<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Saturday, March 31, 2012


okay dsbbkan mlm daddy blk kg..so tinggal aerun dgn mama....okay dikire baek jgak aerun bwk mama gi kip mart....sbb mama cri sluarr.so then aerun ajak mama gi e n y  .but mama k gi mkn jap..so gi arr mkn kat R n R..aerun ajak e n y..but dyerk ckp xbest lah aper lah...law gi dgn adek dyerk okay jerk..saket hati tol....geram taw x...sper x geram anak dyerk mcm no 2....jerkk dyerk anggap..amek arr sgt si bros dgn si mirul..tuh...benci siak aku....klu dgn bdak tuh dyekr nk mkn mahal2 layan jerk..ngn aku berkire jgak...mcm x saket hati..dh arr..dkat  r n r care tuh lmbab nk mampus...taw x...lmbab giler pastuh aku ajak gi mkn minum e n y..mcm xrele jerk..so aku dh saket hati..aku lpas dh setle mama aku byar..aku terus gi kat motor bwk lju...if aku marah mmg aku bwk laju...kan..xde stop kat e n y.....dh geram sgt!!.eishhhhh tpi bile blk..satu sinaran kebahagiaan dtg....aku on9 jerk terus kamil on9 n kteorg webcam syg awkk...dating dgn dyerkkk....dlm wc pon jdi larhh

Out Of Bounds:D
8:41 AM


aushhhhhh  ptg2 cuti mcm ni.....

xfhm arr aku mama aku ni knape...just because daddy aku tersilap ingt tdi suare mama ,.,daddy aku ingtkan aku..so ..daddy aku bahase kan diri col abah...blk....tuh pun mama aku nk bising..yawww..aku xksah dyerk nk bincgkan perkara yg xpuas hati tu..but jgn arr dpan aku...aku xske arr....malas nk dgr....aku mmg bukan dax kecix..tpi hormat arr sikit aku...mals btul nk pikir..opyerk aku ckp arr dgn mama hari ni mlm nk gi main badminton...dh tuh dyerk leh ckp jgn pakai racquet mama yg mahal..adush adk2 dyerk pakai xper plak..smpai patah2....yaww eiiii benci btul ade ker dyerk suruh aku pakai yg biase..hurmm damn..malas aku..terus xde mood nk main..mcm lah daddy aku xley belikan racquet tuh....pastu aku dpt rse lah kan..yg mama aku ni sbrnarnye cme nk anak laki..yerk lah cbew bygkan btul2...if seorg ibu yg btul2 nk anak perempuan mcm aku of cause mcm mama member aku belikan brg2 perempuan utk anak dyerk..n xmcm aku.mungkin dlu mmg mama aku belikan but not now.....so aku lbih ske kpd cre laki skrg..n aku jeles jgak tngok aunty aku cik ayu..dyerk bru dpt babby..n mcm2 dyerk belikan utk baby girl dyerk ..brg yg mahal2..urm yawww.n aku dpt nmpak mama aku dgn abg aku rapat gile n dgn adek2 laki dyekr pun rapat..so aku jdi mcm anak daddy sbb dady cme ade satu adek perempuan ..sbb tu daddy lbih sygkan aku.n sdangkan mama plak lbih byk adk perempuan sbb tuh dyerk mcm x brpe pedulikan aku...hurmmm...sakett hatu jgakkan mcmtuh..sbb tu aku ske wat hal sendiri

Out Of Bounds:D
1:39 AM

♥Friday, March 30, 2012


my life story tdi interest..but paling interest about Kamil..only him<3...
syg you always be mine..and wish we will together forever..okay damn fullstop...

i try to be loyal with you syg's and nobody can take my heart and full with rainbow..and nobody can have a key same like you...you are the key of my heart....only you..k'

about school.love of laugh.
i wear my new glasses and them laugh it...yaww..dax mina okay.and some people said..Smart...awww awww...yeahh.i really like my glasses..its okay..what you want talk all about me..said  it..and i will take it blabla blaaaaaa...okay muahxx...and to night..i just hang and get a glass of teh tarik at mamak restaurant...:)...then meet epul.sisengalbengal....wekxXP...i hate him....yaww i hate the hotstuff student..Go die..!!mirror your face and said..i'm looser that is you hot stuff..yeah you are looser...so dushhhhh.at your eye  then you will see a good  nice dark spot at your eye...:P..:p:P

Out Of Bounds:D
11:34 AM

♥Thursday, March 29, 2012


okay perfect nice wright?
so..ofcause i must get it first..
so tdi gi beli lah kat Nice Optic.
then i choose purple black..sbb that is my favourite colour..not forget
kne taruk putih sbnarnye..but xde kale putih larh..
its okay. and then tdi ade event dgn mama so
mama beli kan new school bag..tanx mama:):)

okay and after guitar class..i try
nk servay kdai about beats..so when i arrive kat satu kedai ni  i buy this..
its cool and the colour same like my glasses..
ilove it damn much.. tanx dad


New beats...its cool okay
and my ending story is all about my school day

yaw tngok si aeRun ni...
n okay school tdi nothing happen just ade rr dkat Ert classes..
mmg perfect okay..

