<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Monday, October 31, 2011


Image DetailImage Detail

GIRL VS TOMBOY

memang aku akui..aku pernah join tomboy
tpi aku xteruk oke..
sekurang-kurangnya aku xlarh mcm perempuan yg sblah ni
shopping n pilih jalan bersih jerkk

*story hari ni
-tau x kat school tdi ade larh mcm aktiviti belajar sembelih ayam
then dax2 perempuan yg budget hot hot tuff
ni x abes2"eiii,,eiuuu"
1st aku nk ckp..
cre kte sembelih tdi..lepas sembelih taruk kat tanah dlu..
n tuh memang normal
lah...
dorg ckp ayam tuh kotor..ape silap korg dlm situ

=korg ckp ayam yg cikgu sembelih kotor
(tpi korg xpikir ayam yg jual kat pasar tu korg xnmpak cre dorg sembelih..xtau lgi kotor ker ape....
pastuh tanah tuh akan jdi kubur kte so accept jerk arr
=korg pilih tempat.cikgu cume suruh student dok dkat belakang kelas jerk..tuh pun dh ckp cm ni
(xde selere nk mkn larhh,MEmANg korg ni org yg IDIOT..sorry aku ckp lepas jerk..sbb pikir larhh sikit...cikgu tuh nk bgi kte sikit rezeki..then tempat2 cmtuh.korg dh berkire2..hey ramai lgi org xdpt mkn oke...pastuh mknan tuh korg mkn main2..tau x...sbb ape negara kite x maju.sbb org2 malaysia byk belagak mcm org barat...yg kaya raya..
_pesanan_kau klu org kaye tuh kau punyer hal..aku xrespect oke..dgr sini..KLU ORG BUAT BAIK KTE BALAS BAIK>>KLU ORG BUAT JAHAT KTE BALAS JAHAT...itu prinsip aku..
+klu korg nk belagak cm org kaye pun..pergi larhh skolah swasta..asal skolah sini..nyemak tau x?

-sedar diri sikit kite ni manusia biase mati tetap kat dlm kubur-
jgn terlalu pentingkan diri
ko nk buat dose kau punyer hal tapi jgn larh nk belagak
-aku ckp jujur aku benci dgn dax2 belagak chantek-kaya-gedix-hipokrit-

Out Of Bounds:D
7:30 AM


BIRTHDAY DADDY....>33-oke x jam ni?
brand-EMPORIO ARMANI
colour-silver black
price-2xxx


oke x?
series aku pilih jerk colour ni..
sbb aku rse daddy aku xske colour yg mcm emas tuh..
so i choose silver black
ahazkk
ofcause korg tanye mne dpt duit byk mcm ni
heheheh-kumpul larh...

Out Of Bounds:D
5:46 AM


SEDARXSEDAR-XOXD

oke dgr sini..sdar xsdar umur aku dh besar dh unn..xlme lgi umur aku akan jdi 15 thn..n genap larhh life world aku utk jadi teenagers...urmmm s3ries aku cbew belahar dri kesilapan..aku mungkin mc dh xperlukan lgi hari utk disambut.....series aku xnk kecewa cm dlu..aku cbew lupekan smua dlu yg berlaku...aku xnk harapkan lgi hari lahir aku adalah hari bahagia..sbb nnt aku xbahagia mcm dlu....aku ingt lgi ape yg berlaku mse aku darjah 6 and tingkatan1...hari jadi aku memang xindah..langsung xde ape yg aku rase.....hari lahir cume hari jerk..n aku xkan lagi berharao hari kebahagiaan..n wish?
dlu aku xharapkan hadiah n harap wish kwn2...tpi kwn2 aku dlu pun xley harap..bukannye nk wish...dlu aku memang sediy jgak...n skrg......aku tau ape akan berlaku thn ni..mummy n daddy punyer present n abg aku..tuh yg special...n airina...


errr airina
-imissyou..kau larh kwn baik yg terbaik...aku syg kau sgt2...
sbnarnye aku memang xsanggup nk pisah dgn kau..tau x aku mcm org giler..
klu x..mesti selalu kau ckp ngn aku kau lapar..n ajak aku mkn nasi ayam..sbb kau suke ayam
pastuh beli coklat cocopie....best sgt bile dgn kau..klu aku xde duit kau bgi pinjam..n law aku xde duit kau kasi pinjam..n kte selalu kongsi ape2 kan..pastu kte xberkire kan bab2 duit...aku syg kau..then kau selalu buat lawak..ahazkkk..kau tau perangai aku mcm mne kan....hahhahahahaha

kau selalu ade masalah..sbb tuh aku belikan kau Booobby ...

sbb kau mesti perlukan tempat utk nk luahkan..aku tahu aku xboley 24 jam dgn kau lpas nih lgi..n aku xley teman kau kat kg kau mcm arituh..aku still ingt time aku jatuh sungai..mcm riaksi kau..mcm org xgne tol...hahahaha..then...kau ajar aku cre2 siang ikan..n kau aja aku cre pakai bedax..n byk lgi larhh..hahhahaha...xgne kan pic time ni..kau dok kat atas beg aku..mentang2 larh beg aku mahal...hehehehehe..berie jerkk aku>33

*xtau larhh mcm mne thn dpan kan....
kau memang sedih skrg..aku tau..kau senang nangis...
tpi aku ego aku xnk kau risau...aku sengaje nk sakit kan hati kau..sbb aku xnk kau ingt aku
kau nnt akan rosakkan life kau..aku lebih sanggup tngok kau benci aku...drpd kau rosakkan life kau sbb aku..n paling aku takot..aku xnk kau cepat mengalah dgn rintangan yg kau hadapi..aku tau one day nnt kau akan lalui 99%..mcm ape yg aku ckp....series..aku harap imran ley jge kau..

