<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Monday, March 12, 2012


start cuti mcm ni..mmg syok bgn lmbat so aku mmg bgn lmbat n then mlm punyer cter aku kluar mcm biase opyerkk ade cter tdi ade sorg makcik ni jln seberang jln dgn aku,,,pastuh aku xtau lah apekan..xaleh2 dyerk menjerit kat aku.pergi kau..pergi kau dri sini..hurmmm pelikkan..yaww aku entahlah komfirm mcm kecut kan so dsbbkan kwn2 aku dh grak dlu..so aku jeritt azraf..kuat2 tpi malang azraf x dgr..n org yg bertentangan dgn aku nmpak tuh membe aku nme dyerk zerol..zerol ni kwn aku dyerk nmpak aku..n aku tdi gerak dkat dgn kipmart...yaww aku xley ingt...yeahh series..naseb zerol ade..n tdi aku spent time dgn zerol..owhh damn n kamil dlm perjalanan nk dtg johor okay...gudboyy syg..aku akan try baekkan hubungan aku n dyerkkk n yaww td gf nye si azrul bestfrenz aku tuh..xaleh2 mcm nk cri point yaww aku xberminat larh..klu dyek nk sgt azrul amek...arr aku bukan perampas cme aku nk sikit dyerk sdar yg sper rmpas sper skrg...azrul kwn baek aku n dyerk yg amek azrul dlm tgn aku tuh aku xksah tpi dyerk then bile aku ckp dgn dyerk...n then azrul ckp kwn awek dyerkyg on9..perghh aku benci siak pmpuan cm ni......okay..boley blah arr....ko ckp dgn tgn aku jerk arr..aku malas sey nk layan budak remeh temeh...aku just akan amek tindakkan if aku dh marah...jgn smpai aku yg cri org tu

Out Of Bounds:D
8:38 AM