Out Of Bounds:D
8:48 AM

♥Wednesday, March 28, 2012


okay 1stly nk ckp okay x new blog edit ni?so dsbbkan aeRun dh bored dgn design lme..so tkar larh kan..n aerun try amek blogskin ...bukan aerun xreti gne..cme mcm mlas nk byk buang mse sbnarnye amek bende ni..mmg byk time aerun dh terbuang gitu jerk..dh lme x update story kn..aerun penat..jerk..about my relay okay..n nk story sikit..to my leader of clases..sorry okay..dsbbkan tdi..koko day..so dyerk pakai larh bju krs yg lengkap tuh..so nmpak cm comey larh kan..but.aku ckp larh wan hari ni ko hensem...pastu ade ke patut mse nk blk tuh dyerk buat2 nk kiss aku..of cause aerun ketuk kepale dyerk.sorry sgt.xsengaje.okay....n yaww about azrul..azrul tdi hensem sgt dyerk ru 1st time pakai bju kadet polis..and Yana..okay jerk dgn dyerk..cme kdg2 rindu ryna..aku xnk anggap yana sbagai ryna jge hati org tu yg penting..n wait2..okay tdi letih giler...kulit pun dh mcm nk htam..so ptg ingt nk gi study..but..budak yg nk ajar tuh xbgi alamat lgi..okay its okay...nothingness..okay mlm..daddy bgi duit suruh mkn luar..mama pergi pontian..adush..n bru blk jap tdi.so aku hang dgn zerol..n okay zerol nih jenis type romantik..mmg beze dgn kamil.but kamil org yg aku syg..aku terime kamil seadenya dyerk dlm hati aku..aku harap zerol dpt seorg perempuan yg baek dan dpt jge dyerk.n time lepakking tdi..x aleh2 minah dax hot stuff stop..yaww bz body okay.tau lah zerol hensem..but yaww..time jgak nk tanye pasal scramler..eh sorry..aku mcm blurr..nk jwb..yaww.n now kau dh siapkan blog bru ..so boley arr korg entery...okay jap sbnarnye aku buat blog utk story ape yg berlaku..utk perkongsian dgn korg..n bukan bertujuan nk gadoh or ape okay..mmg aku xde lah war2 kan kat ramai org..ckup cme utk siape yg buka blog ni or terbuka jerk bce..okay..sbb aku bukan perempuan ygxde maruah...nk suruh org bukak pekung di dada..okay..cre aku hidup aku ..korg x pernah tau..mungkin ape yg aku tulis.korg dpt bygkan..tpi..mungkin realitinye xsme...

Out Of Bounds:D
8:39 AM

♥Monday, March 26, 2012



Out Of Bounds:D
10:24 AM

♥Sunday, March 25, 2012


okay 1stly tdi..gi lepak E n Y cm biase arr layan situ..dgn brother bob n Fark..so tdi brother yg amek aku.n then main motor jap kat situ..hurmm sdap larh kan.bwk motor tuh mmg cool n gmpak giler so
tdi trus lpak kdai mamak.n then fark dtg...yaw...k ..aku pun urmm gitu jerk.tpi aku marah dyerk cm kurg ajar....larh.ofcause marah.aku xde hak nk tgur dyerk..tpi aku xske cre dyerk kurg ajar.k damn hate it..n cre dyerk smoke mmg sngaje nk saketkan hati aku.ahohoh..lpas lpak jerk x aleh2 ateng dtg dgn ketaw n ketaw bwk girl..aku xtau lah ape tpi aku mmg xbrckp terus..aku mcm urmm diam terus,.,sbb ateng ni cm kurg ajar cre dyerk ckp pun bile join dgn fark mmg lgi kurg ajar lah..pastuh permpuan yg dtg dok sblah aku..pun aku rse pattern yg xboley msuk dgn aku.owh damn,,aku benci so brother bob ajak aku blah,,yaww lpas beli topap aku blk terus.n jmpe daddy..blk umah jerk daddy bising giler.dyerk ckp siang awk dgn jntan lain..mlm awk dgn jntan lain nk jdi ape awk ni?yaw kat situ mmg aku tngkap silap aku betul tuh.aku skrg milik Kamil..so kamil only jerk arr...aku mcm owh okay damn aku salah..aku xde arr geram mne mmg salah aku..aku ngaku time tu...pastu...kan aku mcm x tau nk ckp dgn sper...so aku mcm nk ngadu larh dgn Kamil.tpi Kamil maken buat aku sediy..pastu.second time dyerk col..aku mcm byk bisng kat dyerk..n mmg larh aku dgn dyerk..adushh penat2..dh lme pastuh bru kteorg okay n back to romantic..hurmmm syg awk sgt..aku dh discuss dgn @tasyaaAuburn so lpas nih aku mo larh kluar mlm sgt k gud girl..n yaw now aku kne lbih fokus utk bljar..ayat sme jerk kan aku ni..urm if get 9A,,ofcause dpt scramler..sdap tu law pakai scramler,,xde arr menyusahkan aku,,,,,,kn pnjm org lain punye...

