<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Friday, March 9, 2012





aku dh buat keputusan...xkesah lah ape org nk ckp..aku dh xkesah ape nk jdi jdilah....n yaww skrg ni after naek skool aku nk mulakan hidup bru...hurmm azrul pun skrg dh marah2 aku ..aku xske seyy mentang2 dh lupe kwn..yerkk larhh dh dpt kwn dgn ainaa tu..aku ko buang. jauh2..lpas tu..ape2 hal dlu aku tlg kau..urmm btul ckp airina..yg baek tuh xsemestinye kte boley dpt...kdg2 yg baek tuh satu dlm seribu...ryna aku rindu kau sgt2 taww..aku sygkau kwn...n yaww naseb azhar baik dyerk invite aku join dyerk waktu rehat..Yana biar larh dyerk dgn tina ker spe2 ker..aku xnk amek tauu lgi...salah dyerk bukan aku..dh buat salah xreti nk minx maaf..klu dyerk minx maaf dh lme dh aku maafkan..k fine lpas ni aku join azhar...hrp dyerk okay..pastuh mamat yg kacau aku tuh buat aper nk takot..aku kan berani..n yaww satu jerk aku slalu sematkan kat diri aku.kekuatan bukan untuk dendam...itu yg aku pegang dan mcm cerite ninja hatori ninja bukan untuk menipu atau untuk mengenakan org.kan..aku bukan xnk join hawa..cme dyerk perempuan..aku xley 24 jam dgn perempuan aku mesti kne ade gak laki..sbb dorg dh mcm pelengkap hidup aku..n about Kamil.tdi aku col dyerk lgi.dyerk ckp xsabar nk jmpe aku..tpi suare dyerk mcm xske jerk aku col dyerk.urmm n aku tdi gi kipmart..pastu aku beli selipar bru taww..tpi yg murah jerk..



okay larh kan.rm 3X.XX
n simple n smart..
selipar lme aku dh mcm nk ptus so aku pun terus rse nk tkar.


Out Of Bounds:D
7:38 AM