<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Wednesday, March 21, 2012


dsbbkab aku slalu bersedih aku try beli buku ni tdi.....cause aku rse aku perlukan doa2 yg penting..hurmm...entah lah ape aku pikirkan..aku tdi mcm bengong jgak sikit.but aku cbew bahagiakan diri..tdi bdax2 ni amek result spm..n then aku plak mcm urmm ade jual mcm2 so dsbbkan aku bwk rm15..so aku beli larh buku n aku maen cabutan bertuah dpt eye mask...membe aku dpt tedy bear yaww naseb dyerk baek kot..hurmmm n aku xtau arr kamil dpt bpe..tpi tdi aku tngok fon no massage from him...aku mcm urmm yaw sediy jgak larhh sbb mesti adek angkat kesayangan dyerk yg akan tau dulu n bukan aku...:'(..yerk larh kte xpenting..aku dh buat keputusan dh lepas ni law dyerk buat aku sediy lgi keputusan kat aku sendiri utk aku tinggalkan dyerk or x...aku xtahan larh mcm ni..aku xtahan sgt..xkesah larh kte putus tunang or ape pun..yg penting..aku dh xsanggup...

aku dh xsanggup utk buat ape sjew utk dyerk aslkan dyerk bahagia
dan aku x sanggup untuk dyerk komen kekurangan aku
if aku xckup baek utk dyerk n aku xcukup perfect utk dpan mate dyerk
lebih baek aku pilih laki laen yg lbih baek dri dyerk..
aku dh xsanggup bersedih..andai tangisan aku hanye lah air mate
yg mahal jatuh kebumi hanya dsbbkan dyerk aku kecewa..tidakkah ade satu kergugian
besar disitu...


ni lah buku yg aku beli jilid satu ade dkat
im..yaw lembab btul dyerk pulangkan buku aku tuh


okay tdi aku main cabutan bertuah so dpt lah yg nih


Out Of Bounds:D
1:34 AM