Out Of Bounds:D
9:21 AM


1stly..harini bgn pgi xde english class..so sdp larh kan..n kemas sikit bilik urm ptg punyer story aku grak pb...dh grak pb tuh ...zerol ajak gi giant plak..okay..of cause aku open jerk lgi pun malas arr.ade Anugeah ape bende entah yg berite harian tu..aku pun dh malas sgt nk layan..then aku bru tau si zerol punyer jam rm 500 lebih.dyerk ckp rm20..bile tngok blk rm 500 lebih pastu dyerk suruh aku plh nk jam ape..nnt dyerk belikan..its okay lah aku dh ade jm ...kaye gak zerol ni rupenye..hahahhaha..k then tdi jln2 jb jap..adush aku pun dh bored jln jb..nk jln Kl  plak...huhuhuhuuu..k gud ..mse blk plak..lpas tasek perdana..n ptg dlm pukul6.30 gitu daddy tlg repairkan headphone abg..tanx daddy..law x komfirm aku dh kne marah dgn abg aku..sbb aku yg rosakkan..but xper..dh okay dh skrg yg rosak bahagian yg aku bulatkan ni tngok arr
aku terpijak..n wayar dlm tuh tercabut..so daddy pateri blk..
nk beli yg bru..patten mcm tuh ssah nk dpt..
so skrg  dh okay.n my daddy ckp jgn kacau lgi..but xper..
nnt daddy belikan yg bru...headphone yg lgi mahal..bru gempak gitu
:):)



Out Of Bounds:D
3:41 AM

♥Saturday, March 24, 2012



damn see akhirnye naek scramler..berjaya jgak
taww..sbb ape..atas usaha aku n brother aku
yaww tanx bro
n yg paling syok tdi jap2..aku 1st pakai clutch 1..then dh reti sikit bru clutch 2......ingt nk
yg 3..but xboley..sbb ape...clutch 3 bwk highway yg sesuai...owhh damn..
aku ske sgt..law ade boy aku kmfirm aku nk bwk
dpan dyerk n nk try bwk dyerkk..
yerk syg...hurmm
japjap...
k nk cter pasl mylife harini..sbnarnye aku xtau patut ker x aku cter
tpi bgi aku blog nih mcm tmpat cerite hdup n ingatan aku
ttg ape2 yg berlaku.n biler imbas blk..bende tuh yg buat kte senyum

okay mule drpd pgi.okay pgi tdi bgn  jerk..kjut Kamil.
hey muchuk syg awk..
cian dyerk suare dyerk bgn tdow dgn manje hurmm..
syg klu kte dh jdi bini awk mesti kte plok awk n kiss awk byk2
hehehhehehe
ngadenye bdak ni...
n lpas tuhkan
ptg ingt nk hang .tpi badan aku pun malas..so lpak kat umah..
my parents dh sbok date together aku kne dok rumah
so until mlm..okay dsbbkan hari ni aku dh jnji dgn brother aku
aku nk lpak..so fark pun follow sekali arr...
n then aku lpas layan e N y jerk..terus grak tmpat tman..
time kat taman tuh arr try2 bwak scramler tuh..1st mmg ssah
but lastly biler kte dh boley bwak..mmg best..seronok..n time aku bwak tdi..ade
2 laki pakai bju melayu mcm nk stop kan aku..adushhh..hurmm gramnye....
aku jerit tepi tepi...
okay then mse tdi epul sengal jerk nk tahan aku dpan2..tahu larh
aku xcukup inci but aku dh boley bwk scramler tauu
.best nye..
1st aku bwk yg wave.brother aku..tuh wave bunyi dh kuat yaww dh sdap dh bunyi
yg tuh aku bwak pun market..
second time bwk scramler gi e N y yaw
mmg lah mcm ni:)..dax2 laki jerit woooooooo..
aku hurmm
senyum jerk .....warghhh aku pun nk minx daddy beli mtor scramler arr..yaww
aku akan buat kjer dlu utk dptkan mtor yg aku nk..:)




Out Of Bounds:D
8:45 AM

♥Friday, March 23, 2012


syg tau x..pgi2 jerk dh rindu awk...nk awk jerk..xnk org lain..n cinte utk awk skrg mcm xley nk kogsi dgn org lain walaupun sye dgn org lain..syg sye kat awk jerk,,hrp awk dpt rsekan bende yg sme okay..okay gudboy..syg awk sgt2..fullstop...