sediy sgt..bukan bermaksud senyuman aku..aku boley senang dpt kwn....tpi sbnarnye..
senyuman aku membawa seribu maksud...ygkau xkan fhm..sbb xde sper yg fhm dgn aku.maaf sbb aku byk berahsia dgn kau..sbb aku xnk kau tau..dlm diam aku cbew jgak buat kau hepii oke..aku tau kau sediy hari tuh..n kau xde duit..so aku belikan kau coklat...byk2 n taruk bawah meje kau..sbb kau tuhh badan jerk kecikk tpi kuat mkn..pening ox aku....aku selalu marah kau lambat..sbb aku nk kau kjar mse...sbb klu aku xde..sper nk tegur yg kau terlambat.n sorry sbb aku cpat kan jam kau 10 minit..sbb aku tau..kau klu ckp lgi 5 minit..komfirm mcm 50 minit..ahazkkkk....rindu kau sgt2.....>33
opyerkk tdi kau tau x kat skolah kan..cikgu masak ayam..ayam kegemaran kau..2 org kne kongsi satu mangkuk..but kau xde,,,so aku terpakse mkn bahagian kau..ingt nk tinggalkan kau..tpi..cikgu ckp xbaek membazir..hahahha....kau mesti suke rantai yg aku belikan tuh..aku tngok muke kau time dpt rantai tuh..kau ckp kau xde rantai..then aku belikan larhh...sbb aku nk kau ingt aku sebagai org yg pernah jdi kwn kau..tpi...susah aku nk terangkan..n aku tau kau marah..sbb aku selalu sorokkan indentiti aku...byk bende aku sorokkan drpd.kau.sbb aku xnk kau dlm keadaan bahaya....fhm......harap kau fhm...oke

Out Of Bounds:D
12:27 AM

♥Sunday, October 30, 2011


-Surat Untuk Abang Dan Adik-


Mengisahkan kisah seorang adik yg selalu tulis s...urat kat abang dia..Dan dia xtau pon abg dia balas surat tu….hmmm..;(

Aku ada abg..Dah lama berpisah..Tapi aku selalu utus surat kat die yg kat kampong..Satu pon x berbalas..

2 Tahun lepas..Aku menikah tanpa izin abang..Sebab puas aku cari tapi x jumpa dia..Sepanj…ang perkahwinan aku..Aku x tenang..

Cuti sekolah yang lepas..Aku ajak suami aku balik kampong..Aku nak bersihkan rumah pusaka makl dan ayah.. Semasa membersih rumah using tu..Aku tersapu surat yang aku kirimkanpada abangku 2 tahun yang lalu..Sebelum aku menikah…suratnya macam ni..

“Khas buat abangku,

Abg, ko ingat lagi x..

Mak ngan ayah meninggal mase aku Darjah 5..ko plak Tingkatan 5.., Masa tu diorang eksiden sebab nak beli kek befday aku sebab aku baling semua perhiasan kat umah kite, sampai mak terpaksa pegi beli ngan ayah..Tapi aku hairan mase tu, ada satu bekas kaca yg aku pecahkan..tbe2 banyak air keluar..Tapi ko cepat2 lap lantai umah kite..Tapi aku x amik kisah pon sal hal tu..

Sebelum pegi, diorang cium kita berdua. Diorang cakap

“ Abg, ko jaga adik. Jangan bagi nangis. Kalo mak dah xde, ko jangan tinggal die. Ingat sket mak ngan ayah ko ni..Jangan sesekali biar die sorang-sorang “

Ko ingat x..

Sebelum diorang pegi beli kek, ko balik dari sekolah, ko belikan aku pengikat rambut warna biru, sebab ko ske warna biru kan..Tapi aku campak kat longkang belakang umah kite, Sebab aku suke warna pink. Lepas kejadian tu..ko x penah ucap bufday kat aku lagi..Sampai sekarang..

Abg, ko ingat x..

Kita hidup 2 orang je lepas tu, ko x sekolah lagi..Ko pegi mana pon aku xtau..Tapi malam malam baru ko balik dan xpernah cakap ngan aku, Ingat tak, aku masak untuk ko, Tapi ko xmakan pon..Last2 pagi esok aku nampak ayam2 yg makan.Ko x penah ucap terima kasih kat aku.

Abg, ko ingat x..

Pernah sekali aku mintak duit nak pegi sekolah, Tapi time tu ko tengah tido..Aku amik Dua riggit dalam poket jeans ko..Masa balik sekolah, ko lempang aku sampai mulut aku darah. Tapi ko x pujuk aku balik pon..Tapi keesokannya,nasib baik luka tu dah elok..

Abg, ko ingat x..

Semasa umur aku 18 tahun..ko hantar aku kat Kuala Lumpur, umah Pak Long..ko cakap ko ada hal..Tapi sampai sekarang ko x datang amik aku..Berpuluh surat aku titipkan bersama airmata aku pada kau..Kenapa tiada sebarang balasan..Kenapa abg??

Sekarang umur aku dah mencecah 26 tahun, dan umur ko dah pon 32 tahun, aku sudah pon disunting orang..Ketika hajat untuk menikah aku sampaikan surat lagi pada engkau..Kenapa kau diam je? Kenapa ko x cakap apa2? Aku perlu izinmu sebagai wali aku..

Abg,

Jika kau dapat surat ni..Katakanlah pada aku..Ada apa sebenarnya yg sedang berlaku..

Salam sayang,

Adik.”

Aku mula terasa yg teringin nak selongkar rumah pusaka ni…Yelah.. Nak balik jarang sangat..

Masa aku buka balik almari aku yang buruk yang dah kena makan anai2..Tibe ada satu kotak besar jatuh and banyak kotak2 kecik serta sampul2 surat..

Dan tiba2 aku terpandang satu surat yang cantik sangat…dan aku buka…

“Assalamualaikum..

Kehadapan adikku yang jauh di mata ..

Maafkan abg kerana tidak membalas satu pon surat yang engkau kirimkan..Kerana aku tidak berdaya sayang..

