<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Thursday, March 8, 2012


well mama no at home..just me and daddy..so..rumah agak terkapar sikit..n satu lgi no body bising2..yaw...so hari ni gi skool lewat jgak arr.n then tdi aku cm biase arr jmpe Yana dlu then gi toilet n what eva larh.pastu tdi ade spotcheck,,aku ni geram gile time ni.Yana ni time spotcek dyerk lari masuk kelas dyerk.aku dgn dyerk sbnarnye masuk kelas org lain sbb basah  tau dewan..then dyerk boley selambe ckp ade spot cek n pergi tmpat dok dyerk yg ade kwn2 kelas dy tuh tu aku xde arr kesah mne..then aku tunggu dyerk lme mcm ape..pastu bile aku bgn tngok dyerk tngh sebok bcer buku novel pastu baut bodo jerk..xmcm bangang plak aku tunggu dyerk kat situ..aku xkesah larh klu dyerk nk bce or dok situ.yg penting ckp jerk arr jujur,,,aku xske sey cm ni..then mse form4 kne mask dewan..so kteorg gerak arr...n aku join Hawa.yaw ...naseb membe lain ade...aku btul rindu rina....rina aku hrp kau bahagia dgn kwn bru kau..n aku syg ko sgt2..selama aku berkwn dgn rina..kteorg xpernah gaduh taww..n everything kteorg sme2...kutuk sme2...gurau sme2..n sbb tu aku ckp n rse tina tu nk rmpas kwn...aku dh arr malas nk pikir ko nk dyerk amek...aku xheran mne larh...n lpas tuh ade kawad..time kawad tuh aku kne marah dgn budax depan aku..sbb aku tgur dyerk jgn cpat sgt..so dyerk marah..n hurmm nak nangis rse.tpi aku still cool pastu tdi aku pergi bilik bomba nk tukar seluar tpi n mse nk kuar tu jmpe mamat yg aku sepak dyerk tu ...adushhh x aleh2 dyerk marah aku..aku kan ptg mne boley kne mrah.komfirm aku geram..lpas tu..dyerk ckp ni ea kasut kau.pastu aku ckp x arr kasut..aku yg ni.n aku bru nk amek dyerk nk terus pijak kne n aku sakit tau x..n aku geram aku terus baling kasut kat badan dyerk pastu aku jln mcm cool jerk amek kasut aku tu.n time tuh dyerk lari...aku terus pakai kasut aku tu n then dyerk kacau2 aku lgi..aku terus belah cre cool,n gerak tmpat azrull jmpe azrul..dyerk marah aku plak sbb kacau dyerk tngh bce.n series aku nk nangis habes rse sbb smua org marah aku..n aku teringt blk pasal kamil smlm..dyerk pun marah aku.hurmm.. sediy taww..akux buat salah pun..dh tu aku cm merajok arr n azrul cm pujuk..aku tau ego azrul..dyerk mmg ssah nk pujuk.tpi dyerk try jgak arr,n dyerk jalan sblah aku..xaleh2 mamat tdi yg kne baling kasut tu ckp steamby ko...kat aku.yaw berani mne ko law dgn kwn nk ckp mcm tu..aku xgoyang lah..aku xfhm,aku xcri pasal n ape...tpi aku ade dgr mse dyerk jln tu..dyerk ckp..sakit sey dyerk baling kasut tu..tu jerk ayat dyerk pastu mse lpas jln dgn azrul aku jmpe ciku kot..ha ya ciku..aku ckp urm boley tlg x....ciku ni nmpak cm baek sikit..dyerk ckp..nk tlg ape..pastu aku ckp larh ckp dgn membe kau yg dlu sme klas n bla bla bla tuh jgn kacau aku...mse ade membe2 dyerk..n dyerk tanye aku yg mne ek..pastu.membe yg tdi ade mse mamat tu kacau aku...pun ckp alarh arief arr..pastu aku urm yerk kot..pastuh ciku ckp arr yg pendek2 n kepale botak tu..hahahaha..dlm hati..aku ckp urmm..aku ckp alrh aku xske larh dyerk kacau aku.n smpai tdi aku baling kasut kar dyerk...pastuh kwn dyek ckp larh dyerk sbnarnye minat dgn kau tpi xtau cm mne nk ckp..aku mcm terdiam kjap kat situ.n ckp..xkan xboley tegur or kwn mcm biase..pastu..aku la aku xske arr dyerk marah2 aku..mmg jujurkan aku xske mcm tu..pastu..aku terus blah dri situ n xtau ape jdi..dlm kels yaw...dax yg aku xske cerite bagai depan aku..urmm Hippo..hate u..n xtau ape cter yana..aku terus blah.n nk jalani cuti...owh damn tdi aku col kamil but dyerk cm nk marah jerk..aku sediy arr.perangai dyerk asyik cm ni jerk....aku syg dyerk bagai..tpi kdg2 aku rse salah dyerkk..tpi dyerk xpenah nk fhm perasaan aku.....mungkin aku xlayak utk dyerk..aku kne btul2 buat keputusan btul ker aku x tunang dgn dyerkk..sdangkan dyerk x amek bende ni series.n cbew fhm perasaan aku.urmmm sediy sgt...

Out Of Bounds:D
9:20 PM