Out Of Bounds:D
6:58 PM


okay hasil drpd ape yg aku buat utk uji kaji gegile aku yg keberapa ratus kali entah lah kn..hurm akhirnye lah kan ..adushh dh dh stop ckp bende mengarut ni..

okay idea diet aku punye hasil..urmm jap..pgi tdi aku breakfast meatball dgn udang..smuanye rebus.n aku xamek air tea..aku minum air masak jerk..n mmg lapar sgt..smpai tngh hari..aku tngok daddy aku bwak nasi jagung tuh lah mkanan yg aku ske..hurmm..lpas tuh..kan aku 1st tahan..tpi akhirnye xtahan..okay.n aku mkn larh sikit nasi tuh dgn lauk ayam..hurmm tpi xbyk sikit jerk..then smpai skrg aku xmkn ape2..perut aku mmg saket sgt..aku cter dgn brother aku..pasl ni.dyerk ckp amek larh buah apple hijau..apple tuh jerk boley setle..yaw aku kne try plak bende yg kluarkan modal..adushhh..
n cter hari ni

japjap turun bwah sikit  k


okay harini kat skolah berehhhhhhhhehhehehe..
xde arr tdi 1st waktu..sains..n yaww tdi ade sikit ayat yana yg aku xberkenan cm gedix aku xokay dgn ayat itu..n tdi mse time rehat aku jmpe ciku..dyerk senyum kat aku.n aku tanyr dh okay keblum dyerk ckp setle..lpas nih bdax tuh xkacau ko..owh okay ayat tuh aku nk dgr...so aku senyum blk...urmm okay larh..kan.n tdi aku tunggu yana dkat lib ade sorg mamat yg ske pakai beg kuning ni ckp..hi gangster..hurmm mungkin sbb ayat aku smlm.yaww jap aku xtakot larh..n xgoyang.....pastu nk dicterkan pasal tdi aku gi toilet n jmpe sinta..cian sluar dyerk koyak..dyerk xreti jahit..dyerk kan pengk cm aku so...aku kasi sluar aku hahahahaha..gelak jgak 1st n suruh dyerk grak blk ert nnt aku dtg..opyerk pastuh aku hanta yana kat tmpat tina..hushh mmg penat..k then dlm perjalanan tuh jmpe plak senior aku thn lpas achik n taufiq..hahhhh misss dorg sgt2 tauu x..miss gile..dorg larh dlu slalu layan otak keanakkan aku ni.hehhehhehe.k then aku gi tlg sinta jahit sluar..lpas dhsiap smua..aku grak..x aleh2 salwa panggil aku minx panggil budak..so aku gi panggil n aku xtau cter dax tuh cm loya buruk dgn aku..okay aku pun boley buat yaw..aku penat larh.2 kali ulang alik.okay xper..dpt pahale tuh jerkk k:)..n ptg aku hang dgn achik n azhar..buat lukisan...okay.opyerkk nk dcter pasl mlm aku entahlah aku xxpuas hati lgi dgn Kamil sbnarnye..mungkin sbb marah geram smua..pastu aku mcm cri pasal dgn dyerk..k then gaduh taw kteorg..n aku hanta mcg aper larh kan..pastuh dyerk xreply so aku hang dgn zerol..entahlah bile kluar dgn zerol aku dpt rse zerol nih romantik orgnye...dyerk nk bwkkan aku punye hang bag,,n tuh yg aku nk...dyerk suapkan aku minum ...hurmm mcm dyerk manjekan aku..aku ske yg tuh..n aku yg tuh dri Kamil..tpi mungkin ssah nk dpt yg ikhlas ..scare pakse aku dh dpt kot..urmm...ni zerol tahu sendiri buat..aku mcm urmmm.:'(.kecewa sikit ade...smuanye tpi syg aku hanye utk Kamil jerk skrg ni......dn bkan utk org lain...owh lpe mse aku lpak dgn zerol jmpe brother aku dgn ex. aku..urmm akubual2 dgn brother aku.tpi aku xnk arr fark mcm rse lain..so aku urmmm tgbur mcm ni..ko per cter Fark..hurmmm aku mcm buat2 yg kteorg okay jerk..so dh malas nk ikot hati aku dlu.sbb syg aku btul2 utk kamil only.mungkin sbb aku dh syg btul2 kat kamil.n ikhlas dri hati aku..aku xtau ape jdi tpi esk aku lpak dgn dorg kat e'n y jerk..layan si2 jerk kteorg nk layan habib mcmjauh arrr..nk layan othman pun mcm arshhhh......okay tuh jerk cter wait2..aku rindu Kamil so aku col n very suprise dyerk mcm minx maaff.itu jerk ayat yg aku tunggu.n hubungan aku dan dyerk bahagia smula,,,

