<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

‚ô•Friday, April 6, 2012


alhamdulillah akhirnya hubungan antare aku n my lovely syg's dh maken okay n baek..aku paling ske mse dyerk dgn aku lpas gaduh sbb mse tuh dyerk tunjuk mke comey dyerk..mke manje dyerk....law boley mcm nk jerk ade dgn dyerk 24 jam....tpi kan xboley mcm tuh jgak taw.....sbbnye nnt sma kjer xsiap...but its okay.korg doakan lah kiteorg punyer hubugan kekal.....skrg bile kteorg asyik gaduh jerk,aku dh perasan satu bende kat kamil...ade bnde yg dyerk sembunyikan dyerk sbnarnye cme syg aku tpi dyerk sengaje buat aku geram,n dyerk ckp dyerk xtngok blog aku,but rupenyer dyerk tngok nmpak x kat situ rupenye dyerk cbew bce isi hati aku,,,mungkin aku jerk yg xfhm kot....biaselah kan hubungan mmg mcm tuh nnt akhirnya bru dpt bahagia mcm mama n daddy aku...its okay....aku nk syg dyerk seorg..walau ape pun yg berlaku aku mmg dh xnk lpaskan dyerk...n dyerk nih ske bergurau cme,kdg2 aku senang teramek hati sbb aku syg dyerk sgt2....syg aku kat dia..mmg kuat..xnk pernah aku cbew bygkan klu aku dan dyerk dh xde ape2 hubungan..hurmm..lgipun my parents dh accept dyerk..komfirm lah aku happy..yg peliknye my dad xske klu budak laki lain kluar dgn aku:)..so maksudnye lbih kurg mcm daddy aku ske lah kamil jge aku

Out Of Bounds:D
11:29 PM