<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Thursday, April 5, 2012


yaw okay...smlm gaduh dgn Kamil tuh larh perkara paling menyedihkan bygkan org yg kte syg nk kwn dgn musuh kte.sdangkan kte dh kasi warning..aku dh malas nk story n last2 pgi tdi aku dpt bengang sekilo..sbb aku lbih style cool..so bile laki aku bebual dgn musuh aku n minx jge aku..yawww ehemmm.aku still ade member okay..member aku pun ley tngokkan aku..tpi buat mse ni aku xbuat keputusan yg gile...so aku still kekal dgn dyerk n kteorg dh berbaek...aku smlm discuss everything n aku dh tau mne silap ak n tdi pun mas dh mcm byk nasihatkan aku.so aku now i'm okay...n step by step aku dh learn everything hari ni..aku just pelik knape asl mlm aku dgn kamil gaduh asl mlm gaduh law siang manje2 plak..hurmm damn penat nk type...n siang tdi kat skool wan nih gedix arr.pgi2 minx aku urut kaki dyerk sbb saket..aku sbnarnye tdow.n aku masukkan kepale dlm beg aku sbb nk tdow punyer pasal.hahahahhak...pastu...mmg lah mcm sengal x sengal aku..recess time dgn dax2 azhara n faizul lah...akuxske arr cre bel yg bengang kan org tuh arghhh shittttt......................gi mam arr...laki aku pun satu hal....mmg aku marah lah kan..okay kire aku dh tutup story ...dlm bas tdi aku dgn hilmi.owh okay bru aku tau dyerk ni mcm manje lah jgak..boley tahan larhh..so aku pun mcm urmm yaww...entahlah aku ske law dpt pakwe manje..tpi laki aku hampehh nk manje pun cme kdg2..yaw aku dh malas nk amek hati tau x hati sian awk asyik rosak jerk....tpi lbih okay hati yg rosak drpd hati yg xberfungsi..okay.n yaw,,,aku dh malas nk amek tau sgt pasal kamil..pikir lah knape..??aku tngok dyerk mcm xley nk jge perasaan aku..xtau lah klu aku dh xde kat dunia ni.entah2 dyerk cri girl lain jerk kot..aku dyerk buang mcm tuh entah doa utk aku dyerk ingt or x????????hurmm aku ni bodoh jgak bile pikir tol2 kan..hurmm jgn ikut mcm aku..n tdi kteorg mcm xokay aku n dyerk..aku penat larh asyik aku yg nak baekkan hubungan but dyerk x....saket hati sey...urmm dyerk xpikir smua tuh selama ni aku caring pasal dyerk pun dyerk xnk amek pikir..dyerk nk bebas..amek larh ko bebas sgt..amek bebas tuh.lpas nih aku xyah nk jge ko terlampau..penat aku punyer syg aku punye risau...aku punye otak pikir pasal dyerk..pikir dyerk shat dyerk okay...or x...selama ni mmg aku xbljar erti penat n smua th..tpi bile bnde aku buat x dihargai..yaww aku mcm kene buang terase mcm aku nih bintang yg dh malap taw x...okay fine kte cri kebahagiaan kte....

Out Of Bounds:D
7:58 AM