<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Saturday, February 11, 2012


sorry for all my followers.....lpas ni aku deactive account...smua account aku dh deactive...cause aku dh bosan dgn dunia siber ni...okay...byk perkara yg menyebabkan aku deactive kan smua ni..but aku update kat blog ni mungkin last kot..xpasti lgi..sbb aku xnk larh followers aku yg xjoin mysite...tuh tertanyer2...k walaupun xramai yg bce blog aku nih..but before aku deactive aku nk susun 10 jari mintak maaf..aku slalu update perkara yg gile2.kan.but tuh larh life aku.mungkin skrg aku dh bocan dgn smua ni.hidup dipermainkan or what eva..tpi aku nk cbew ubah hidup aku..bgi aku peluang utk berubah..aku xdpt berubah dlm sehari..tpi aku akan cbew berubah dlm sehari..buat mse nih fon pun aku off..aku xnk diganggu..skolah.urmm mungkin lpas exam ni aku amek cuti kot..aku nk tenang kan fikiran aku..opyerk..26 ni aku nk gi Kl..so time tuh arr aku nk finishkan time rest byk2...hurmm..aku nk Lupekan ex aku Fark..klu boley aku nk ingatan mengenai dyerk terpadam..pastuh aku dh xnk kuar mlm.cme klu ade hal penting jerk..n second pasal Kamil.buat mse nih aku tngh xbaek dgn dyerk..tpi aku akan cbew btulkan hubungan aku dan dyerk..cme aku amek keputusan utk diam kan diri dan xmo pujuk dyerk..sbb aku nk dyerk bgi peluang utk diri dyerk maafkan aku secare rela...dan dyer yg pujuk aku..tuh yg aku minx....ke3..mungkin krisis antare aku dgn bela..walaupun bel bukan kwn aku lgi..tpi wish utk birthday dyerk ttap aku akan wish..cme x dh celebrate cm dlu larh k..n aku dh malas nk join dax moto lgi....yg ke4..minat aku pasal moto lpas nih mungkin aku akan lupekan smua impian besar aku tuh..sbb daddy aku pun xsokong sgt dgn aper yg aku nk buat n daddy nk aku belajar dlu bru pikir bende tuh smua..mungkin dh smpai mse utk aku tumpukan mse utk pelajaran...ke-5...aku ttap aku ..aku mungkin lpas nih no more talk larh..cause aku pun mcm dh xberminat utk berkawn..bukan niat aku xnk berkwan..semakin byk org aku kwn..semakin byk bnde yg menyakitkan hati aku dtg..dan tu smua dh tertulis...cme aku jerk yg kne pandai amek smua nye sebagai sesuatu ujian..yg ke6...aku akan cbew belajar utk puaskan hati aku dan senangkan diri..bkan utk org lain tpi aku.dh penat aku belajar utk org lain bahagia ttapi aku tersekse..bgi peluang utk aku....plak utk bahagia..ke7..if lpas nih aku dh tinggalkan dunia nih..tlg doakan aku atau bace kan yaasin utk aku..lawat larh kubur aku if..korg tau tmpat perkuburan aku...tpi sementare aku masih hidup ni.doakan larh aku berjaya dlm hidup dan berjaye mencapai ape yg aku nk..ke-8 tunang?mungkin bulan 3 ni aku nk bertunang..ramai kwn2 aku ingt dh buat..sbb tuh nk tunang.the answer is nope..cause.korg kne fhm maksud tunang..tunang ade larh ikatan dan dlm bahase english couple....dn tunang..tuh utk pasangan tu belajar setie dgn pasangan masing2...so aku nk belajar setie ..dlm hal cm ni..masalah yg hadir antare hubungan aku dgn Kamil aku akan cbew hadapi....ke-9....dunia aku yg bru ni..mungkin menyakitkan ..tpi itu mungkin bawa kebahagiaan utk aku....n impian aku utk buat video mengenai aku..mcm kak Fatin tuh..mungkin dibatalkan..sbb aku xready utk lihat tmparan dunia...aku xnk org kenal aku or ape2..n segale jenis tawaran yg aku dpt lpas nih mungkin aku dh xaccept...cme aku akan lbih berhati2 dgn naseb aku...k...hrp korg sokong ape yg aku buat..dan bile keadaan dh rede nnt mungkin aku akan aktifkan blk blog dan smua account aku k....:)....assalammualaikum...

Out Of Bounds:D
10:04 PM