Aku masih ingat detik kemalangan mak dan ayah kita..Iye, kau pecahkan perhiasan rumah..Tahukah kau salah satu perhiasan di situ adalah hadiah untukmu?? Mesti kau tidak perasan..Yang pecah itu adalah sebuah balang ikan emas yg telah aku, ayah dan mak belikan untuk kau..Tahukah kau ayah masih berhutang dengan apek yg jual ikan tu di pekan..

Adikku sayang..

Aku tau kau tak suka warna biru..Tapi aku beli pengikat rambut itu untuk kau..Supaya kau akan ingatkan aku sentiasa bila kau pakai pengikat rambut itu..Walaupon kau dah campakkan pengikat rambaut tu..Aku dah ambil balik, dan basuh..dan telah aku letakkan dalam sebuah kotak kecil di rumah kita..Nanti kau ambil ya..

Adikku sayang..

Jangan lah kau bersedih kerana aku sudah tidak ucapkan lagi tanggal hari jadi mu..Kau pon sudah lupa ya..Pada tarikh itulah kedua orang tua kita meninggal..Aku tak sanggup melihat tangisan engkau bila aku ucapkannya..Aku harap kau mengerti..

Adikku sayang..

Tahukah kau kenapa aku hanya balik bila malam saja..Kerana aku bekerja di pekan..Mengangkat guni2 untuk letak dalam lori..Untuk menyara engkau..Untuk membeli buku sekolah engkau, makan kau, baju-baju engkau dan semua persiapan kau..Kerana masa itu,..Kau sangat terkenal dengan kecantikan kau, Ramai yg memuji..Aku harus sediakan perhiasan untuk kau..Supaya kau tidak rasa malu..Aku tidak pulang siang hari kerana aku takut jika engkau dicerca kerana abangmu yg kelihatan seperti pengemis ini..

Adikku sayang,

siapa cakap yg aku tidak menjamah masakan kau..Aku akan makan masakan itu sebelum subuh..Sebab aku perlukan tenaga untuk siang hari, dan aku makan semasa engkau tidur..Supaya jari-jarimu tidak tercedera dan kasar semasa basuh pinggan dan matamu tidak bengkak kerana menemani aku makan..

Adikku sayang,

aku malu untuk ucapkan terima kasih..Kerana engkau banyak berkorban untukku..Kau menyediakan makanku dan segalanya..Adakah ucapan itu cukup untuk membayar semuanya?? Jika aku ucapkan terima kasih..Biarlah aku ucapkan di akhir hayatku..Kerana terima kasihku untukmu adalah ntuk semua yg kau lakukan semasa hidupku..

Adikku sayang,

Maafkan aku kerana aku memukulmu..Tahukah kau mencuri dan mengambil barang tanpa kebenaran adalah berdosa? Aku tidak sanggup untuk mengherdik kau lalu aku putuskan untuk memberi pengajaran yg akan kau ingat sampai bila-bila..Betulkan..selepas kejadian itu..Kau sudah tidak mengambil barang orang lain sesuka hati kan?? Itu tandanya perbuatanku tidak sia sia kerana aku dapat mendidikmu..Dan tahukah kau aku berhempas pulas menyapu minyak dibibirmu pada malam itu ketika kau tidur?Aku keluar mencari pucuk jambu batu dan menggilingnya sehingga batu lesung itu turut menggiling tangan aku..Sakit yang amat sangat..Tapi aku tetap teruskan dan Alhamdulillah..aku Berjaya mencuci kesan minyak dan ubat itu sebelum kau bangun..Aku tidak mau bengkak itu mencacatkan wajahmu yang cantik itu..

Adikku sayang..

Maafkan aku kerana terpaksa memisahkan kau dari aku, sebenarnya..aku menghantar kau kerana aku jatuh sakit ketika itu..Mungkin kerana ketika aku bekerja kontrak di tempat pembinaan menyebabkan aku sangat terdedah pada debu dan simen..Aku terjatuh semasa kerja dan dikejarkan ke hospital..Doktor mengesahkan aku menghidapi barah peparu dimana badan ku tidak berupaya untuk memikul barang yg berat, serta pernafasan aku sudah tak selancar dulu..Patutlah aku selalu batuk batuk, sesak nafas dan pandanganku yg makin kabur..Aku terpaksa dirawat dihospital walaupon doktor menjangkakan aku xkan bertahan lama..

Sayangku..

Aku titipkan surat ni di rumah pusaka, ketika ini aku di hospital..Jika suatu hari nanti engkau pulang ke rumah kita..Bacalah semua surat2 dan bukalah semua hadiah yg aku belikan setiap tahun lebih kurang 9 tahun dahulu..Dan maafkan aku jika tidak dapat sediakan hadiah untukmu pada tahun ini..

Adikku sayang..

Mungkin tika kau membaca surat ini..Aku sudah pon tiada..Jangan kau bersedih..Di sini ada beberapa perkara yang ingin aku katakan..

Untuk menyapu rumah kita ketika aku pulang dengan pakaian dan kotor serta debu, TERIMA KASIH.

Untuk mengelap setiap barang yg aku sentuh supaya sentiasa bersih dan tiada kuman, TERIMA KASIH.

Untuk membasuh pakaianku yg busuk dengan peluh ku, TERIMA KASIH.

Untuk melemparkan senyuman dan salaman ketika aku pulang dr kerja, TERIMA KASIH.

Untuk memasak lauk kegemaranku yg kau sangka aku tidak suka, TERIMA KASIH.

Untuk mengingatiku dan menulis surat yg tidak bisa aku balas, TERIMA KASIH.

Untuk menjadi adik yang sangat aku sayangi, TERIMA KASIH.

Untuk segalanya yang kita tempuhi, suka mahupon duka, TERIMA KASIH.

Adikku sayang..

sekiranya engkau disunting seseorang..Biarkan pakcik kita menjadi walimu..Kerana aku mungkin sudah tiada..

Bahagiakanlah dirimu..Kerana itu yg aku mahukan..Jagalah suamimu dan jangan kau ingkarinya..

Salam sayang sedalam-dalamnya,

Abang.”

