's enjoy your life...but bgi aku
aku xkan enjoy tanpe org2 yg aku syg...
:'(

Out Of Bounds:D
8:29 AM