<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Thursday, March 8, 2012


dsbbkan mama hari ni nk pergi Kl..so hari ni before gi skool salam n kiss mama sikit dlu..n budax skolah ni gi skool pakai bju biru lengan pnjg n sluar blueblack..with tudung skolah...okay then tdi smpai jerk skool..buat homework Pd.gelabah gile time tu..bab mne smua aku tembak..bygkan.worried gak..mne tauu cikgu tuh marah aku lgi..k then lepas perhimpunan ade kawad kaki bomba...so dsbbkn itu..jgak lah aku turun..n lelaki disebalik byg2 tu,,,ade dlm ahli bomba..so aku nmpak mcm dia senyum kat aku..atau perasaan aku jerk..n then yaw...tdikan cikgu suruh girls naek atas dlu..sbb boys ni bile nk belatih mmg mcm ape..so time naek atas tu smbung buat kjer sivik.until subjek sir teo aku buat..sir pun xley nk marah.sbb dyerk pun dh xtau nk bgi kjer ape..kat kteorg sdangkan subjek sivik aku n dax2 kelas aku yg lain xde sivik punye org..tdi lawak jgak larhh sbb wan leader kelas aku tu kan mcm comey n ske buat lawak..so dyerk tdi kumpulkan kerusi kayu sampai 5 n baring kat blkg..dkat sblah dgn aku jgak lah..but kaku dgn kwn2 aku..so bual2.jerkk..n blkg aku akil tngh sandar kat dinding..dyerk ckp..dyerk nk tdow..adush layan jerk arrr.wek:P:P;..hurmm n time Pd..aku terus kluarkan bku..n cikgu bgi homework...pastu time dyerknk tande buku aku.dyerk dok sblah aku n tanyer arr aku ade akak or x...aku jwb x..ade abg jerk..n dyerk tanye latar belakang aku..pastu aku jwb lah..n dyerk ckp..dyerk nmpak aku cm brutal sikit...hahahhaa.cm ganas sikit..yerk ker..urmm mungkin kot.dax2 yg knal aku jerk tau aku cm mne..n yaw style jln aku still xbtul mcm dax2 gangster dorg ckp...smpai lead aku tegur jgn mskkan tgn dlm kocek..adushhh..i like my own style okay babe.....owhh damn..pastu mse rehat tdi aku waiting yana port biase perh lemm nk mampos..n then aku tau komfirm lib so aku gi lib..n then dyerk pinjm buku..so aku pergi larh beli air dkat koperasi...laici tgauu urmm sdap..pastu..dlm tuh byk koktel sdap atau dorg panggil perl..mmg sdap;..membe aku gelarkan tuh air doraemon.sbb atas tu ade gambar doraemon..nk share pic xley sbb aerun dh cri xde arr..okay xpe..nnt aerun akan try amek pic air tu jgak..n then..lpastuh aerun pergi kat bilik bomba sbb nk mek bju bomba..adushh nk beli mcm syg..so pinjm jerk arr..n layan jek arr...kat situ smua laki.n only me girl..yaww cikgu suruh aku pilih.bju..n ade sorg senior ni baek..dyerk bgi aku bju..suruh aku amek..op bdax tuh yg smlm aku bgi dyerk sneck yg aku xnk tu..urmm..mmg aku knal dyerk n yaww mse naek kelas bwk bju bomba..time cikgu fatimah..dyeorg nyanyi lagu mcm ni...

"bomba dtg berlumbe2-lumbe,then aku xingt.."

AKu pun yaww malunye..hehehehe.bile kepale lead aku dgn akil ade..mmg harok larh kelas tuh.asyik buat lawak jerkk.law boley 24jamm.hurmm pastukan..smpai cikgu fatimah nk ketawe jerk..then dorg panggil syg larh comey larh cikgu ape smua..hahahahaha.klu boley mcm nk record jerk ape yg dh jdi...yawww..then aku terhidu bau lauk 'asam pedas"urmm sdapnye from bilik katering..sdap taw..pastu aku rse mcm nk mkn lauk asam pedas plak....so aku minx dgn tika resepi lauk tu..then dyerk ajar larh aku..pastu blk skolah jerk aku terus buat..dsbbkan aku ni pelik sikit..aku xske ikan sgt..n daddy mmg akan steambykan aku beefball kat umah.sbb tuh favourite food aaku...so aku buat.isi lauk tu...beef ball..urmm sdapnye aku sorg yg rse..taww...pastu urmm biase larh org bujang masak..kan..n  then mlm plak..ade kelas gitar entah knape..aku dh xley fokus sgt dgn gitar aku byk pikir wht wroung wit me..hey babe wake up..tu mse dpan ko.n kau anggap ni main2..yaw...urmmm.
k n then blk tuh pergi kipmartjap...ingt nk gi fokus utama..tpi malas pulak...so aku pergi kipmart.beli losyen utk tasya....brg situ murah..so aku beli larh losyen yg besar sikit..n then jap..aku terus blk n gayot dgn Kamil.but dyerk cm bz...so xnk kacau tpi rindu..n satu lgi..eman col..pastu aku coll blk Kamil entah ade something wroung yg dyerk buat kat aku..tpi aku sediy sgt..aku mmg nangis..sbb aku x tahn sgt mse tu..tpi dyerk xtau n xnmpak perasaan aku.mse tu..entah dlm sediy tuh aku boley terbygkan lelaki disebalik byg tuh.hurmm..aku xnk curg or ape..tpi aku xsanggup dgn ape yg Kamil buat..dyerk pujukk tpi aku mestilah sediykan..sbb adelah something perkataan tuh yg buat aku tol2 terase n aku pun ade perasaan aku xperfect mcm ape yg dyerk pernah dpt..aku cme gadis mtor yg xsecantek gadis kota yg lain..enthlah aku sedih jgak..sbb aku tau aku ganas n aku pernah buat silap..n silap terbesar aku join pengkid..tpi aku xrosak..aku xpernah rosak..aku cme berubah ikut kata hati aku....urmm:(:( pastuh aku ckp nk buat homework..pastu dyerk marah..aku terus mengalah larh time tu..xper larh syg..nnt kan kte nk tunang.xbaek gaduh tu jerk perkataan dlm hati aku..aku lafazkan kat diri..n aku plak pujuk dyerk sdangkan dyerk buat aku menangis n pujuk kjap n aku pjuk dyerk lme sdangkan aku xbuat dyerk nangis,,,k n then nk tdow larh.k nite

Out Of Bounds:D
8:36 AM