Di rumah pusaka itu..Aku termenung bersama jernihan airmata yg mengalir..Lantas..Aku buka satu persatu hadiah yang dikatakan..

Semuanya berwarna pink..Dan semuanya di tulis nama aku dengan tulisan yg sangat indah..Ya Allah…Aku meraung sambil menatap hadiah itu..

Ya Allah..dimanakah dapat ku cari insan semulia abangku

Out Of Bounds:D
9:24 AM


WHAT HAPPEN?





oke x?
tdi dh geram sgt dgn mudax xgne uh..
so gi beli bende2 yg menarik
so tdi nmpak kedai yg jual gelang2..
suggest larhh kedai tuh dkat dgn kedai fon..
and memang chantek larh..
so i tempah nme aeRun...
price dyerk pun not bad ar...tpi memang puas hati
rm30.00
oke x..brand playboy punye..
warghh series suke smlm bru beli rantai ni beli gelang of cause suke..
xde spe kcau time pilih uhh
XD +xoxo

=you should have it too=


Out Of Bounds:D
5:19 AM


YOU OR ME STUPID??


Image Detail

HEy malaaaunnnn...kau pikir aku xtau kau komfirm bace punyer blog aku
dgr sini baik2 aku xmelawan or cri kau skrg sbb aku bukan jenis yg cpat gaduh
tpi kau series cabar kesabaran aku
kau pikir kau boley bodohkan aku?
pikir larh...walau pun aku ni under age
tpi ox aku lgi hebat dri kau
n kau ingt cre kau kat CS tdi tuh dh Baik sgt...
owh yepp..aku nk tanyer ekk spe xsakit hati
janji nk jmpe kat tempat yg jauh dri rumah kte..
n suruh aku gerak sorg2 ..ckp just bwk duit pergi blk jerk..yg lain kau surport..
ahazkkk...ingt aku ni bodoh sgt ker?
awal2 mlm smlm aku dh check up kluarkan Rm50...
then pgi2 tdi daddy bgi rm100..
pastu..kau kejut aku awal2 suruh grak jb..aku dh grak bro..kau suruh tunggu kat mne aku tunggu
kat mne?pastu kau ckp nk dtg tempat aku..mcm
SIAL LA>>>!!
aku tunggu kau mcm org gile tunggul besi or ape kau anggap aku hah?
then aku call kau ckp...mcm ni
"AKU DH MASUK WAYANG NI....K ARR BYE."
SERIES AKU TERDIAM BODOH..
aku memang dh jangka...
kau ingt kau tuh hebat sgt ker?
kau nk game aku kan..
then aku xtau arr ape..ade beberape org group pakai cermin mata
mcm asyik follow jerkk
FIne..aku xtau kau nk ape?
tpi aku nk ckp
KAU MEMANG JANTAN PENGECUT
SBB KAU KELUARKAN DAX2 KAU UTK CRI AKU
TPI AKU XTAU AR SBB APE..YG PENTING AKU MEMANG XD3 BUAT HAL
KAU JANGAN SAMPAI AKU SURUH ABG2 AKU TURUN
MEMANG SIAP LARH KAU!!
-tpi aku bukan org mcm tuh,,,suke tngok org lain hidup susah
tuh bukan cre hidup aku,,aku ni org yg berfikir jugak,,
kalau abg2 aku cri kau then life kau jdi sux habes..
lpas tuh kau bile keluar kne bwk back up jerk..
APE SEYYY?aku still maafkan kau tau x..
sbb ape..aku xnk sbb kau mse depan anak2 kau nnt gelap
gelap sbb ape...sbb ayah dyerk nih mcm perempuan
-komfirm anak2 kau malu-
+aku tau kau still young,tpi aku sebut pasal anak sbb
one day nnt kau of cause kawin...
kawin or x..tuh bukan urusaan aku tpi aku xsanggup nk buat org yg
x bersalah terlibat...
yg berkenaan hanya KAu..-amri-
AKU CUME DOA KAU DPT BALASAN DGN APE YG KAU
BUAT!
-N JGN NK KELUARKAN DAX2 KAU YG UNDER AGE-
kau rosakkan life dax2 uhh tau x..
-IDIOT-

Out Of Bounds:D
4:56 AM

♥Saturday, October 29, 2011


so What.....


oWh no....

i get a new story from my aunty...
my cousin get an excident......
i don't know why?
but i feeling is nothing......

oke...i hate him damn much....

-mungkin Allah nk tunjukkan bukti kekuasaanNya...
aku xtau aku benci sepupu kandung aku sendiri..aku benci..fhm x,,aku benci....
dyerk bukan lgi sepupu yg aku agungkan..
aku selama ni xsedar.....
sejak dyerk buat nenek aku benci abg aku...
aku memang dendam dgn dyerk..aku memang dendam..aku xtauu ar ape yg bagus sgt dyerk...sampai nenek aku sendiri pilih kasih..skrg aku xpeduli dyerk excident or ape...aku selama ni xpernah ungkit oke semua ni..tpi aku terfikir sendiri...mase mama pregnant aku...nenek aku bukannya tngok pun..n mase aku sakit..mase aku dlm keadaan kritikal kat hospital xde spe yg tngok aku..cume mummy daddy n abg jerk....aku mse kecik ade pikir jgak...xkan nenek aku sebok sgt..mungkin sbb jauh kot..bile dh besar,,,aku tngok jln dri pg grak kota....xlarhh jauh sgt...mcm xley naek bas....pastu...adek sedare aku masuk hospital sbb sakit kulit jerk..nenek aku dh melawat..siap jge kat hospital tu...perghhhhhhh xsakit hati plak..oke FINE...siapa aku dlm anggapan nenek aku???
series aku memang xkan ckp..n pasal sepupu aku tu..dyerkk yg bwk abg aku pergi jln kg sampai tipu nenek aku pasal solat terawih...n sepupu aku tuh hisap rokok...abg cme diam sbb abg aku xnk ckp ape2....then nenek aku ckp abg aku ajar bukan2....BAEK SIKIT..kau jgn AKU REMBAT KAU N AKU MENGAKU KAU SEDARA KANDUNG OR ADA PETALIAN DARAH YANG SAMA...
bukan tu jerkk KAU BUAT MCM2 LAGI.....KAU TAU X...DSBBKAN KAU AKU BENCI KG AKU SENDIRI.....KAU BUAT PANDANGAN NENEK KITA PANDANG BURUK PASAL AKU...N PANDANGAN BAIK PASAL KAU>>KAU PIKIR AKU XTAU TOK NAH COVER YG KAU HISAP ROKOK N AKU BUKAN CUCU KESAYANGAN NENEK>>AKU TAU KU UNTUNG DAPAT KASIH SAYANG NENEK KITA..TPI AKU N ABG X??AKU XKAN BAGI MAMA N PAPA AKU MELAWAT KAU..SBB AKU CKP TERUS TERANG KAU BUKAN SEPUPU AKU...AKU XMENGAKU KAU SEDARA AKU SELAGI KAU X BAGI TAU PERKARA SEBENAR DEKAT NENDA KITA.....FYI..dax2 aku byk benci kau...sbb kau punyer lagak mcm dax2 bgus..sdar sikit..kau punyer style mcm RUSA BRU MASUK KG.IDIOT...

