<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

‚ô•Friday, March 23, 2012


okay hasil drpd ape yg aku buat utk uji kaji gegile aku yg keberapa ratus kali entah lah kn..hurm akhirnye lah kan ..adushh dh dh stop ckp bende mengarut ni..

okay idea diet aku punye hasil..urmm jap..pgi tdi aku breakfast meatball dgn udang..smuanye rebus.n aku xamek air tea..aku minum air masak jerk..n mmg lapar sgt..smpai tngh hari..aku tngok daddy aku bwak nasi jagung tuh lah mkanan yg aku ske..hurmm..lpas tuh..kan aku 1st tahan..tpi akhirnye xtahan..okay.n aku mkn larh sikit nasi tuh dgn lauk ayam..hurmm tpi xbyk sikit jerk..then smpai skrg aku xmkn ape2..perut aku mmg saket sgt..aku cter dgn brother aku..pasl ni.dyerk ckp amek larh buah apple hijau..apple tuh jerk boley setle..yaw aku kne try plak bende yg kluarkan modal..adushhh..
n cter hari ni

japjap turun bwah sikit  k


okay harini kat skolah berehhhhhhhhehhehehe..
xde arr tdi 1st waktu..sains..n yaww tdi ade sikit ayat yana yg aku xberkenan cm gedix aku xokay dgn ayat itu..n tdi mse time rehat aku jmpe ciku..dyerk senyum kat aku.n aku tanyr dh okay keblum dyerk ckp setle..lpas nih bdax tuh xkacau ko..owh okay ayat tuh aku nk dgr...so aku senyum blk...urmm okay larh..kan.n tdi aku tunggu yana dkat lib ade sorg mamat yg ske pakai beg kuning ni ckp..hi gangster..hurmm mungkin sbb ayat aku smlm.yaww jap aku xtakot larh..n xgoyang.....pastu nk dicterkan pasal tdi aku gi toilet n jmpe sinta..cian sluar dyerk koyak..dyerk xreti jahit..dyerk kan pengk cm aku so...aku kasi sluar aku hahahahaha..gelak jgak 1st n suruh dyerk grak blk ert nnt aku dtg..opyerk pastuh aku hanta yana kat tmpat tina..hushh mmg penat..k then dlm perjalanan tuh jmpe plak senior aku thn lpas achik n taufiq..hahhhh misss dorg sgt2 tauu x..miss gile..dorg larh dlu slalu layan otak keanakkan aku ni.hehhehhehe.k then aku gi tlg sinta jahit sluar..lpas dhsiap smua..aku grak..x aleh2 salwa panggil aku minx panggil budak..so aku gi panggil n aku xtau cter dax tuh cm loya buruk dgn aku..okay aku pun boley buat yaw..aku penat larh.2 kali ulang alik.okay xper..dpt pahale tuh jerkk k:)..n ptg aku hang dgn achik n azhar..buat lukisan...okay.opyerkk nk dcter pasl mlm aku entahlah aku xxpuas hati lgi dgn Kamil sbnarnye..mungkin sbb marah geram smua..pastu aku mcm cri pasal dgn dyerk..k then gaduh taw kteorg..n aku hanta mcg aper larh kan..pastuh dyerk xreply so aku hang dgn zerol..entahlah bile kluar dgn zerol aku dpt rse zerol nih romantik orgnye...dyerk nk bwkkan aku punye hang bag,,n tuh yg aku nk...dyerk suapkan aku minum ...hurmm mcm dyerk manjekan aku..aku ske yg tuh..n aku yg tuh dri Kamil..tpi mungkin ssah nk dpt yg ikhlas ..scare pakse aku dh dpt kot..urmm...ni zerol tahu sendiri buat..aku mcm urmmm.:'(.kecewa sikit ade...smuanye tpi syg aku hanye utk Kamil jerk skrg ni......dn bkan utk org lain...owh lpe mse aku lpak dgn zerol jmpe brother aku dgn ex. aku..urmm akubual2 dgn brother aku.tpi aku xnk arr fark mcm rse lain..so aku urmmm tgbur mcm ni..ko per cter Fark..hurmmm aku mcm buat2 yg kteorg okay jerk..so dh malas nk ikot hati aku dlu.sbb syg aku btul2 utk kamil only.mungkin sbb aku dh syg btul2 kat kamil.n ikhlas dri hati aku..aku xtau ape jdi tpi esk aku lpak dgn dorg kat e'n y jerk..layan si2 jerk kteorg nk layan habib mcmjauh arrr..nk layan othman pun mcm arshhhh......okay tuh jerk cter wait2..aku rindu Kamil so aku col n very suprise dyerk mcm minx maaff.itu jerk ayat yg aku tunggu.n hubungan aku dan dyerk bahagia smula,,,

Out Of Bounds:D
8:56 AM