<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Sunday, March 18, 2012


okay let's me story ..tdi pgi2 jerk Kamil dh amek utk breakfast kat cafe Citi Valley like it...but mysyg tdi x amek ape2 pun..so aku lah gi amekkan ..n aku teramek kacang ..lupe plak dyerk xley mkn kcg..sorry syg our breakfast mmg happy..then after that kteorg gi jln2.hurmm amek photo..hurmm..tanx syg layan otak budak sengal ni..awk syg sye x?sye hrp sgt awk dpt syg sye mcm sye syg awk..tpi tdi lepas dh penat jln2..aku ajak dyerk jln luarr.but dyerk xnk..hurmm aku entah larh.mcm mood x menentu..pastu dyerk nk bwk gi tmpat Lrt taww...x aleh2 ade student practical so aku xtau ape cter.then Kamil belikan satu keychain pen tedy bear...mse tu dyerk terus ajak blk...n dyerk ckp bear tu mcm aku.yawww..jaatnye awk syg...tpi ciannye kat awk.sbb awk beli bende tu kan mahal n xsesuai dgn harge bende tuh....hurmmmm,,,,pastuh lpas blk bilk hanta kamera...kteorg gi tmpat smlm tmpat kteorg mkn Kfc..aku mse tuh mcm kecik ati larh sbb dyerk xbwk aku hang jauh2....marah pun ade..sbb aku dtg Kl nk jln2 tmpat jauh bukan dkat.dyerk bgi alasan dyerk xtau jln larh ape..aku mcmm hurmm diamkan diri.n xaleh2 kluar dri mulut dyerk ckp dlu ni tmpat dyerk dgn arwah lis slalu duduk..aku sediy xsediy mse tuh mmg aku dh xtahan..aku try ckp dgn dyerkk....smbil nangis dpan mate..aku ckp awk kte bukan lis...n kte xnk jdi mcm lis..aku mcm kecik hati sgt2..ape dye suruh aku dh buat..n then aku suruh dyerk stop smoke xnk..aku pun urmm xper arr try tolak ansur..aku cme ajak dyerk jln2 dyerk xnk..then dyerk try mcm nk plok aku..sbb aku dh nangis..aku pun mcm urmmm...dh arr malas arr..aku terus jln aku mmg x tau jln Kl but aku terus main jln jerk...aku xtau arr ape jdi aku jln smpai satu tmpat ni dyerk terus tahan aku sgt2..n tanye aku nk gi mne..aku pun mcm dh fair up lah kan..so aku jwb lah nk tunggu awk bwk kte jln komfirm xnye...dyerk terus pgang tgn aku n pujuk aku..dyekr minx akutry fhm dyerk..dyerk xley gi jauh2..hurmm aku urmmmm..follow..but x berckp..urmm aku sediy sgt..bukan aku xsyg dyerk..cme aku xtau perasaan aku mcm ckp...yg dlu jln dgn arwah lis boley bile time aku smua xley..aku mcm marah sgt2..aku xnk buat hal..tpi dyerk yg buat aku terase..aku dh xtahan aku mmg cukup terase smua ni...aku xtau mungkin arwah lis jauh lbih bgus dri aku kot...tpi aku nk dyerk fhm aku aeRun bukan Lis...hurmm..dyerk xfhm ker...cre hidup aku lain hurmm..aku pun mmg touching gile time tu..aku bukan nk uji dyerk tpi aku rse aku patut dpt aper yg patut aku dpt.....okay then lpas tuh dyerk gi Atm jap n mse turun bwh gi 7E tuh dyerk nk pimpin  tpi aku xnk..last2 dyerk trus turun bwah.n pergi 7E terus..hurmm aku mcm yawww ..urmm
sediy gak kot..but then dyerk terus hantar aku kat blk..jmpe mama aku..n aku ckp mama jap tau..n aku gi kjar dyerk kat liff n aku plok dyerkk..aku syg dyerk sgt2...tpi aku xley terime if dyerk ckp tntg Lis...aku ade perasaan..syg aku kat dyek.tpi knape masih ade lis yg jdi no1 kat hati dyerk aku penat utk smua ni..aku penat.hurmm:'( :'( :'(






















Out Of Bounds:D
9:37 AM