Out Of Bounds:D
8:56 AM

♥Thursday, March 22, 2012


okay my weight now dh berat gile..n nk kongsi larh kan...kat sini..dsbbkan my weight now dh dkat 70 kg..so aerun kne amek langkah lebih cepat..aerun nk jdi cm hyuna berat utk dyerk 43..so aerun rse utk kurgkan berat badan ni mmg mkn tempoh..utk cadangan aerun lah kan..ape kate sehari kte..cbew try rutk kurgkan berat badan sbyk 1kg...so klu sehari 1kg..semestinye 30 hari 30 kg...ini bukan ckp kosong...aerun dgn bestie buddy aerun Natasya..nk cbew buat ujian ketabahan kteorg ..ni..okay..crenye adelah..tidak perlu mkn ape2 seperti nasi makanan ringan n everything...urm klu korg jenis keluarge yg berkemampuan mungkin boley larh makan buah jerk ker..but ikut idea aerun...aerun xnk mkn cme minum air masak selama 30 hari..ni..urmm bergantung larh kat korg yg nk kurus 10 kg mungkin boley 10 hari..tpi..jgn salahkan aerun law xmenjadi..aerun akan cbew update perkembangan aerun okay....ttg diet gile ni...okay..btu if korg btul2 xde stamina yg kuat jgn larh pakse diri..aerun xde sebarg tanggungjwb kat sini..sbb ni idea aerun sendiri.n just nk kongsi....mse time remaje ni lah kte kne ade idea gile..law x bile lagikan...

Out Of Bounds:D
9:13 AM

♥Wednesday, March 21, 2012


assalammualaikum ....sygku,,semoga awk sentiasa berada dalam keadaan sihat disamping keluarga yang awk syg..1stly bb nk minx maaf n susun 10 jari utk minx maaf..bby hrap andai pa buka blk blog ni..bby harap sgt pa bce..bby hanya nak pa fhm n tau ape yg berlaku..selama bby bersama papa bby mmg bahagia sgt...syg bby kat papa xpernah bby rase utk mencurangi hubungan kte,walaupun bby dlu terasa kehilangan org yg paling bby syg utk selama-lamanya,tpi bby mmg xpernah cerite dgn papa...sbb bby cbew nk jge perasaan papa....dan bby fhm jgak ape yg berlaku antara hubungan papa dgn arwah ex papa...sbtulnya bby x jeles ataupun x marah klu ingatan pa tentang ex papa masih terbuku dihati papa..cme bby kecewa bile pa sentiasa bandingkan arwah lis..mungkin pa sdar hal tu..tpi bby sentiase tersinggung bile pa ckp mcm2..n bby xnk pa perbezakan gaye dan care bby..yess bby manje bby ngade2..mmg bby slalu mcm tuh hanya dgn boyfie..tapi bby xpernah tau bile papa ckp aritu..bru bby terase,something syg xterime bby seadanya...dan byk lgi bende lain yg xmampu pa rse cukup bby buat utk papa..bby minx maaf ..kerana itu kekurangan yg bby ade..mungkin utk papa bby xkan komen atau komplen ape yg kurang ape yg lebih..sbb bby terime papa seadanya.....mungkin care bby xsme seperti girl pa yg lain..tpi ini care n life bby..sejujurnya klu papa xdpt terime bby lagi..hrp pa dpt bagi tau bby ,,,bby xnk pa sekse hati bby.....

yg menyanyangi mu
aeRun heyRun

Out Of Bounds:D
6:15 AM


dsbbkab aku slalu bersedih aku try beli buku ni tdi.....cause aku rse aku perlukan doa2 yg penting..hurmm...entah lah ape aku pikirkan..aku tdi mcm bengong jgak sikit.but aku cbew bahagiakan diri..tdi bdax2 ni amek result spm..n then aku plak mcm urmm ade jual mcm2 so dsbbkan aku bwk rm15..so aku beli larh buku n aku maen cabutan bertuah dpt eye mask...membe aku dpt tedy bear yaww naseb dyerk baek kot..hurmmm n aku xtau arr kamil dpt bpe..tpi tdi aku tngok fon no massage from him...aku mcm urmm yaw sediy jgak larhh sbb mesti adek angkat kesayangan dyerk yg akan tau dulu n bukan aku...:'(..yerk larh kte xpenting..aku dh buat keputusan dh lepas ni law dyerk buat aku sediy lgi keputusan kat aku sendiri utk aku tinggalkan dyerk or x...aku xtahan larh mcm ni..aku xtahan sgt..xkesah larh kte putus tunang or ape pun..yg penting..aku dh xsanggup...

