<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Monday, April 9, 2012


today hari ni 1st day of this week.so gi school mcm layu x layu gak ar..n yaw..you know what.esk ade ujian segak..so hurmm mesti esk lgi penat.n aku try tulis journal ttg aku dan dye..sbb aku syg dyerk.....sgt Kamil..aku syg sgt..n pgi2 mcm tington..n school tdi..ade arr sengal2..dsbbkan tdi perhimpunan n aku dpt jmpe yana byk story aku cter larh kan..opyerk tdiaku mood gile so smua budak aku rembat ....yg aku knal jerk..k then blk tdi mcm biase.n blk tdi okay mmg happy sgt...pastu smpai rumah jerkk mama ade plak kat umah hari ni ingtkan xde,,,,then bile ptg aku jmpe member kat garage sjew borak2...hurmmm.lpas tuh.kan bile dyerk blk aku penat n tdow..n satu bnde aku mimpi ialah ayah aku meninggal...Ya Allah elakkan lah ...semoga ayah aku pnjg umur,,,n ape yg teruk adelah aku mimpi mse mahgrib...n aku tau aku yg salah..n aku mimpi my situation adelah,aku berdoa menangis dan mengharapkan hari kematiaan ayah aku x begitu secepat ini...tpi bile bgn tdow aku tercari-cari ayah aku..hati aku mcm..Ya Allah selagi aku ade ayah yg sentiase menjadi org yg baik sentiase beri ape yg aku nak..dan sentiase tlg aku.knape harus aku snetiase melawan aku xnk kehilangan ayah aku..aku xnk kehilangan org2 tersyg...n dlm mse yg sme aku terfikir sesuatu ..ajal maut smua dtgn tuhan tpi klu ade ape2 yg berlaku kat aku ..aku nk sgt org yg bertanggaungjwb bce...klu aku mengalami kecerderaan ...n yg mmbuat aku nyawa2 ikan..tlg beri tahu parents aku yg aku nk sedekahkan sesuatu utk org yg aku syg..aku nk sedekahkan dan juga sebagai hadiah terakhir aku untuk dyerk adelah jantung aku....aku nk dia hidup bahagia dgn perganti aku.....hrp kwn2 aku yg lain tlg lah dpt buat permintaan aku ni...aku bukannye ape...aku xnk Kamil hidup sediy aku mungkin xdpt bahagiakan dyerk..selamanya tpi aku akan usaha jgak..n aku syg dyerk sgt2..aku takot if aku alami kecacatan dyerk xdpt terime aku..aku tau syg dyerk begitu kuat tpi dyerk ade mse dpan yg jelas...knape harus dsbbkan aku menjadi cacat dan dyerk terpakse habeskan seumur hidup dyerk untuk jge aku..padahal dyerk boley teruskan hdup dyerk lgi...ak buat keputusan utk biarkan syg aku kat dyerk dikongsi..aku sanggup biar kan dyerk jdi milik org laen asl kan dyerk bahagia..kebahagiaan dyerk juga menjadi kebahagiaan aku....walaupun aku mmg kuat cemburu bile dyerk bersame perempuan lain..tpi suatu hari nnt aku terpakse bertahan utk kesakitan yg lbih lme.....aku syg dyerk sgt....klu aku xmampu ckp dgn dyerk utk kali terakhir aku syg dyerk..krog tlg ckpkan k...mungkin selama aku ckp aku syg dyerk.dyerk anggap bende tuh biase..tpi aku ttap akan ckp....jgak tk dyerk fhm....yg terakhir..tlg doakan aku..dan aku minx tlg jgn putuskan doa utk aku..aku merayu tuh jerkk

Out Of Bounds:D
9:00 AM