<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

‚ô•Friday, April 6, 2012


well bgn2 jerk hari ni dh mcm liat padehal ade smgt sbb mlm nye aku dh okay dgn kamil....but aku penat sgt kot n tdow pun mcm puas xpuas lah.k..n siap2 mcm biase ..hari ni kne iron tdung n bju smua...yaw tpi aku lah lewat k...hurmm..around 7'Oclock aku dh terpacak dkat dpan rumah hahahaha,,bukan dpan skolah ..n tunggu daddy yaw pakcik guard dpan rumah aku yg sway tuh mmg lahh i hate him!!berie sgt...bile aku lalu nk ckp kuat2.....hurm then kat skool smpai2 jerk terus buat Peka hahhaha..homework xsiap lah sengal....adodoiiiii....hurmmm hen then si fiza dtg n miera aku nih bukan nye xske dorg cme dorg ni sku buat aku mcm bengang tau x..sbb ape...okay firstly fiza ni ske suare terjerit jerit..aku penat nasihatkan ..hurmm n miera plak ske pakai bedak tpi comot...hurm aku xkesah sbnarnye cme dyerk ni ske pakai tebal sgt..aku mcmm hurmm .. xmengutuk tpi aku dh nasihatkan ..degil..aper aku ckp xnk dgr then tdi dax bel nk tarik si fiza..aku mmg xnk masuk cmpur..tpi fiza kwn aku jgak ...tpi mmg backing si fiza..aku suruh bel belah.......xpuashati aper entah..xpuas hati dtg satu group mcm bwk satu kg pelik aku....:P...
face to face tpi setle cre baek lah slow talk ni nk tunjuk mantul dyerk tuh jgak ..tpi aku tau mmg silap fiza...hurmm n bel plak ske maen anti org aku malas arr..aku cre cool k..n aku x ske masuk cmpur bab mulut..aku tgn yg gerak okay......hush okay okay..n ptg kat skool tdow sdap tdow  :)..n mlm mula lah pergaduhan yg aku update dlu n itu jerk story k

Out Of Bounds:D
8:44 AM