aku dh xsanggup utk buat ape sjew utk dyerk aslkan dyerk bahagia
dan aku x sanggup untuk dyerk komen kekurangan aku
if aku xckup baek utk dyerk n aku xcukup perfect utk dpan mate dyerk
lebih baek aku pilih laki laen yg lbih baek dri dyerk..
aku dh xsanggup bersedih..andai tangisan aku hanye lah air mate
yg mahal jatuh kebumi hanya dsbbkan dyerk aku kecewa..tidakkah ade satu kergugian
besar disitu...


ni lah buku yg aku beli jilid satu ade dkat
im..yaw lembab btul dyerk pulangkan buku aku tuh


okay tdi aku main cabutan bertuah so dpt lah yg nih


Out Of Bounds:D
1:34 AM

♥Tuesday, March 20, 2012


hurmm..entahlah bile enteri blog ni sbnarnye aku rse nk nangis ade..n mcm2 perasaan..entahlah aku xtau ape jdi skrg dgn life aku.rosak or x...urmmm aku cme nk bgi tau sbnarnye aku giler kecik ati sgt dgn Kamil..1st pasal dyerk marah aku hari tu,dyerk ckp "mkn jerk lah xyah lah suap2"...hurmm series aku kecik hati sgt2..sper x kecik ati kan..aku gf dyerk n sdangkan aku nk suap dyerk sbb time tuh dyerk bad mood okay fine..aku yg mengade k..aku nk suap dyerk..sbb aku nk buat suasana romantik...aku xpernah dpt laki yg romantik...sbb tu dlu aku jdi pengk..aku xpernah dpt laki yg dpt bahagiakan aku;..aku cbewjdi laki tu utk bahagiakan diri aku sendiri,,,n second..mse kat mid of cause aku mcm pgang tgn dyerk..n mcm couple slalu buat.n aku rse mse kat cs..mmg dax2 ni buat..pastuh dyekr ckp lah kte couple paling hot sbb buat mcm n cre ayat dyerk nmpak sgt aku mengade dgn dyerk..yaw aku nk ngade dgn sper xkan aku nk ngade dgn org lain....plak...terase larh aku..aku ajak dyerk jln2 dyerk xnk..nk tmpat dkat jerk..n smpai satu place tuh dyerk sbut nme arwah Lis...padehal dyerk tau aku tngh terbakar time tuh..mmg aku dh xdpt kawal dri..aku mmg can't stop crying arr..sbb aku terase sgt.mungkin tmpat yg arwah Lis ske dyerk boleh bwk tpi tmpat aku ske x...aku terase sgt..k..n lgi time ex dyerk eika dlu dyerk kjer n belikan ape2 yg eyka nk ...n topap komfirm dyerk beli..sbb nk gayot dgn awek kesayangan..n time aku..urmm i get nothing..no tedy bear,,,topap pun aku tngok kdg2 jerk.buat mse ni...n aku share topap dgn dyerk..dyerk habeskan mcg adk angkat dyerk..sper xterase ..of cause terase sgt taww.....n aku tau aku dpt hadiah pen bear tuh bgi aku tuh pun dh ckup aku hargai..aku xminx lebih aku cme minx dyerk hargai aku...knape itu yg aku xdpt...dan aku tau cre n ayat dyerk nk ckp aku xpandai berfesyen or what...urmmm sediy lah aku..sbb cre aku xsme cm perempuan yg lain dress up...aku lbih ske t-shirt bercorak...dan cre dyerk ckp..next time pa nk bby kurus k.law jmpe...lebih baek aku bunuh diri mcm ni.syg smua yg awk nk i dh try pertunaikan.tpi knape..sedikit pun awk xpernah hargai sye...awk ckp syg..mne syg awk tuh....??urmm k fine mmg bby gemok..bby x mcm ex papa yg lain..tpi pliss jgn bandingkan bb...if awk rse kte dh xsempurna utk awk..lepaskan kte.jgn buat kte mcm org yg dh xde perasaan..aku keciankan azmeer dyerk mcm tunggu aku..tpi aku dh xnk buat bende silap..aku dri tdi xmkn..aku cube nk hukum diri aku..aku xkesah lepas nih aku sakit blk or aku pengsan atau ape pun berlaku kat aku..n bile awk dpt tau smua tuh syg..hrp awk fhm...sye mungkin dh xkan ade dlm hidup awk..dan mungkin awk bahagia dpt tngok sye jdi kurus.dn lepas tuh sye pergi untuk selamanya...................................

