<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

‚ô•Friday, February 24, 2012


okay damn relationship aku and Kamil akhirnye kembali senyum..but tu arr aku kecian dyerk aku tinggalkan 24 jam tu...hurmm aku syg dyerk rindu dyerk...sgt2...xjdi larh belajar curg yg penting dlm hubungan ni mungkin ade byk bende lgi aku xtau...1st about sabar.,aku always ikotkan hati n buat keputusan terburu-buru...sdangkan aku xde arr pikir sgt awk yg boyfie aku pikirkan..mungkin aku xley hidup tanpe dyerk sbb aku perlukan dyerk..walaupun aku gaduh dgn dyerk if dyerk pujuk aku cm xtahan..komofirm aku terus maafkan dyerk.sbb akineed youu xtahan nk ckp kat dyerk ilove you and nk kiss dyerk....tau..klu cth dyerk dpan mate aku mungkin aku terus lari n plok dyerkk pape pun aku ttap nk dyerk..jerk..hurmm syg i need u...okay bye..

Out Of Bounds:D
3:04 PM