Out Of Bounds:D
1:15 PM


Image Detail


waiting..


iloveyou>33
ahazkkzz abg aku ckp...aku couple dgn Azrul idHam ker??
ans-nope arr
-kata-kata utk harini-klu btul ape salahnye....

Out Of Bounds:D
12:28 PM



oke x?
i like it..bru jerk tdi beli
you should get it while you can
owh oke...


STORYMORY FOR TODAY....
tdi bgn lambat.series lambat..then ajak mama gi Pb.
urmmmm Pb ..nothing..xtau arr ape sey dax2 ni kEmaruk nk pergi
dh biase arr tempat uh...urmmmmm
boreddddddddddddddddddd:~
then just gi minum  ngn mama
..but ramai org pandang dorg ingt mama gigirl aku...
ahazkkkk..
mentang2 mama nmpak mude...ayooooooo
urmmm esk nk grak Jaybee with amRii...>33
ngeeeee
suke sgt tau x...
dyerk surport semuanya COOL BABEEEE
XD:33
n hari ni aku i got a nice day...wish it tommorow nothing happen n i enjoy my teenagers
LIFE

Out Of Bounds:D
9:49 AM



SETIA OR x??-pikirkan-
Image Detail



JuJUR aku setia.....
sejak pertengahan gred 8
owh no sejak gred 8 aku series berubah
n aku seronok dgn perubahan aku

Out Of Bounds:D
6:02 AM

♥Friday, October 28, 2011




haRi yg bermaKsud THE DAY>>>>

:(

iwishmy day will be oke..but nope

i try to hide back of umbrella...
but i am wrong...that not the word of life......

wake up babe........Image Detail

tau x,,,,smlm aku bahagia sgt....anua bwk aku jln2 bwk gi senibong and Jj....seronok

but xaleh..daddy call...but aku xangkat sbb atas mtor....then daddy mcg
"balik skrg ade hal penting nk ckp"
then mse kat senibong...aku terus blk...aku mcm xsdap hati:9
aku pikir jerk ape ek...takot daddy marah ker or ape..
mse kat dpan umah pintu dh tertutup..then aku msk rumah aku berselawat...
ingt daddy nk marah..then masuk..mummy buka pintu
aku tayer arr..mummy ade hal ape?
aku geram jerkk..aku bwk helmet n brg2 aku naek,,pastu
mummy ckp adek sini jap mama nk ckp
after that aku turun aku dpt tau pasal
blaaablaaaaaa
____________________________________
pergh sakit hati aku doe..
mummy n daddy memang xmarah just dorg bgi tau aku
perkara yg sbanar..parents aku bgi aku kuar tpi bukan dgn ank kwn2 mama aku
urmmm:(



Out Of Bounds:D
12:52 AM

♥Thursday, October 27, 2011


HAri yG membawa Maksud The day.....

the dayyy...oke dgr eaa

Out Of Bounds:D
8:39 PM

♥Wednesday, October 26, 2011


26 0f oct -daddy punye birthday->33


sorrry smlm xsmpat nk update new story..sbb penat sgt....
smlm bru jerk balik drpd P.d...sampai Pg ptg...ahazkxxx...
LOVE PG

pg2-bgn jerk terus gi swimmingpool
-mummy n daddy gi breakfast sme2 kat cafe Bayu
-xnk follow cause malas la....dh biase buat bnde yg sme jerkk x mcm kecik2 dlu asyik n ikot jerkk
-then after swimming siap2 nk blk pg...
-mse dlm perjalanan mcm biase arr gurau2 dgn daddy n mummy..
-mcm2 story kteorg bualkan -happy-
*percutian kali ni yg paling menarik*
-sampai pgjerk..terus amek ego bwk jln2...gi umah bela jap
then mlm plak jln kaki jap gi kipmart...ingt nk jumpe am...xgne am ley xdtg
OKEFINE
jgn hrp dyerk dpt jumpe aku lgi..babayyy,,,
mlm ni nk follow anua ....naseb anua ade...

Out Of Bounds:D
9:26 PM


26 of Oct.............

todaY Is MY DADDY B

Out Of Bounds:D
7:54 AM

♥Tuesday, October 25, 2011



+New friends:)~~~~

^Patrick Tee

smlm mlm aeRun gi arr caFe hotel...sbb nk on9
sbnarnye boley dpt on9 dkat room but...bored arr so on9 dkat cafe..then jumpe Pat so...sjew jerk tegur2 dyerkk..xsangka plak dyerk nih interest..so dyerkk layan jerkk myox..owh oke..while waiting iZat...adoy dtg pukul bper larhhh jwbnye.....urmmm then borak2 dgn pat..then after dh lme dlm pukul..12 30 gitu aku unn kne balik room..dh lewat kan...memang arr nothing but just for safetykan...


