<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Tuesday, February 21, 2012


owh damn..see my day hari ni full with something yg bored + okay answer nothing..okay 1stly kat skool mcm nothing larh interest but..ade 2 perkara berlaku..1stly ade someone of my members lost...urmm ade arr secret from that aku tau...but i can't share kat sini..cause mengaibkan..then syed hari ni cabut skool.yaww aper sey..k then blk from skool tdi..urmm aku sjew jerk kne kan budak2 yg main gurau2 dgn aku....urmm aku nk sgt kawn dgn zaini.but entahlarhh xde chan kot..so tdi aku mcm byk tanyer dyerk something..but dyerk mcm jwb xnk jwb..k arr.fine the answer aku undur diri..xnk arr ckp aku ske dyerkk..n ptg aku gi jln2 dgn my foster brother...mmg dyerk manje gile..and really aku ske..n entah lah hubungan antara aku dgn Kamil..okay..jerk..aku syg dyerkk tpi dyerk xde pun text or col aku sekurang-kurangnye tinggalkan larh pesanan supaya aku x worried,,k larh mungkin ini yg dia nk...aku cume nk dyerk bgi tau dyerk pergi mne tu jerk..ssah ker...urmm....aku bukan curang cume aku xtahan if dyerk buat aku tertunggu tunggu..aku dahagakan kasih sayang dyerk mcm dlu..aku malas nk ckp..tpi aku hrp dyerk fhm....walaupun aku kuar dgn laki lain hati aku kat dyerk...tpi entahlah dyerk mungkin xsame seperti yg aku hrpkan,,,mlm plak aku mlas nk minx permission dyerk sbb aku nk kuar..sbb biar lah..dyerk bz....so aku pun..malas nk kacau.k...n see tdi aku beli new siriya series aku xpernah pakai..tpi nk try pakai sbb mungkin kne kot dgn mke aku...and then aku see my chubby face..




Out Of Bounds:D
6:17 AM