<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Monday, January 2, 2012


yaww series aku x sangke..aku
dh besar..aku dh rse aku dh cukup besar utk pijak kat dunia..
tpi aku sentiase takot mcm mne dose selame aku hidup..dan aku sentiase pikir..knape aku diciptakan..
dan mcm mne keadaan aku mati nnt..urmm.kadg2 bende2 tuh smua mati akal dlm otak aku..
tau x knape..sbb aku xabes pikir..


aku xcyer aku dh form 4..
sbb dlu aku adelah gadis yg sentiase dibuli..dan diejek..
mentang2 aku gemok kan..urmm..
ramai yg xske aku sbb aku gemok..yerk larhh aku pun bukan nyer comey n chantek
and dorg suruh buat ape aku buat jerkk
smpai aku nangis2..
smpai satu mlm...tuh aku menangis..aku buka langsir bilik aku and mse tuh
aku dpt tngok bintang and bulan dgn jelas..sbb mse tuh mate aku xrosak.cm skrg..
aku pernah buat permintaan yg aku xkan jadi gadis yg sentiase dibuli..
dan akhirnye..skrg ni aku dh dpt ape yg aku nak..walaupun x byk tpi cukup smpurna utk aku
sbb aper skrg aku jadi rebutan jejaka..walaupun aku xkan pilih jejake yg
hensem or perfect lgi..tpi cukup utk aku hanye Kamil..walaupun
dyerk x hott..tpi dyerk cukup hott utk aku..walau ape pun terjadi aku akan pilih dyerk
aku xkesah ape yg berlaku..aku nk cube pijak dunia dgn
seorang yg bername suami..
and aku dh tak takot..aku dh x kne bulie..tpi dendam aku yg aku xpuas hati tuh
aku dh xnk balas,,dh cukup 2 thn aku balas...tpi skrg aku milik kamil and
aku dh nk stop dri kne kan org..
hehehehe..langkah kaki aku ker tingkatan byk ajar aku mcm2 berani..
and everything..op yerk sper jerk kacau aku skrg aku hentak.aku hentak smpai aku puas..
sbb aper..sbb aku marah kat diri aku..aku mcm xpernah nk maafkan diri aku.
tpi skrg aku cbew dgn rela hati utk lmbutkan jgak,,okay:)
lpas tuh..aku xperlu utk bersedih.....F xdpt ajar aku btul kan motor pun xper..
sbb aku taww aku ade daddy yg aku syg..daddy always tlg aku and nk aku happy..
daddy btulkan cover motor..tuh utk aku..sdangkan aku xminx...
okay walaupun daddy xbelikan aku nikon yg aku nk tu..and superbike..or mobile phone yg
mahal tuh..tpi aku tau daddy ade sbb knape xnk belikan smua tuh..
sbb daddy xnk aku alpa dgn sper diri aku.aku xkesah..walaupun aku tngok
E tuh everything she want..she can get easily..but i'm not.
cause
daddy nk yg terbaek utk aku...
ape2 pun aku nmpak daddy aku ade usahe utk belikan jgak.
cth aku nk meatball..daddy belikan..
and aku nk duit dyerk bgi..
xcukup ker bukti daddy syg aku..
byk bende daddy bgi aku buat..cth

and everything...he is the good daddy in mylife
 


Out Of Bounds:D
11:39 AM