<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Tuesday, March 20, 2012


kat skolah tdi. aku mcm merindui dyerk..aku try amek tips2 dri kwn aku...ttg nk kurus kan badan..yerk  lah aku kan gemok...aku nk jgak rse jdi kurus..so dorg bgi tauu arr cre2nye..dgn cre jeng jengg rahsia..okay..pastu..hari ni aku amek keputusan xnk mkn...n lgi satu...aku rindu sgt dkat Kamil..aku asyik pikir ape yg berlaku dgn awk syg...aku teringt kan mse 1st time amek dyerk....hurmm dgn bju dyerk tuh.hurmmm n aku sanggup simpan duit aku sbb nk beli topap nk col dyerk..n mse blk tdi col dyerk..dyerk 1st nk beli mkn.;urm okay..second time col..kwn dyerk plak col dyerk..kali ketige aku col...n borak2 then dyerk ckp arr..pasal aku ni mengade sgt mse kat mid valley..hurmm....smpai pasangan org lain xmcm tuh..:'(...yerk lah..aku salah..aku jerk salah..skrg...pastu aku tau dyerk nk ckp dress up aku x mcm dax2 KL...urmm aku fhm dyerk nk ckp....aku sediy sgt...pastu..aku dh xde mood nk ckp ape pun dgn dyerk hari ni....terus aku mcm nk end coll jerk...dyerk x fhm perasaan aku...aku sediy ke ape dyerk x pernah fhm...aku x tau arr.....ape lgi yg kne aku buat utk dyerkk...ape lgi yg kurg....aku dh penat larh cm ni..aku rindu dyerkk tpi dyerk mcm xhargai aku..so..aku fhm larh kat situ..betape xpentingnye aku utk dyerkk......kecewa x?hurmmm aku btul kecewa.....sediy sgt......tau x. bile org yg kte syg kte rindu ..tuh mcm x terime kte seadanya..sdangkan kte cbew try buat yg terbaek..tpi kte xdpt lakukan yg terbaek..tpi dyerk mcm memakse kte utk jdi paling terbaek dan nmpak perfect:'(

Out Of Bounds:D
12:57 AM