<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Friday, February 24, 2012


X Smua yg kita rase sediy tuh PAhit dan menyakitkan..tpi ade sesuatu terungkap disebalik tangisan.sometimes mmg ape yg kite hrpkan x menjadi...cthnye hari yg kita rancangkan untuk holiday or buat sesuatu yg bahagia.tpi terpakse dicancelkan...urmmm..berbanding plak dgn hati dan perasaan..mungkin smlm aku terlalu sediy..yaww mmg aku sediy but aku try utk make my life feel better..so hari ni aku happy larh jgak..itulah maksud aku ade sesuatu disebalik kepahitan ade manisnye..mcm ade satu gule2 ni..aku lupe arr gule ape tpi ygpenting gule tuh mcm masam dlu pastuh jadi manis...okay..mcm tuh larh aku..so hari ni dsbbkan daddy dh blk.so i always ske pergi skool lmbat2 kan..so masuk hari ni pkul7.10 bru dtg skolah..k and dsbbkan aku nakal sikit aku patutnye kne tahan tpi aku jln2 jerk..ygaku pelik nper xde student kat dewan yg ade pun dkat dataran..tpi aku ingt student ptg...sbb aku xpakai spect mse tu..k then aku gi round satu skolah cri dax2...yaw rupe2nye dax2 yg aku ingt dax ptg tuh...dax form4 larh..adushh..sengalkan.so aku terpakse lalu dpan..n wait..aku lalu dpan tu..pastuh dax laki kelas aku larh biase..arr..brother..so dax2 kelas lain pndg larh aku..n aku senyum jerk...mcm tuh larh life aku..n aku tgo hot stuff..yaww..tutup sblah mate jerk aku ...dgn dorg..okay..pastu..kteorg kne naek kelas..so naek kelas..ade aktiviti keceriaan kelas..aku mcm malas nk amek pot..just buat tlg biase2 jerk okay larh..n then..aku aper lgi..join dax laki main bola pakai kertas tuh..


okay mainan tuh mcm ni larh

so mmg riuh arr..aku dgn dorg..
dh arr bwah kelas kteorg pejabat.so jerit kuat2
GOAL!!
hahahhahkk senganl kan..then habes waktu2..time sains..so kne grak makmal..but aku ni malas
last2.dax2 lain pun ikot satu kepala..n yg baek jerk gi dlu..lpas tuh..SALWA dtg..ramai
seyy kecut...dyerk pakse kteorg gi makmal..yaw...hebat sey..
k after habes kelas sains.aku ni cm biase gi toilet jp teman membe smbil btulkan tudung.
so okay..xaleh2 Hasbil tolak toilet girl mne aku xgeram.aku tarik rmbut dyerkk..
dyekkan comey..so dyerk jerit saket2 saket..hahahaha..tpi dyerk xmarah pun aku..
tpi dyerk ckp ko dh tarik rmbut aku rm1..heheheh..aku ckp no money no talk.
hahahhahakk tpi cian hasbil jujur dlu aku mmg takot dgn dyerk..last2 dyerk okay..
hurmm then cerite waktu rehat plak.k aku mcm mne ekk nk ckp.urm aku dok tmpat rehat biase
tmpat aku punyer place tmpat tu lbih kurang cm ni
so tmpat tuh pattern cm ni larh kan..then Hasbil and dax2 dyerk dtg kat aku.
dyerk ckp ea Nisa seringgit larh..heheheh
kecian aku tngok dyerk tuh..tpi aku xbgi..pastu..opyerk azrul dtg..so azrul ajak aku teman
gi cri Nik..okay Nik dh nk tukar skolah ..Tahniah Nik..semoga kau
dpt cri kwn bru and belajar lgi baek dri kteorg okay..
ikut jejak langkah Justyn larh jwbnye.kan..
so after rehat tuh aku naek kelas cm biase lar..n time waktu nk blk tuh sejarah so
dax2 nih byk panggil aku larh brother brother..hurmm ape sey..k tutup cter..time blk
time blk urmm budak yg aku minat tuh k arr xper lpas tgn jerk arr aku..n then
jmpe harris time blk,.aku kan manje dgn dyeerkk..hurmmhehehe...
k pastuh ptg abby call ajak hang out..yaww.of cause..on..daddy pun dh bgi duit.opyerk aku byar rm30
utk duit fon .kat membe aku dyerk jual rm70.okay larh 2 gb plak tuh..orcause nk
kan then dress up simple jerk sbb nk gi pantai kan..so cm ni

burukkan..heheheh dgn t-shirt lgi mcm sengal opyerk.. hurm dsbbkan Kamil xcontact aku langsung
so aku buat keputusan ape yg aku nk..kan
so aku dgn Akmal and Abby dgn mokhsin yaww..
sweet kan..hurm aku bukan player tpi aku cbew utk bahagiakan diri aku sendiri..
okay then mmg tmpat kteorg gi mmg mcm sweet arr sbb akmal kan manje
so mcm best gi2..k..opyerk lpas tuh kteorg gi bukit layang2.hurmm
okay larh tmpat tu.mmg sweet utk kteorg okay then mlm plak..mlm plak aku im dgn
adek angkat aku..aku nk dyerk jdi skandel aku..sbb aper..hurm penat arr setie dgn laki aku but
dyerk langsung xcontact aku..CMB pun x coll rumah pun x
hurmm tuh yg daddy suruh hati n ckp laki selalunyer permulaan mmg cm tuh
hurmm aku geram arr,,then Eman plak mlm kol so mcm x bored gi2
aku pun hurmm layan eman.sbb eman okay..aku ske kwn dgn dyerk.
tpi dyerk mcm nakal sikit..tpi xarr melampau sgt..kan..opyerkk bru jerk lpas gayot
dgn dyerk..aku teruk sgt ker.?yaww entahlah aku mcm ape dh kan..
aku tunggu kamil coll xcoll..so buat ape tunggu..asyik aku jerk pujuk dyerk..dyerk boley
buat bodo jerk kat aku.entahlarh dh arr iff dyerk syg aku and nk teruskan hubungan ni..
aku nk tngok esk dyerk col or x..aku bgi tempoh 3 hari..law x...mmg larh..kire clash..fullstop..
then nk be single tpi aku se dibelai.dimanje..di syg..mcm tuh life lengkap aku tau x..k tuh jerk story panjg aku..n then opyerk nk ckp adek sedare aku ade dgn abg aku skrg.tuh jerk k


Out Of Bounds:D
9:34 AM