*Dyek bgi No:)
oke fullstop...xsangke dyerk bgi..n btol2 dyerkk bgi no taw...n kteorg janji nk gi swimming pgi2 ...n oke dh sampai bilik tertidow jp .....
NoKia tune-music Mobile phone.....
2.45 pg
byangkan si izAt nk jumpe pukul 3.00 pg..bengong tol..ahazzkkkk
so aku kuarr arr senyap2 lalu slidding door..so mummy n daddy x perasan ..jumpe jap dyerkk ..err geram tol dyerkk ni....hurmmmm:~
n patrick ade bgi text mcg...
COOL...
---------------------->                                 Pagi2

*mcg aku
*call aku
*"awk nk sye amek awk dpan room ker?"
* awk marah ker?

=adoy byk lgi tpi memangg arr Patrick caring sgt aku ske>33
then aku terbgn lambat dyerk kjut kan pukul9.20..owh no
i scream SHITTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!
i'm late...oke gi jumpe mummy..siap2 nkgi break fast.i call pat..dyerk xangkat dyerkk marah ker?
aku dh risauu..then mse breakfast just take..2 piece of bread with strawberry jem n butter and noodles....urmmm oke larhh tuh....kan kenyang smpai ptg tauu..adoy..air plak..oren juice....

-breakfast->33
lpas dh breakfast smua....nmpak patrick...yawwww
bertuah sgt...
so  terus kluar n pergi tempat patrickk...dyerkk baik series baik..dyerkk curuh sye tkar bju dulu..n then dyerkk tunggu sye siap tukar bju...lpas dh siap smua sye gi mandi ngn dyerkk kat pantai...then kteorg main air..cm bdax2...n seronok adek2 dyerkk baek..taw....hurmmm..lpas kat dlm air dh lme..sye ajak dyerkk mandi kolam..oke...dyerkk follow jerkk.kteorg main2 memang best..aku harap dyerkk bukan org yg malang yg akan pergi utk selama-lamanya dlm hidup aku..aku wish it dyerk bukan..aku xnk lgi ia berlaku...aku xsanggup..memang cukup arr beberapa org  yg dh xde dlm life aku..but aku still miss them>33 pengajaran syg org yg ade dkat dgn aku....aku tetap rindu dyerk...________________


+lpas mandi kteorg back room masing2..
so sye mandi arr then dyerkk call ajak kuar...sye unn kuar...
urmm after swimming pool memang suitable minum air kelapa kan.....so kteorg gi minum air kelapa. sedap tauu...korg kne try gakk...tauuuuu..urmm then kteorg naek tingkat hotel paling atas...pemandangan kat situ chantekk..chantekk sgt...patrick walaupun dyerk pakai t-shirt with sluar pendek..dyerkk tetap smart....

n then dyerk nk msk room dyerk..n sye unn sme..sbb penatt...
n dh masuk room sye tertidow..but mse awake tu ye ade dpt mcg yg istimewa..dyerkk ckp tngok infront my room...ade sesuatu..Now...but mcg tuhh bper jam lpas...but sye bru buka.nothing...hurmmm.,..kecewa sgt..sbb dyerk dh pergi....errr:(
crying,,,,,wish i will meet him again oke babeee,,,,,

Out Of Bounds:D
8:50 AM

♥Monday, October 24, 2011


BAYU BEACH RESORT>33


wargghhhhh today i got a lot of fun at here....
oke 1st story about my dear.Muzamil

*series xsangka dyerk sanggup dtg sini gak....seronok sgt....dyerk dtg sini bwk motor..owhh dear i still lub you....urmm oke...then tdi gi jln2 ngn dyerk akt pantai..seronok sgt......xterhingge seronoknye tu....pastu dyerk belikan aku new google...yg oRi oke....cantekk sgt...warne sparkle grey..warghhhhh i lub it....>33pastu dyerkk belikan air susu Dutch Lady..aku minx sekotak..dyerk belikan 6 kotak..punyer sanggup tu....wauuuuu.....ske ske ske ske ske ske.....>33 

*Lunch...
oke time lunch dyerk ajak follow dyerk lunch but...my ans Nope..cause nk lunch ngn mummy....cian dyerkk lunch sorg...but thankx sbb fhm dear....after lunch we meet again...pukul 3.15 gitu..kte org gi swim...warghhh..swimming memang best sgt....ske sgt...boley nmpak..dyerk syg sgt kat aku......

*solat...
then lpas dh siap smua..mandi...
we got a lot of fun..gi kat dpan cafe....lepakking...n have fun together..okeoke..yawww..i will miss that moment oke...then dyerk kne balik...ingt nk check in kat sini...but dyerk ade hal...klu x dyerk of cause akan check in kat sini...1st date in holiday...memang seronok....i wish it come again...then dyerk ckp nk gi solat sbb dh pukul 6.59ptg...oke dh grak pastu dyerk suruh aku msk room aku sbb xelok plak...dyerkk fhm....n oke....


*mlm
hahahahakkk my parents say...mcm ni
"kat jaybee adek ni dh arr asyik hilang jerk...pasuhhh Ingt dh bwk gi bercuti...awk tau dok diam...rupenye hilang jgak"
but dorg gurau2 jerk...xmarahh un...mlm hahahahha kluar lgi aku..merayap n ukur jln kat sini...abg aku xde..shokkkkk nyer.....pasuhh..aku ingt nk gi minum but xjdi..aku then jumpe dgn sorg mamat ni tanyer kat mne jual topap..then dyerkk tlg gi topap..n kteorg pun knal2 larhh...lewat mlm sikit mungkin kteorg nk jumpe kot....urmmm mungkin....but tngok dlu larhh...xpasti..oke

-cafe>33
yaw i like cafe kat sini best..tersgt best....warghhh n i'm finish writting my journal blogger..oke..fhm..syg awk blog...but miss kat ego...gak fhm...syg u kne jge diri taw..jgn sampai kne curi..percutian kali ni memang seronok..

