<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Thursday, February 16, 2012


syukur alhamdulilah nothing happen kat aku ..spanjang aku deactive acc ni..just nk ckp imiss my blog damn much..everyday rse cm nk writing but..hushh tahu jerk arr..n about my syg hubungan kte org now maken series...but i still xpuas hati larh..cause in his fb still have her ex pic..so mcm aku xley larh nk accept bende tu..sbnarnyer aku mcm saket hati jgak arr..cause aku syg dyerk..but urmm aku dgn dyerk jauh..dyerk utare aku selatan..xker jauh nmenye...urmm then..entah lah kdg2 aku takot dyerk dgn girl laen dh larh dyerk tuh comey mcm pnda..op yaww.dyerk dh xbgi aku panggil nme dyerk comey..sediy tol..n then about hari isnin.okay..mse tuh still dlm perang dgn mysyg...so aku jdi mcm x tentu arah tau x..then sampai ade traller nk dkat langgar aku..urmm...dkat petronas...aku mmg xboley arr laww xbaek dgn dyerkk mesti hati aku jdi cm ni..n hari selasa plak punyer story aku ade exam yg still xfinish..so mcm mne ekk nk ckp....urmm mse time rehat tuh...aku mcm gi larh study kat meja study bawah pejabat tuh ..tmpat tu mmg tmpat aku ske...then Yana gi beli breakfast..so aku dok sorg2..xaleh2 aqil dtg kat aku..hai aerun dyerk punyer suare manje tuh adushhh...ape arr nk ckp kan...tpikan dyerk nih kecoh giler about aku nk engaged pun hebohnye mcm satu skolah dyerk nk ckp..n then xaleh2 Hasbil dtg..hasbil kan mke dyerk cm comey2 n rmbut perang kan..tpi dyerk nih mmg best larh...so dyerk mcm tgur aku senyum2 gi2..pastuh aqil cm marah akil ckp nih bakal tunang aku asl ko kacau...pastuh hasbil pun lawan balik..mcm arr dyerk nih awek kau.....so from si2 dorg cm gaduh2 but aku dgn hasbil mmg gile2 sikit sbb dyerk ni cm melayan tau..aku tarik beg dyerk sikit dyerk dh mcm ckp ....ea ko ni jgn larh rogol aku..hahahahakk ayat gile kan..k lpas tuh plak smlm rabu..aku ade boling n yana ade net ball.now kteorg mcm dh x rapat larh time blkpun dh xsme..dyerk bz with her game..aku bz dgn my game..okay..lpas tuh plak..smlm ade boling.but aku x dipilih utk pertandingan.sbb aku x dpt seperti ape yg cikgu nk..urmm patut kot..sbb kaki aku saket lgi..aku xcter pun dgn mama adush pening doe otak laww cter..mama aku tuh kuat risau..series doe..aku xske dilayan mcm aku ni anak last.sbb aku ske buat keputusan sendiri..n hari ni gitar class aku maen lgu carta hati..op wait..tdi mse perhimpunan ..Hasbil pandang jerkk aku..n senyum2..hahahahkdyerk tuh..
