<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Saturday, February 4, 2012


arghhhh series aku penat...
aku penat dgn perangai boyfie aku...hurmm ske sgt buat org saket hati..
aku sygkan dyerk ssah ker nk fhm...and aku terpakse mengalah jgak..sbb aku syg dyerkk so aku pujuk dyeRk...then okay pasal pgi ..tdi mama n daddy pergi surramit world..sbb jln2..so aku xfollow ar bored jerk...then aku stay kat umah..mama suruh jemur bju..yaw aku buat..tpi pakcik guard sial dpan umah aku tuh terngendap2 aku nmpak ..aku ofcause larh cm risau kan..then aku cMB kat mama..aku ckp dgn mama.n daddyy pergh ssah sgt ker dorg nk fhm.....org tua sial tuh bahaya..mmg xgne...aku dh ckp.daddy xde amek ape2 tindakkan..aku dh sediakan aku punyer penukul dh..,,,ape2 jdi kat aku..mmg siap abg2 aku turun terus..aku mcm sediy arr tdi aku nangis jgak arr cause parents aku cme anggap bende tuh biase..yaww aku mcm sediy arr then kol kamil..aku mengalah jgak larhh sbb tuh col dyerkk komfirm nk boy kte taww kan...so kamil ckp larh yg dyerkk ade hurmm....entahlarhhaku pun penat nk gaduh dgn dyerk...then ptg tdi aku gi hanta brg kat umah alien sbb  mama suruh.so after that aku gi jln2 naek moto.mse kat simpang highway...arghhh ex aku..yaw...urmmmaku diam jerk dyerk dgn ateng...urmm aku dh mcm terdiam sikit..n aku nyaris2 nk kne langgar sbb ateng halang jalan aku..pergh bahaya sey n fark cme senyum jerk urmm aku malas dh arr nk amek port lgi...urm then sblum smpai umah bela minyk moto aku habes pergh bapak arr naseb aku malu dpan fark.series sey..law x komfirm dyerk tlg.,but aku xnk..aku col daddy aku terus..suruh belikan minyak... gud n mlm plak abg angkat aku si fitri nih pelik aku xfhm..cre dyerk mcg mcm nk jmpe tpi xplak.urmm aku malas sey jdi cm tuh..so mlm aku jln2...n then gi Km..cm biase then gi topap jap..ershh k aku blk terus kol kamil..sbb syg dyerk kan..tpi..geramnyer..aku xkan pergi topap larhh klu aku xpikirkan dyerk..aku gi topap n cancel kluar dgn membe aku sbb aku risaukan Kamil.then mse aku col dyerkk..dyerk terdiam jap..akux fhm arr..aper sey dyerk maen game.aku ckp mcm tunggul sorg2..pastuh aku siap kne jerit bper byk kali kat dyerk..geram btul arr..dyerk ckp nk col pukul 12.00 aku tunggu dri tdi..xcol pun..hurmm mmg dyerk xsyg aku kot..abes tuh xkan arr dyerk sanggup buat aku cm nih..aku xfhm sey....dh arr malas aku nk ckp lgi....penat n saket hati tau..

Out Of Bounds:D
8:53 AM