Out Of Bounds:D
7:53 AM

♥Sunday, October 23, 2011


Image Detail

Before this time....i really want to do like this
hang out and spent time with my boyfie do same hobbies n many thing
but Now i know that i can't



Out Of Bounds:D
9:23 AM


SUKESUKI>333


hey babee my lubly blogger....i syg you tau x..
oke diam


*1st nk ckp hari ni terlalu heppy sbb ape yerk??of cause sbb gi bercuti  dgn mummy n daddy..sbnarnyer normal tu..but kali ni..abg aku xde so...biase arr mesti aku jerkk asyik minx duit..pokai daddy..hehehehehhe....urmmm pi daddy aku n aku memang rapat...kteorg sporting..tdi aku merajuk dgn daddy then...dpt rm30..ok larh tuh buat duit saku.>33...daddy ckp klu aku baik nnt daddy + lgi..warrr sper x ske...ske sgt larhh....then after dh check in hotel gi jln2 jap..pastuh...tdi gi tempat org ramai2 pgang ular...err aper lgi..komfirm...aeRun nk pgang..nk pgang...ske weyyyy>333
pastuh taruk ular kat leher....errr cm biase...memang xtakot unnn ular uhh....anak daddy..mummy memang xnk.mumy takot......hahahahaahahha

*pool
ske kolam renang...memang aku ni gile kolam renang..aku ske berenang..n lpas ni...nk gi dinner....nnt aku smbung on9 k....tpi tempat hotel ni..memang best aku ske sgt..terlebih ske taw...

Out Of Bounds:D
5:42 AM

♥Friday, October 21, 2011


blaaaaablaaaalbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....


si bengong berckp...adoy lapar larhh pandai
si pandai plak....ngntok larhh
sisengal  pergi cri new boyfie jomm
si malaunnnn ckp aku penat larhh
si stupid ckp jom larhh kte tidow sygs....

Out Of Bounds:D
10:13 AM


Miss YOU!!!

warghhhhh...nk jerit sgt22...dh blk JAybee..yuhuuuuuuuuuuuu..miss miss it...dmn much...oke,nk story nih hari jumaat hari tuh 1410..pg2 jerk dh gerak gi silvershop..sbb nk tkar new necklace..oke dh tukar...kne tambah lgi rm30..price dyerk oke...arr.xkesah arr mahal..yg penting puas hati...oke then grak jaybee with ryna...my bff ingt nk gi grave aka...but xley...hurmm..sediy...ryna ckp nnt mak dyerkk marah klu lmabat..adoy susah arr....sbnarnye aku cm nk nanges taww..sbb life aku lain..aku pikir xkn larhh mak dyerk nk marah JAY BEE jerk kot...oke then just lalu school SAB jerk...oke oke fine..tuh pun cukup puas arrr,,,after that i trick ryna for lunch..ahazkkk..lunch together kat MB cs....errr mcm biase ryna ofcause ske ayam.....hurmm..sdap jgak arr kat sne..yummmYYY!!..then kte org grak arr Larkin nk blk..bwk air cool Blog sorg stu,..me??of cause mint oreo blog...yummyy..op yerkkade sorg dax SAB ni..hensem arr nope bad..comey..mke dyerkk iras2 mke Justyn..hahahha..tpi Justyn nnt perasan..yg ni lgi comey...dyerkk putih sgt..pastuhh smart...rmbut dyerk..adoyy...dyerkk pakai songkok..but mse dyerk bukak songkok tuhh nmpak rmbut dyerkk.perghhh smart habes...hahahhah....kelakar...dyerkk asyik senyum kat kteorg.oke fullstop...mse otw...kteorg naek bas yg Menyakitkan hati..tau x..then ade bangla yg dok sblah tuhh asyik pandang jerk..ade 3 org....errr...then aku buat write text jkat fone..pas fon tuhh kat dax belakg..then dax belakang imform kat aku..dyerk suruh dok belakg..sbb bahaye..okeoke...kteorg dok belakg...then borak dgn dax uhh..hurmm..oke arr dax uh...awww...oke pendekkan cter..kteorg xsempat nk grak Segamat sbb xde bas..then stay KAt Bp....area fujitsu...oke larh tuh..pastuh....mlm tuh kteorg borak2 dgn uncle n aunty ryna...sporting ar....esknye grak Segamat,,,mse sampai kat dpan uh...alamakk..Abg ryna yg amek...arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhnk jerit kuat2......sgt2.....series.xnk naek dgn dyerkk xnk xnkxnk
sbb ape..dyek bwk mtor Rxz..hurmm...xnk ...memang xtpu abg dyerkk hensemm...urmm ade mcm mke Aka.....urmmm lupe nk ckp aku ni asyik aka jerkk. mungkin aku terlalu rindukan dyerkk..rindu sgt2 terlalu rindu..kot...sbb tuhh aku jdi cm uhh tpi aku xgiler...sbb rmbut dyerkk jerkk sme...butt YAWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWhensemnye.....
hahahahhahaha..sabar....pastuhh esknyee hari ahad..tlg mak ryna buat kuih...memang selama kat situ aku belajar cre hidup kg..okeoke..ptg tuh plak ryna bwk aku jln2..gi sungai,,dyerkk dh ckp dh..jgn main kat tepi tuh..nnt jatuh..but kedegilan aku..larhh tol2 degill last2 aku jatuh..hahahahha..jatuh bebe perghhh.hari isnin.just turn pekan jerk..tuh pun kjap ingt nk jumpe Aiman..but xley...mak ryna marah......then hari selasa blk sini...n aku mule demam sampai skrg....Hari jumaat xbaek2...wish aku cpat sembuh k....next week dh cuti seminggu..n mungkin nk gi holiday..oke gakk klu holiday sbb abg aku xde..then i am freee..seronok sgt2..>33

Out Of Bounds:D
12:28 AM

♥Thursday, October 20, 2011


MIss My blogger....


