<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Sunday, February 19, 2012


bile aku pikir kan blk...
pasaal Kamil..entahlahh..
aku dh penat larh..penat dgn smua ni..tpi aku akan cube usaha utk dptkan dyerk..paling bende aku fair up.mse dyerk xde bgi aku big kiss or kiss...hurmm aku try nk baek2 dgn dyerk..dyerk plak maken buat aku marah,,,aku angin larh wey..mmg aku ssah nk accept law perangai dyerk cm tuh..aku bukan player tpi aku cume nk dyerk..tpi bile dyerk mcm x hargai aku...kat si2 aku dpt detect something..yg dyerk mcm x syg aku..k bgi ape maksud syg..?
syg bukan bermaksud kita kena bagi maruah kita utk org yg kte syg
tpi syg juga bermaksud utk kita pergunakan org yg kita syg
syg wujud bile seseorg itu menyanyangi dan memberi kasih serta hati secara ikhlas untuk org yg dicintai..
tpi aku xrse bende tuh wujud kat diri dia...aku ngaku aku xboley hidup tanpa dyerk..
tpi aku xsanggup klu dyerk berubah..aku mmg x sebagus ex dyerk yg laen..tpi aku nk jdi diri aku..
itu jerk yg aku nk..
klu dyerk nk aku jdi mcm ex dyerk tuh x bermaksud syg n cinta dyerk utk aku..aku cube fikir masak2 sblum kteorg nk bertunang..boley ker dyerk buat aku bahagia sdangkan skrgaku menderite..mmg aku akui xde siape laki sehebat dia...dia sanggup kerja untuk turun Jb..hanye utk aku..bukan aku x hargai..cume aku xnk larhh jadi dir org lain...and aku xnk lah pakse dyerk turun Jb dlm keadaan terdesak..itu bukan cre aku k..
hurmm entahlarh doakan hubungan kteorg baek okay smua follower

Out Of Bounds:D
7:39 AM