Out Of Bounds:D
8:18 AM


kat skolah tdi. aku mcm merindui dyerk..aku try amek tips2 dri kwn aku...ttg nk kurus kan badan..yerk  lah aku kan gemok...aku nk jgak rse jdi kurus..so dorg bgi tauu arr cre2nye..dgn cre jeng jengg rahsia..okay..pastu..hari ni aku amek keputusan xnk mkn...n lgi satu...aku rindu sgt dkat Kamil..aku asyik pikir ape yg berlaku dgn awk syg...aku teringt kan mse 1st time amek dyerk....hurmm dgn bju dyerk tuh.hurmmm n aku sanggup simpan duit aku sbb nk beli topap nk col dyerk..n mse blk tdi col dyerk..dyerk 1st nk beli mkn.;urm okay..second time col..kwn dyerk plak col dyerk..kali ketige aku col...n borak2 then dyerk ckp arr..pasal aku ni mengade sgt mse kat mid valley..hurmm....smpai pasangan org lain xmcm tuh..:'(...yerk lah..aku salah..aku jerk salah..skrg...pastu aku tau dyerk nk ckp dress up aku x mcm dax2 KL...urmm aku fhm dyerk nk ckp....aku sediy sgt...pastu..aku dh xde mood nk ckp ape pun dgn dyerk hari ni....terus aku mcm nk end coll jerk...dyerk x fhm perasaan aku...aku sediy ke ape dyerk x pernah fhm...aku x tau arr.....ape lgi yg kne aku buat utk dyerkk...ape lgi yg kurg....aku dh penat larh cm ni..aku rindu dyerkk tpi dyerk mcm xhargai aku..so..aku fhm larh kat situ..betape xpentingnye aku utk dyerkk......kecewa x?hurmmm aku btul kecewa.....sediy sgt......tau x. bile org yg kte syg kte rindu ..tuh mcm x terime kte seadanya..sdangkan kte cbew try buat yg terbaek..tpi kte xdpt lakukan yg terbaek..tpi dyerk mcm memakse kte utk jdi paling terbaek dan nmpak perfect:'(

Out Of Bounds:D
12:57 AM

♥Monday, March 19, 2012


syg i really miss you and selalu ingt ayat awk...n ayat awk yg paling pnting..papa sntiase ade kat sini..kat hati bb....hurmmm syg i will pray for you..smoga awk dpt 9a....syg i really nk u..n you jerk..taww...hurmm..mungkin skrg aerun dh blajar untuk fhm Kamil..okay skrg ..ni about kamil..dyerk mmg snang marah.time keadaan kacau bilau.or dlm keadaan terdesak..cume bgi dyerk waktu n ruang utk dyerk tenang kjap.neverything will be okay..so aerun.you xmo emo sgt okay or amek hati..lgipun i kne fhm dyerk.n dyerk kne fhm i..okay fullstop..about my bro.nih adushh he always make my life sux...hurmm wait wait2...about head phone dyerk yg rosak..ehh yaw aku boley ganti lgi mahal arr....wek:P...urmm yaww esk start school n aku xmo pergi skolah...hurmmm:(..cume nk kamil..but kamil pesan syg belajar sungguh2 k...nnt kte dpt jmpe blk..i will always remember that word syg...

Out Of Bounds:D
9:27 AM



Out Of Bounds:D
5:42 AM


awk kte rindu awk..ktetaw awk mesti rse terganggu dgn kte...cme kte rindu awk jerk syg...kte col sbb nk pastikan awk selamat ..kte col sbb nk awk tauu yg kte syg awk..kte syg awk sgt2 ..tpi knape awk xfhm..knape awk marah kte...awk kte sediy taww..awk buat kte cm ni..kte selalu gaduh dgn awk sbb awk marah kte..n awk ckp tuh salah kte..hurmmm..:'(
tlg larh awk jgn buat sye menangis lgi sbb awk..awk ssah ke nk fhm sye syg awk.kte jauh.mmg ssah nk jmpe.tpi awk knelah fhm...sye cbe utk dkatkan hubungan kte

Out Of Bounds:D
3:48 AM


now kat jaybee..n mysyg dh blk perlis...
syg sye rindu awk... ineed you back.byk kenangan sye n awk..sye hrp sgt cinta awk dn syg awk hanye utk sye...
awk org yg buat sye lupekan ex sye..n  awk larh cinta hati sye..sye cme nk awk..dlm ingatan...hrp awk dpt smbung belajar kat jb...kte nk awk...klu sehari x dgr suare awk mcm ade sesuatu hilang dlm hdup sye...sye cme inginkan satu pertemuan antare awk dan sye

Out Of Bounds:D
2:55 AM


now kat jaybee..n mysyg dh blk perlis...
syg sye rindu awk... ineed you back.byk kenangan sye n awk..sye hrp sgt cinta awk dn syg awk hanye utk sye...
awk org yg buat sye lupekan ex sye..n  awk larh cinta hati sye..sye cme nk awk..dlm ingatan...hrp awk dpt smbung belajar kat jb...kte nk awk...klu sehari x dgr suare awk mcm ade sesuatu hilang dlm hdup sye...sye cme inginkan satu pertemuan antare awk dan sye

