<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

‚ô•Friday, December 2, 2011


welCome Friday..


ok story utk hari ni..aku dh mule bgn awal pgi...start smlm..aku dh cbew utk ubahkan rutin harian aku..aku dh besar so kne tlg mama...so tdi aku bgn..n pergi kaat ruang tamu..Ya allah bersepahnye..nih mesti kes abg aku n adek sedare aku..adoy penat aku...nk kemas ape yg dorg buat..bantal bersepah...sampai 22 bahagian ruang tamu aku kne kemas.smbil kemas tuh aku bukak arr cter Phinies n ferb...oke...then aku kemas..dh lme sikit lpas tuh aku pergi dapur..plak...masyaallah ana xpernah tngok dapur ana mcm kat tmpat perbuangan smpah...bersepah..tahu larh smlm dorg berjage...tpi xkan larhh smpai mcm nih..sblum mama turun aku clearkan dlu...pastu mse mama turun dyerk ckp dyerk nk masak Nasi Ayam...bahan2 nk buat daddy dh belikan mmg selalunye daddy yg pegi pasar lpas blk solat subuh....then hari sabtu kdg2 mummy n daddy kluar pgi2..sbb pergi pasar tani..tuh yg daddy belikan mummy mcm2,,,kdg2 beli bunga bru larh...adoy,..klu x mse aku kecik daddy bwk aku..nih mummy jerk ikot..err..oke then tlg mummy cm biase ar..sedia kan bahan2..n then story pasal ptg ..tdi ingt nk beli bku add math..sbb nk blajar larh..urmm xjdi arr pergi,,,,urm mlm plak tdi abg ckp pasal aunty ktorg ajak blk kG..Sorry to say...MMG X AR...blk Kg sbb nk celebrate birthday nenek aku......xkan punyer..dlu aku syg sgt nenek aku tpi lpas dyerk buat family aku cm ni mmg x arr...aku bukan nyer perempuan yg xbiase hidup kg...aku smua tmpat biase cme..aku xtahan dgn nenek aku yg asyik bandingkan antare aku dgn sepupu aku....ershhh aku pun benci sepupu aku....aku still ingt pasal sepupu aku ad buat hal dgn brother aku...dyerk minx tlg aku..aku ttap xtlg..sbb Kebencian aku skrg makin menjadi2...dsbbkan dyerk...abg aku yg dipersalahkan..aku masih dendam..dendam n dendam...aku xkan maafkan dyerk sampai dyerk tebus balik smua kesalahan dyerk...aku pun xkan mengaku dyerk tuh darah daging aku...n dyerk xde kene mengene dgn aku..ershhh...lpas tuh aku still ingt lgi smua kenangan silam aku.....ershh bile ingt blk..smua tu buat aku bertambah benci...aku nk jgak rse ade nenek yg syg aku...aku pun rse sediy gak knape xdpt kasih syg seorg nenek..naseb kwn aku ryna baek..dyerk knal kan aku dgn seorg nenek nih...sbagai nenek  angkat aku....errr...n parents aku pun tau hal tuh..<33DORg pun oke jerk...urm skrg mood aku oke n  aku ade knal dgn sorg dax ni aku panggil dyerk panda..sbb aku ckp dgn dyerk aku ske panda....sbb warne panda hitam putih n gemok...aku ske..dyek baek:)n tdi nk ckp aku maen mtor dgn abg n adek sdare aku..kteorg kluarkan 2 moto....hahahakkk.belasah minyak daddy...heheheh..mummy bru jerk blk dri hospital sbb dyerkk melawat kwn dyerkk..oke tuh jerk story harini

Out Of Bounds:D
7:42 AM