<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Wednesday, February 29, 2012


story mory dolly silly billy lary doty
fullstop
the day yg wednesday kepade hari yg bertarikh 29/2012
opyerk wish utk org2 yg born tarikh ni..HAPPY BIRTHDAY.
wishh you all lucky day...
_n yaww bro nk cter dlu ni...about aritu kan aku ade arr maki org minah ni...ade ker dyerk tuduh
mama aku bukan....dyerk ckp mama aku x kawen lgi..
perghh rse nk ketawe tergolek-golek aku nk buat.
stupid jerk hantar mcg bukan2..kau amek terus aku maki hamun dyerk siap ugut lgi..
aku ckp law dyerk berani kacau keluarge aku..mmg hidup dyerk xakan pernah aman
n mcm2 larh aku ckp..pastu smpai skrg dyerk xde mcg no mama aku.yaw.
n tdi kat skool tdi pasal aper ekk owh yerkk tdi aku kne rotan 3x just because aku xsiap three of the page yg cikgu bgi..aku xfhm larh soalan sains tdi putar belit..dyekr bgi homework
then tinggalkan kteorg cm tu..mmg larhh xfhm..
okay akil xd xde so bored sikit law x dyerk ske buat lawak mcm cool awww..then
tdi mse recess time..lpak port biase.ni azrul follow taw.k..and yaw Hasbil dtg...
dyerk dgn selambe jerk dtg kat aku..urmm pastu minx duit ingt aku ape
adodo...n jap aku suruh dyerk beli keropok rm1..dyerk beli aku ingt aku dpt 5.
tpi aku dpt 4..pastu..si azrul rmpas satu kecian tolll kan..urmm then ert .pastuh mcm tertido skjap
sbb ngantok sgt2 n  time blk tu terjmpe dgn zaini urmm aku diam jerk..n ms edlm bas layan
otak alien hahahahkk dh lme xborak dgn dyerk..k
n sampai rumah jerk xde org fhm mama and daddy gi shopping..so tngok lauk yg dh siap jerk
dh ade pun kire dh bersyukur arr..pastu mse mama blk tuh.dyerk ckp arr no dyerk tuh mmg
dh ade org pakai of cause lah..dh arr 012 klu 0112 yg bru
012 thn 2009 ikut sgt budak2 club badminton tuh..aku ckp xnk cyer budak2 tu bukannye bgus sgt
aku x tau arr ape then mama mcm xbgi sgt larh aku kluar..yaw aku ade reason arr kluar..
mama bz dgn nasyid and what ever thing yg bored bgi aku and daddy plak blk masjid pun lmbat
so biarlah aku nk hang out kmne sekali pun.i'm not kid okay..and paling pnting tdi aku ckp nk gi
gymnasium but dyerk mcm xbgi..sdangkan aku tanyer daddy,daddy just tanye tmpat and ckp
 u can go...so ape masalahnyer ..mse layan gym dgn abg aliff mmg best seronok sgt..
kteorg dh mcm dek beradik hahahhaha...okay dh fullstop..
and yup mse smpai umah tdi beri salam jerk tngok mama tngh on9.and
ape entah berlaku aku xtau..yg penting aku ckp mama aku diam jerk..and then aku mcm
ckp kuat sikit..dyerk pun ckp ape?!
aku pergh mcm geram larh wey..aku mcm ckp dgn tunggul..xrse saket hati ker?and paling aku geram
lpas mandi aku jsut tegur knape mama pakai kain and dyerk.boley marah aku..
SUke hati mama lah yg awak sebok knape..
perghh aku xtau ape salah aku.then dyerk marah sper xterase hati,aku kire dh okay.fhm
no time antare dyerk dgn aku..aku fhm..dyerk buat aku xokay dgn anua and everything happen
and aku dpt nmpak larh mama mcm nk aku skolah luar tpi aku xfhm knape?
aku cbew pikir yg positif but enthlah mungkin sbb abg aku anak kesayangan dyerk and not me.
aku tngok pic anak aunty aku mcm best jerk..yerk larh bby girl untung larh dyerk sbb
brg2 dyerk byk mahal2 loaded.aku xheran smua tu..cme aku x fhm dgn mama aku punye perangai tu
jerk..and aku ingt.aritu time dyerk nk jmpe adek dyerk mama sanggup xnk bgi tau aku
sper.but mse dh last2 bru bgi tau.urm mcm xsmpai ahti larh mse tu nk tolakperminataan dyerk..n then
mse aku dlue year4 agak femine sikit..so of cause nk sepit rmbut or whaeva..
so aku minx mama belikan.sbb aku xikut..aku just minx tu..mama boleh ckp,sbb brg awk
larh,mama lupe beli brg mama..urmmaku ingt lgi..
bile dgn abg aku.smua okay..yayaww...sediy doe kdg2..pstu tdi dyerk gi
nasyid xckp pape patah pun dgn aku..so aku hurmm lantak arr..ske ati mama arr
lepas ni mama nk minx tlg ker..aku dh malas nk tlg..aku tlg dpt kene marah gak.bocan arr..
aku pun tdi kluar dh xbgi tau parents..dh malas nk bgi tau...
pastu tdi aku bru beli tool box ..



Out Of Bounds:D
7:05 AM