<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Monday, October 10, 2011


KeBAHAGIAAN YG AKU ............






aku bahagia saat ko tiade disamping aku...
aku lebih rela hidup gila dgn selalu menganggap
org yg sudah tiada didunia ini yg menemani aku
tapi
aku xharapkan kau
sbb kau lelaki yang sentiasa buat aku resah dan sakit hati
event kalau aku jadi kawan kau pun aku tetap sakit hati
FAHAM
aku dah xperlukan kekasih macam kau
sebab
Sesungguhnya manusia dicipta mempunyai naluri dan perasaan
bila sampai jodohnya nanti
kita akan jumpa pasangan kita yang hadir tanpa kita duga
..............
DAn sekarang aku NAK BAhAGIA
AKU NAK BAHAGIA DENGAN LIFE AKU
-if korang xfaham perasaan aku,aku dh xheran dgn smua tu sbb aku xnk rosakkan life aku-


PRINSIP AKU



Out Of Bounds:D
11:45 PM