okay ..about lgu tdi.urm k.n aku ckp dgn daddy aku fon aku dh rosak...adushh daddy aku n mama aku..aku ckp mcm mne sekali pon dyerk bukannye amek port sgt..aku ckp nnt..mule larh dyerk jwb..tuh arr duet awk byk2 mne entah..okay..daddy aku boley pandang sblah mate jerk kat aku..dyerk ckp nnt2 larh beli fon..okay 1stly..mse kat umah tdi aku ckp aku dh beli fon second hand...dorg marah larh why aku kne beli second hand....tanpe pengetahuan dorg...aku ade reason nper aku nk beli sendiri..tlg larh.aku dh besar k
1st xkan larh aku nk tunggu 23 bulan daddy belikan fon
2nd daddy ckp aku byk habiskan duit mcm gi2 jerk..aku kumpul duit..taw x..aku kumpul duet sbb aku tau punyer..mama n daddy aku punye life style cm mne
3nd...dorg bising if aku beli fon..tpi dorg xpnah nk belikan fon utk aku..asyik2 abg aku..tngok arr dri dlu abg aku punyer fon smua yg mahal n bru sdangkan aku smua second hand....yaw...aku beli pakai duet sendiri plak tuh..aku dpt dri dorg pun second hand.,so duet aku xmkn dri siang smpai ptg tuh.dorg xtau so aku berhak..nk beli or xnk..sbb tuh smua duet aku..n then if aku ckp dgn dorg aku nk beli fon of cause fon aku kne amek kan hari isnin until friday.bosan siak..abg aku xde pon mcm tuh..aku ckp jerk arr tdi yg pasal aku dh besar n duet aku,so aku pandai buat keputusan sendiri ikut hak aku...yeahh dorg kne bgi peluang utk buat hak aku..yeah aku akui abg aku lbih baek dri aku..tpi aku bocan siak..abg aku ugut aku n everything sbb nk rosakkan life remaja aku..smua bukannyer parents aku tau..sbb tuh aku nk pindah skolah luar.aku xske doe pasir gudang...but smua nye xdpt sbb aku xbgus larh amek kos tuh kos nih.bocan tau x..aku nk pilih jln terbaek hidup aku..mmg aku akui arr.aku xlarh pandai mne aku pmr pun 1a xmcm abg aku 5a..x ker nmpak kat si2.aku bengap..mmg bengap kan...pas2.aku kan nakal..n teruk..so mmg larh.laen sbb aku cipta life aku sendiri..adush..n then tdi daddy cm nk pujuk aku.dyerk ckp esk dyerk bgi aku rm 100 n then aku tmbah beli fon.rm 100 cukup sgt ker.....?abg aku form3 dh beli fon l6..pastuh tukar n70 pastuh tukar lgi n96..pastuh samsung yg mcm black berry..smua dyerk punyer original..aku plak..aku pakai motorola v6..yg second pastuh form1..mama aku bgi fon..pastu fon tuh hlang..kire fon tuh smpai kat tgn aku pon dh 3rd hand taww x..bile hlang mama aku ckp jgn nk mengade nk beli fon time tu aku ssah.duit belanje aku pun skit..sbb time tuh abg aku buat hal ..dyerk xnk skolah luar so duet daddy aku finish dkat byk ribu gak habes kat dyerk..pastuh aku nih sanggup pergi amek upah jual keropok untung xseberape larh sgt..pastuh tahan lapar beli fon tuh pon yg murah rm90..pastuh fon tuh mcm rosak2..dady aku beli nokia classic..dh pakai..pastuh aku pgang.n smpai kat tgn aku bukannyer bru kire second hand gak...walaupun nmpak bru tpi bgi aku second sbb dh ade org bukak kotak tuh dlu..pastuh yg keempat aku beli snyap2 fon sabun dgn membe aku..sbb punyer mama aku amek hari skolah sper xsaket hati kan..of cause aku beli yg lain.tpi aku jual blk fontuh sbb aku nk pakai duet.nk beli present utk hari perkahwinan mama n daddy aku..pastuh aku dh terus xbeli..smpai skrg..tngok arr lme kan fon classic tuh..daddy aku tukar2 fon mmg lah yg murah..tpi kire ttap tukar kan.mama aku plak dh pakai dua fon..so skrg fon satu lgi hijau nih aku pgang sb aku bayr duet ansur2 kat nabil..so..itu pun dorg nk bising ker..aku penat arrr.kire skrg nih aku snang sikit arr..dpt duet lebih so aku nk beli hp pon snang sikit.so aku mcm toucing arr dgn dyerk ..abestuh aku dpt tawaran skolah luar pun dyerk xkasi..aper entah dyerk nk aku dh jrg kluar mlm pun..pas2 bile aku kluar..dyerk ckp jgak..pergh bingit siak...aku pun dh saket hati..hurmm....pastuh smlm aku tanye boy aku ex dyerk kacau dyerk lgi...x..boy aku jwb ha'ahh..perghh mne aku xnyirap...dh arr aku saket hati seyyy..aku malas nk pikir panjang so if Kamil syg aku.n btul nk aku..dyerk xkan layan pmpuan tu..n if dyerk nk pompuan tu..biar aku undur diri..sbb aku malas nk gaduh n nk pakse org sygkan kte..terpulang arr kan kat dyerkk....hurmmm...

Out Of Bounds:D
6:33 AM