<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Monday, October 31, 2011


SEDARXSEDAR-XOXD

oke dgr sini..sdar xsdar umur aku dh besar dh unn..xlme lgi umur aku akan jdi 15 thn..n genap larhh life world aku utk jadi teenagers...urmmm s3ries aku cbew belahar dri kesilapan..aku mungkin mc dh xperlukan lgi hari utk disambut.....series aku xnk kecewa cm dlu..aku cbew lupekan smua dlu yg berlaku...aku xnk harapkan lgi hari lahir aku adalah hari bahagia..sbb nnt aku xbahagia mcm dlu....aku ingt lgi ape yg berlaku mse aku darjah 6 and tingkatan1...hari jadi aku memang xindah..langsung xde ape yg aku rase.....hari lahir cume hari jerk..n aku xkan lagi berharao hari kebahagiaan..n wish?
dlu aku xharapkan hadiah n harap wish kwn2...tpi kwn2 aku dlu pun xley harap..bukannye nk wish...dlu aku memang sediy jgak...n skrg......aku tau ape akan berlaku thn ni..mummy n daddy punyer present n abg aku..tuh yg special...n airina...


errr airina
-imissyou..kau larh kwn baik yg terbaik...aku syg kau sgt2...
sbnarnye aku memang xsanggup nk pisah dgn kau..tau x aku mcm org giler..
klu x..mesti selalu kau ckp ngn aku kau lapar..n ajak aku mkn nasi ayam..sbb kau suke ayam
pastuh beli coklat cocopie....best sgt bile dgn kau..klu aku xde duit kau bgi pinjam..n law aku xde duit kau kasi pinjam..n kte selalu kongsi ape2 kan..pastu kte xberkire kan bab2 duit...aku syg kau..then kau selalu buat lawak..ahazkkk..kau tau perangai aku mcm mne kan....hahhahahahaha

kau selalu ade masalah..sbb tuh aku belikan kau Booobby ...

sbb kau mesti perlukan tempat utk nk luahkan..aku tahu aku xboley 24 jam dgn kau lpas nih lgi..n aku xley teman kau kat kg kau mcm arituh..aku still ingt time aku jatuh sungai..mcm riaksi kau..mcm org xgne tol...hahahaha..then...kau ajar aku cre2 siang ikan..n kau aja aku cre pakai bedax..n byk lgi larhh..hahhahaha...xgne kan pic time ni..kau dok kat atas beg aku..mentang2 larh beg aku mahal...hehehehehe..berie jerkk aku>33

*xtau larhh mcm mne thn dpan kan....
kau memang sedih skrg..aku tau..kau senang nangis...
tpi aku ego aku xnk kau risau...aku sengaje nk sakit kan hati kau..sbb aku xnk kau ingt aku
kau nnt akan rosakkan life kau..aku lebih sanggup tngok kau benci aku...drpd kau rosakkan life kau sbb aku..n paling aku takot..aku xnk kau cepat mengalah dgn rintangan yg kau hadapi..aku tau one day nnt kau akan lalui 99%..mcm ape yg aku ckp....series..aku harap imran ley jge kau..

sediy sgt..bukan bermaksud senyuman aku..aku boley senang dpt kwn....tpi sbnarnye..
senyuman aku membawa seribu maksud...ygkau xkan fhm..sbb xde sper yg fhm dgn aku.maaf sbb aku byk berahsia dgn kau..sbb aku xnk kau tau..dlm diam aku cbew jgak buat kau hepii oke..aku tau kau sediy hari tuh..n kau xde duit..so aku belikan kau coklat...byk2 n taruk bawah meje kau..sbb kau tuhh badan jerk kecikk tpi kuat mkn..pening ox aku....aku selalu marah kau lambat..sbb aku nk kau kjar mse...sbb klu aku xde..sper nk tegur yg kau terlambat.n sorry sbb aku cpat kan jam kau 10 minit..sbb aku tau..kau klu ckp lgi 5 minit..komfirm mcm 50 minit..ahazkkkk....rindu kau sgt2.....>33
opyerkk tdi kau tau x kat skolah kan..cikgu masak ayam..ayam kegemaran kau..2 org kne kongsi satu mangkuk..but kau xde,,,so aku terpakse mkn bahagian kau..ingt nk tinggalkan kau..tpi..cikgu ckp xbaek membazir..hahahha....kau mesti suke rantai yg aku belikan tuh..aku tngok muke kau time dpt rantai tuh..kau ckp kau xde rantai..then aku belikan larhh...sbb aku nk kau ingt aku sebagai org yg pernah jdi kwn kau..tpi...susah aku nk terangkan..n aku tau kau marah..sbb aku selalu sorokkan indentiti aku...byk bende aku sorokkan drpd.kau.sbb aku xnk kau dlm keadaan bahaya....fhm......harap kau fhm...oke

Out Of Bounds:D
12:27 AM