<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Sunday, March 25, 2012


okay 1stly tdi..gi lepak E n Y cm biase arr layan situ..dgn brother bob n Fark..so tdi brother yg amek aku.n then main motor jap kat situ..hurmm sdap larh kan.bwk motor tuh mmg cool n gmpak giler so
tdi trus lpak kdai mamak.n then fark dtg...yaw...k ..aku pun urmm gitu jerk.tpi aku marah dyerk cm kurg ajar....larh.ofcause marah.aku xde hak nk tgur dyerk..tpi aku xske cre dyerk kurg ajar.k damn hate it..n cre dyerk smoke mmg sngaje nk saketkan hati aku.ahohoh..lpas lpak jerk x aleh2 ateng dtg dgn ketaw n ketaw bwk girl..aku xtau lah ape tpi aku mmg xbrckp terus..aku mcm urmm diam terus,.,sbb ateng ni cm kurg ajar cre dyerk ckp pun bile join dgn fark mmg lgi kurg ajar lah..pastuh permpuan yg dtg dok sblah aku..pun aku rse pattern yg xboley msuk dgn aku.owh damn,,aku benci so brother bob ajak aku blah,,yaww lpas beli topap aku blk terus.n jmpe daddy..blk umah jerk daddy bising giler.dyerk ckp siang awk dgn jntan lain..mlm awk dgn jntan lain nk jdi ape awk ni?yaw kat situ mmg aku tngkap silap aku betul tuh.aku skrg milik Kamil..so kamil only jerk arr...aku mcm owh okay damn aku salah..aku xde arr geram mne mmg salah aku..aku ngaku time tu...pastu...kan aku mcm x tau nk ckp dgn sper...so aku mcm nk ngadu larh dgn Kamil.tpi Kamil maken buat aku sediy..pastu.second time dyerk col..aku mcm byk bisng kat dyerk..n mmg larh aku dgn dyerk..adushh penat2..dh lme pastuh bru kteorg okay n back to romantic..hurmmm syg awk sgt..aku dh discuss dgn @tasyaaAuburn so lpas nih aku mo larh kluar mlm sgt k gud girl..n yaw now aku kne lbih fokus utk bljar..ayat sme jerk kan aku ni..urm if get 9A,,ofcause dpt scramler..sdap tu law pakai scramler,,xde arr menyusahkan aku,,,,,,kn pnjm org lain punye...

Out Of Bounds:D
9:21 AM