<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Saturday, March 31, 2012


aushhhhhh  ptg2 cuti mcm ni.....

xfhm arr aku mama aku ni knape...just because daddy aku tersilap ingt tdi suare mama ,.,daddy aku ingtkan aku..so ..daddy aku bahase kan diri col abah...blk....tuh pun mama aku nk bising..yawww..aku xksah dyerk nk bincgkan perkara yg xpuas hati tu..but jgn arr dpan aku...aku xske arr....malas nk dgr....aku mmg bukan dax kecix..tpi hormat arr sikit aku...mals btul nk pikir..opyerk aku ckp arr dgn mama hari ni mlm nk gi main badminton...dh tuh dyerk leh ckp jgn pakai racquet mama yg mahal..adush adk2 dyerk pakai xper plak..smpai patah2....yaww eiiii benci btul ade ker dyerk suruh aku pakai yg biase..hurmm damn..malas aku..terus xde mood nk main..mcm lah daddy aku xley belikan racquet tuh....pastu aku dpt rse lah kan..yg mama aku ni sbrnarnye cme nk anak laki..yerk lah cbew bygkan btul2...if seorg ibu yg btul2 nk anak perempuan mcm aku of cause mcm mama member aku belikan brg2 perempuan utk anak dyerk..n xmcm aku.mungkin dlu mmg mama aku belikan but not now.....so aku lbih ske kpd cre laki skrg..n aku jeles jgak tngok aunty aku cik ayu..dyerk bru dpt babby..n mcm2 dyerk belikan utk baby girl dyerk ..brg yg mahal2..urm yawww.n aku dpt nmpak mama aku dgn abg aku rapat gile n dgn adek2 laki dyekr pun rapat..so aku jdi mcm anak daddy sbb dady cme ade satu adek perempuan ..sbb tu daddy lbih sygkan aku.n sdangkan mama plak lbih byk adk perempuan sbb tuh dyerk mcm x brpe pedulikan aku...hurmmm...sakett hatu jgakkan mcmtuh..sbb tu aku ske wat hal sendiri

Out Of Bounds:D
1:39 AM