Out Of Bounds:D
2:55 AM




1st time gune button ni utk Lrt..but aku happy larh..cause akhirnye dpt pakaikan

time mama kat Pasar seni







heppy gile aku time ni..sbb dpt Playboy shoes..
yaww happy sgt























okay this is my memory with my parents..hurmm
but i still mysyg lgi..syg i miss you  wish you will come again here..
i need you syg..
:'(
tanpa awk dunia saya sdah pun dihiasi
tpi lpas awk blk kat tmpat awk
mcm sesuatu yg berharge hilang buat sye

Out Of Bounds:D
2:49 AM

♥Sunday, March 18, 2012


okay let's me story ..tdi pgi2 jerk Kamil dh amek utk breakfast kat cafe Citi Valley like it...but mysyg tdi x amek ape2 pun..so aku lah gi amekkan ..n aku teramek kacang ..lupe plak dyerk xley mkn kcg..sorry syg our breakfast mmg happy..then after that kteorg gi jln2.hurmm amek photo..hurmm..tanx syg layan otak budak sengal ni..awk syg sye x?sye hrp sgt awk dpt syg sye mcm sye syg awk..tpi tdi lepas dh penat jln2..aku ajak dyerk jln luarr.but dyerk xnk..hurmm aku entah larh.mcm mood x menentu..pastu dyerk nk bwk gi tmpat Lrt taww...x aleh2 ade student practical so aku xtau ape cter.then Kamil belikan satu keychain pen tedy bear...mse tu dyerk terus ajak blk...n dyerk ckp bear tu mcm aku.yawww..jaatnye awk syg...tpi ciannye kat awk.sbb awk beli bende tu kan mahal n xsesuai dgn harge bende tuh....hurmmmm,,,,pastuh lpas blk bilk hanta kamera...kteorg gi tmpat smlm tmpat kteorg mkn Kfc..aku mse tuh mcm kecik ati larh sbb dyerk xbwk aku hang jauh2....marah pun ade..sbb aku dtg Kl nk jln2 tmpat jauh bukan dkat.dyerk bgi alasan dyerk xtau jln larh ape..aku mcmm hurmm diamkan diri.n xaleh2 kluar dri mulut dyerk ckp dlu ni tmpat dyerk dgn arwah lis slalu duduk..aku sediy xsediy mse tuh mmg aku dh xtahan..aku try ckp dgn dyerkk....smbil nangis dpan mate..aku ckp awk kte bukan lis...n kte xnk jdi mcm lis..aku mcm kecik hati sgt2..ape dye suruh aku dh buat..n then aku suruh dyerk stop smoke xnk..aku pun urmm xper arr try tolak ansur..aku cme ajak dyerk jln2 dyerk xnk..then dyerk try mcm nk plok aku..sbb aku dh nangis..aku pun mcm urmmm...dh arr malas arr..aku terus jln aku mmg x tau jln Kl but aku terus main jln jerk...aku xtau arr ape jdi aku jln smpai satu tmpat ni dyerk terus tahan aku sgt2..n tanye aku nk gi mne..aku pun mcm dh fair up lah kan..so aku jwb lah nk tunggu awk bwk kte jln komfirm xnye...dyerk terus pgang tgn aku n pujuk aku..dyekr minx akutry fhm dyerk..dyerk xley gi jauh2..hurmm aku urmmmm..follow..but x berckp..urmm aku sediy sgt..bukan aku xsyg dyerk..cme aku xtau perasaan aku mcm ckp...yg dlu jln dgn arwah lis boley bile time aku smua xley..aku mcm marah sgt2..aku xnk buat hal..tpi dyerk yg buat aku terase..aku dh xtahan aku mmg cukup terase smua ni...aku xtau mungkin arwah lis jauh lbih bgus dri aku kot...tpi aku nk dyerk fhm aku aeRun bukan Lis...hurmm..dyerk xfhm ker...cre hidup aku lain hurmm..aku pun mmg touching gile time tu..aku bukan nk uji dyerk tpi aku rse aku patut dpt aper yg patut aku dpt.....okay then lpas tuh dyerk gi Atm jap n mse turun bwh gi 7E tuh dyerk nk pimpin  tpi aku xnk..last2 dyerk trus turun bwah.n pergi 7E terus..hurmm aku mcm yawww ..urmm
sediy gak kot..but then dyerk terus hantar aku kat blk..jmpe mama aku..n aku ckp mama jap tau..n aku gi kjar dyerk kat liff n aku plok dyerkk..aku syg dyerk sgt2...tpi aku xley terime if dyerk ckp tntg Lis...aku ade perasaan..syg aku kat dyek.tpi knape masih ade lis yg jdi no1 kat hati dyerk aku penat utk smua ni..aku penat.hurmm:'( :'( :'(






















Out Of Bounds:D
9:37 AM