<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Tuesday, March 20, 2012


hurmm..entahlah bile enteri blog ni sbnarnye aku rse nk nangis ade..n mcm2 perasaan..entahlah aku xtau ape jdi skrg dgn life aku.rosak or x...urmmm aku cme nk bgi tau sbnarnye aku giler kecik ati sgt dgn Kamil..1st pasal dyerk marah aku hari tu,dyerk ckp "mkn jerk lah xyah lah suap2"...hurmm series aku kecik hati sgt2..sper x kecik ati kan..aku gf dyerk n sdangkan aku nk suap dyerk sbb time tuh dyerk bad mood okay fine..aku yg mengade k..aku nk suap dyerk..sbb aku nk buat suasana romantik...aku xpernah dpt laki yg romantik...sbb tu dlu aku jdi pengk..aku xpernah dpt laki yg dpt bahagiakan aku;..aku cbewjdi laki tu utk bahagiakan diri aku sendiri,,,n second..mse kat mid of cause aku mcm pgang tgn dyerk..n mcm couple slalu buat.n aku rse mse kat cs..mmg dax2 ni buat..pastuh dyekr ckp lah kte couple paling hot sbb buat mcm n cre ayat dyerk nmpak sgt aku mengade dgn dyerk..yaw aku nk ngade dgn sper xkan aku nk ngade dgn org lain....plak...terase larh aku..aku ajak dyerk jln2 dyerk xnk..nk tmpat dkat jerk..n smpai satu place tuh dyerk sbut nme arwah Lis...padehal dyerk tau aku tngh terbakar time tuh..mmg aku dh xdpt kawal dri..aku mmg can't stop crying arr..sbb aku terase sgt.mungkin tmpat yg arwah Lis ske dyerk boleh bwk tpi tmpat aku ske x...aku terase sgt..k..n lgi time ex dyerk eika dlu dyerk kjer n belikan ape2 yg eyka nk ...n topap komfirm dyerk beli..sbb nk gayot dgn awek kesayangan..n time aku..urmm i get nothing..no tedy bear,,,topap pun aku tngok kdg2 jerk.buat mse ni...n aku share topap dgn dyerk..dyerk habeskan mcg adk angkat dyerk..sper xterase ..of cause terase sgt taww.....n aku tau aku dpt hadiah pen bear tuh bgi aku tuh pun dh ckup aku hargai..aku xminx lebih aku cme minx dyerk hargai aku...knape itu yg aku xdpt...dan aku tau cre n ayat dyerk nk ckp aku xpandai berfesyen or what...urmmm sediy lah aku..sbb cre aku xsme cm perempuan yg lain dress up...aku lbih ske t-shirt bercorak...dan cre dyerk ckp..next time pa nk bby kurus k.law jmpe...lebih baek aku bunuh diri mcm ni.syg smua yg awk nk i dh try pertunaikan.tpi knape..sedikit pun awk xpernah hargai sye...awk ckp syg..mne syg awk tuh....??urmm k fine mmg bby gemok..bby x mcm ex papa yg lain..tpi pliss jgn bandingkan bb...if awk rse kte dh xsempurna utk awk..lepaskan kte.jgn buat kte mcm org yg dh xde perasaan..aku keciankan azmeer dyerk mcm tunggu aku..tpi aku dh xnk buat bende silap..aku dri tdi xmkn..aku cube nk hukum diri aku..aku xkesah lepas nih aku sakit blk or aku pengsan atau ape pun berlaku kat aku..n bile awk dpt tau smua tuh syg..hrp awk fhm...sye mungkin dh xkan ade dlm hidup awk..dan mungkin awk bahagia dpt tngok sye jdi kurus.dn lepas tuh sye pergi untuk selamanya...................................

Out Of Bounds:D
8:18 AM