<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Saturday, October 1, 2011


MISS MY LIFE


life...dlu aku akui yg aku tomboy...aku sbnarnye memang bende yg ganas tpi hati aku kat lelaki..btol sampai skrgg..cme ramai jerkk perempuan or senior yg minat aku..dorg nk aku jdi boy dorg..bkan aku xnk jdi boy dorg..tpi aku xde perasaan kat dorg..n aku tol2 xske jdi lesbian..aku nk lelaki yg  ihklas cinta kan aku..bkan sbb nafsu bukan sbb harta or sbb bende2 yg menjadi harta dunia...terus terang aku ckp...aku xnk smua lelaki cm tu..aku nk lelaki yg boley fhm aku..yg boleh luangkan mase,yg boley beri perasaan syg sepenuhnya kat aku..yg always amik berat n caring pasal aku...tpi bkan yg mengongkong aku..yg always ckp x...aku nk surport from my boyfie..tpi aku xdpt smua..tu..aku tau walaupun aku ade duet n boleh beli laki mcm tuh..tpi aku xkan buat sbb dorg buat sbb duet bkan sbb ihklas...hushh...sbb tu walau pun daddy aku antara pekerja yg berpangkat pun aku xkan ckp...sbb aku xnk dorg kwn or couple dgn aku secare x ihklas....itu aku..sblum daddy aku naik pangkat life aku simple...aku kne belajar berusaha utk dpt kan something..sampai skrg..aku cbe...tpi..dlu n skrg xsme..dlu aku dpt lelaki yg ihklas kwn dgn aku..yg xnk kwn pun ade..tpi skrg x...hushhh..susahh larhh nk ckp.fhm x..susahh..

Out Of Bounds:D
1:37 AM