<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Monday, March 12, 2012


okay 1stly..aku ni mcm ingtan silam..bende tuh cm zuzzzz ingt n dtg blk kat aku..pelik2.tau..okay itu aku yg dlu..but skrg..silam jdikan aku lbih btul n berani..n kuat menganjing.yaw..that me yg lebih okay..mcm dlu lah kan..dlu lah kan aku punyer cter nih nk ckp lah..ade byk jenis budak yg aku anti.nk diikutkan smua lah kan.okay.1st pasal perempuan ni nme dyerk nurin..entah dh jdi ape entah aku xtau larh kan...dlu beb mse drjah 4 pergh pmpuan nih berie habes doe aku cter lah kan..sbb ape..tauu.sbbnye pompuan ni ckp lah aku pakai tudung mcm x pakai.yaw dlu i'm 10 years old okay,.n just pakai tudung..smpangkan tudung kanan n kiri alarh normallah tuh...yawww...mcm lah dyerk tuh alim sgt..n now dh terbukti yg dyerk lbih sux sux dgn aku.....perangai pun dh mcm B..tau x ape...dyerk langsung x bertudung yaww next time nk nasihatkan org ko pakai otak yerk dlu...n LOL... pastuh dlu arr.mse dlm kelas six A urmm kelas ni pun aku dh benci dh kot..mmg aku dh anti smua dax2 mcm ni.okay why...sbb nye okay cecilop gua ckp..ade sorg pompuan nih budget alim x tau lah alim mne..law boley nk ajar aku jgn larh sexi pepsi mexi..yaww dlu i'm twelve okay.lantak arrr.style or gaye aku...then aku dlu dress up mcm femine...larh.okay dlu entah lah aku mcm a.k.a gigirls sikit kot..k then pakai larh skirt then sua skinny.yaw dyerk nk tgur aku pasal aurat but skrg dyerk yg xbertudung dgn aurat dyerk tuh...lagi daddy aku nk suruh aku join n baek2 dgn dax lol....aku ckp xnk aku kwn dgn dorg..dorg lah buat kenangan silam,,n aku benci dorg sgt2..sbb tu jgn hrp aku bertegur dgn dorg..yaw nk ckp aku sombong yes iam sbb ape...xde bende yg dpt kembalikan blk kenangan silam aku..okay..urmmm Mimi...dyerk bgi aku bukan kwn.dyerk buat jln cerite hdup dyerk sendiri..n aku buat jln cerite hdup aku..yawww okay fullstop...hurmmmmn then yaww budak2 yg mcm a.k.a budget bgus tuh,.jgn hrp boley sentuh aku..ko tunjuk bgus tuh hak..ko tpi jgn hrp korg boley sentuh aku.sbb aku dh psg satu prinsip .if ko sentuh aku...double ko akan.dpt..n aku still ingt ape mama aku ckp..klu org buat kte sekali..kte buat org duakali..so....?what..my parents pun akan ttap sokong aku kehadapan..yup...xde masalah bukan..:P

Out Of Bounds:D
1:26 PM