<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

‚ô•Friday, April 6, 2012






hubungan aku dgn kamil asyik mcm xbaek jerk entah smuanye mcm dh xlengkap mcm dlu
aku yg berubah atau dyerk...mungkin masing2 dh penat kot
tpi mmg penat saat kali gaduh dgn dyerk mcm aku jerk nk minx balik hubungan kte okay but bukan utk
dyerk...penat kan..aku mmg saket hati tpi xkan aku nk biarkan jerk
hati aku ni terus kne dilukakan mcm tuh xkan aku nk biarkan hati aku rosak
aku always nangis n nangis ..penat taww.kali ni aku cbew kuatkan diri..
aku kne tegas n kuat mungkin dgn org lain aku kuat tpi bukan dgn org yg aku syg
aku xnk curg tpi dyerk mcm buat diri ak terpakse curg...tpi entahlah..aku mmg syg dyerk hanye
dyerk org yg aku nk..aku rse hilang mne entah dyerk yg dlu?
mne janji manis dyerk?
kenapa harus dyerk berikan aku tangisan sedangkan aku bgi dyek ubat penawar?
knape harus aku yg sentiase bersalah?
kenapa sayang,kenape harus awak rosakkan hati ini?

aku cube cri ketenangan hurmm aku mmg kecewa sgt perangai dyerk aku minx
maaf tpi dyerk still ikut kepale dyerk hurmm
sediykan
:'(:'(:'(:'(
so tdi aku kuar dgn hilmi..ajak dyerk jap hurmm hilmi nih budak kawasan
dkat dgn taman perumahan baru kat tmpat aku..
n lgipun dyerk bru pndh sini..aku dh ckp terus terang aku ade boyfie..
n entahlah cre dyerk lembut..n btul lembut snang minx maaf...
mungkin dyerk boley jdi tmpat utk aku lepaskan masalah..
dyerk fhm aper yg dh jdi n dyerk dlu stay KL..so
ofcause mcm suasana beza sikitkan aku pun fhm lah...
well then aku lepak dgn brother aku sbb nk okay kan mood aku xlepaskan kat dorg tpi
aku cbew try to be cool
but urmm biase lah dh pegang motor bile tngh marah mmg mcm
urmm yaw..
yes the ans:
aku bwk lju sgt sbb aku marah aku marah kat diri aku sendiri aku marah sgt

well ni hilmi
mke dyerk sbnarnye comey
xoxo
yg paling best dyerk budak rugby
tanx awk sbb luangkan mse utk kte
n buat kte happy:)

Out Of Bounds:D
8:11 AM