<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Tuesday, April 3, 2012


sper xsaket hati klu perempuan lain menggatal dgn boy korg....klu korg saket hati x...?lpastuh pic korg dgn korg punyer pasangan dihidekan..yaww..klu aku saket hati lah..lbih baek xyah amek pic mcm ni....lpastuh bile kte marah pasangan kte dyerk xley terime..smua salah ape smua....yaww bile time ko nk btul aku penat mengalah arr mcm ni...aku just minx dyerk punye kiss dyerk dh ckp bengang....yaww aku ni sper n the last word dyerk boley type diam lah ko!!,,,hushhh...mmg menyirap aku mcm ni..ske ati arr ko nk buat ape pun aku mcm perempuan yg ko buang tau x..bile nk sdar dgn ego ko tuh..aku penat sgt..penat nk fhm org tpi org buat aku mcm ni..aku syg dyerk sgt2..n hantar lah mcm ape2 ker kat wall dyerk but bile time aku dyerk xreply mcm xsaket hati plakkan..bile perempuan lain dyerk reply n tuduh aku layan laki laen..aku xlayan laki aku kwn dgn dorg cre aku kwn dgn perempuan jgak...n xde ar lmbut gile mcm tu....ershhhh cbew arr belajar mengaku kesalahan sendiri.....aku sakit hati sgt arr..geram taw x...geramm ershhhh.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aku xcurg tpi knape ko buat aku saket hati..!!!ssah sgt ker ko nk fhm ....syg aku kat ko....mcm mne ko xfhm aku!!!!arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Out Of Bounds:D
8:50 AM