<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Sunday, October 30, 2011


YOU OR ME STUPID??


Image Detail

HEy malaaaunnnn...kau pikir aku xtau kau komfirm bace punyer blog aku
dgr sini baik2 aku xmelawan or cri kau skrg sbb aku bukan jenis yg cpat gaduh
tpi kau series cabar kesabaran aku
kau pikir kau boley bodohkan aku?
pikir larh...walau pun aku ni under age
tpi ox aku lgi hebat dri kau
n kau ingt cre kau kat CS tdi tuh dh Baik sgt...
owh yepp..aku nk tanyer ekk spe xsakit hati
janji nk jmpe kat tempat yg jauh dri rumah kte..
n suruh aku gerak sorg2 ..ckp just bwk duit pergi blk jerk..yg lain kau surport..
ahazkkk...ingt aku ni bodoh sgt ker?
awal2 mlm smlm aku dh check up kluarkan Rm50...
then pgi2 tdi daddy bgi rm100..
pastu..kau kejut aku awal2 suruh grak jb..aku dh grak bro..kau suruh tunggu kat mne aku tunggu
kat mne?pastu kau ckp nk dtg tempat aku..mcm
SIAL LA>>>!!
aku tunggu kau mcm org gile tunggul besi or ape kau anggap aku hah?
then aku call kau ckp...mcm ni
"AKU DH MASUK WAYANG NI....K ARR BYE."
SERIES AKU TERDIAM BODOH..
aku memang dh jangka...
kau ingt kau tuh hebat sgt ker?
kau nk game aku kan..
then aku xtau arr ape..ade beberape org group pakai cermin mata
mcm asyik follow jerkk
FIne..aku xtau kau nk ape?
tpi aku nk ckp
KAU MEMANG JANTAN PENGECUT
SBB KAU KELUARKAN DAX2 KAU UTK CRI AKU
TPI AKU XTAU AR SBB APE..YG PENTING AKU MEMANG XD3 BUAT HAL
KAU JANGAN SAMPAI AKU SURUH ABG2 AKU TURUN
MEMANG SIAP LARH KAU!!
-tpi aku bukan org mcm tuh,,,suke tngok org lain hidup susah
tuh bukan cre hidup aku,,aku ni org yg berfikir jugak,,
kalau abg2 aku cri kau then life kau jdi sux habes..
lpas tuh kau bile keluar kne bwk back up jerk..
APE SEYYY?aku still maafkan kau tau x..
sbb ape..aku xnk sbb kau mse depan anak2 kau nnt gelap
gelap sbb ape...sbb ayah dyerk nih mcm perempuan
-komfirm anak2 kau malu-
+aku tau kau still young,tpi aku sebut pasal anak sbb
one day nnt kau of cause kawin...
kawin or x..tuh bukan urusaan aku tpi aku xsanggup nk buat org yg
x bersalah terlibat...
yg berkenaan hanya KAu..-amri-
AKU CUME DOA KAU DPT BALASAN DGN APE YG KAU
BUAT!
-N JGN NK KELUARKAN DAX2 KAU YG UNDER AGE-
kau rosakkan life dax2 uhh tau x..
-IDIOT-

Out Of Bounds:D
4:56 AM