owh yehh..1st nk ckp ni...blogger ni dh lme berhabuk....so kne bersihkan larhh blogger ni...nk sapu xley...nk lap pun xley..adoy...oke meh sini nk cter.ari jumaat ari tuh...pgi2 jerk dh pergi kedai silver tuh blk..sbb ape..nk tlar rantai..then dh tukar rantai bru,..beli yg murah jerkk..beli yg rm40.....so kne tambah lgi rm30 larh..huhhhh....then ingt nk gi grave a.k.a...tpi xdpt..sbb xsmpat lgi unn aku bwk ryna...bwk ryna prob sikit...bukan prob ape...arr..biase nye aku wat sendiri...so aku susah sikit...oke dh cukup...arituh a

Out Of Bounds:D
9:10 PM

♥Thursday, October 13, 2011


GRAVE......

today is the day..born on1990-2009

i wish that i can go

Out Of Bounds:D
10:19 AM


 SI Budget Kaya


dgr sini heeaaaaa si Budax2 hot....oke bukan ckp utk gadoh tpi utk korg punyer
imformation...
hingus pun xreti nk kesat ade hati nk pakai brg2 mahal2 then menunjuk..
xkecah ar klu nk pakai brg mahal2 aku xheran ..sbb bgi aku tu normal..aku tau larhh ko bru 1st time
beli brg2 mahal cm tu....aku bukan nk belagak..tpi aku ckp yg btoll oke ko tngok eaa.kat luar sne tu
byk lgi org2 kaya...datuk2 n tan sri.....klu dorg beli brg mahal ade x dorg nk ckp ....biase nye xde...tpi selalu org yg bwah2 ni...yg bru byk duet sikit nk Up n budget hott arr.biasenye gigirlll yg over....F.I.Y....korg tu kaya atas nama mak Bapak...xsilap klu parents ko nk beli brg mahal2 utk ko...tpi silapnye ko menunjuk....ko nk menunjuk dpan org yg xmampu nk beli...yg ko tu bagus sgt..n bgi korg brg mcm kat local area  tu xlayak utk korg..sbnarnye korang tuh kne belajar hidup susah dlu bru tau hargai hidup snang....maaf silap org larhh klu ko nk tunjuk HOTT dpan aku..silap org larh  kwn..oKe Fine...memang aku beli brg yg murah2 jerk....untuk KO punyer pengetahuan!!!AKu MEMANG BOLEY BELI BRG2 MCM KO...setakat sluar rm500 kne rm600 tuh aku boley dpt....tpi aku still boley pikir lgi.....byk lgi duit boley pakai drpd beli bende2 tuh smua...lgi pun aku bru 15thn...AKU BANGGA DGN DIDIKKAN MUMMY N DADDY AKU>>sbb ape.??dorg ajar aku hidup susah dlu,...so bgi aku brg2 or jualan murah ker..tuh smua aku layan..tpi aku xske larhh klu ko kutuk brg2 mcm kat pasar Karat smua tuh..dorg yg bukak bisnes tuh nk cri untung..so biarkan larhh...ko jgn nk kutuk2 plak..ko Tuh BODOH..sbb ko xpikir jauh..klu ONE day rezeki Keluarga ko kne tarik...Then ko kne buka bisnes kat Pasar Karat or ape2 utk jual local product...ko kne buat jgak sbb nk dpt kan duit...Pikir larhh sikit..hargai larh ape yg ko dPt..aku xkesah Ko nk ckp aku ni dax2 taraf bwh or ape..sbb bgi aku memang aku dax2 bawah ..lgi unn aku xde usaha ape2 utk dpt kan brg2 mahal mcm tuh....so MEMANG SILAP BESAR OKE...KO BELAJAR LAH KENAL DUNIA LUAR DULU....OPYERKK KAU MEMANG TNGAH BELAJAR KENAL DUNIA TAPI KU DH TERSESAT DAN TERSERONG JALAN....BODOH TERAMAT BODOH..BAGI AKU KAU NI XLARHH HEBAT MANE!!

Out Of Bounds:D
8:15 AM


NEcklace.........


sorry pic ni nope ar jelas
but boley arr ditunjukkan designnye..
aeRun dh beli rantai ni
opyerk rantai ni tergolong dlm rantai Naga xcye try arr search kat web google
search it!!understand

then mlm lak tdi bru jerk tunjuk ngn daddy rantai yg beli
.....tut..tuttt..daaddy ckp ni kan rantai sami..
daddy ckp yg aeRun xley pakai rantai ni...
so fhm kan..nope so nope larh..its oke
yg penting dpt yg bru...nk beli rantai mcm arwah pakai...
yg penting happy..fhm kan>33

Out Of Bounds:D
7:55 AM


si suke:)

You smile today but Maybe you will sad later.....
when you sad today you will smile later......

That is the true LIfe
now is the time
i am teenagers
and now is the begin time
for me
i must always believe and do think positive
cause now i just walk 1/100
to be adult
i must walk on 99%
so....think it.........



Out Of Bounds:D
12:14 AM

♥Wednesday, October 12, 2011



i am glad



Out Of Bounds:D
8:46 AM


TErsenyum:)........

warghh...mlm yg indah..sgt seronok.....
thankx too anua>33
he is my friend...we know each other since i studied in gred 4....
yawww..he is cool...
i like it..
thankxxx sgt....taw


xoxoxo
klu smlm aku sediy but hari ni aku heppy
tau x knape
??
sbb tdi anua bwk aku naek mtor gi Johor Jaya
dyerk bwk laju
ushhh takot aku
ahazzzkkkxx...
tpi aku ske...1st aku cm xnk plok dyerk but akhirnya aku plok jgak
sbb ape?
aku takot then sejuk plak tu...
adoyayaiii
tpi seronok larhh....
pastu kteorg balik gi
Bukit layang-layang
warghhhhhh
seronok sgt
dyerk layan jerk ox aku yg sesengal ni....aku ckp klu dyerk kluar lgi aku nk ikot..
elok-elok aku sediy terus heppy...heppy sgt2...:)
sbb tuh aku dh dpt senyuman aku...
Si f tuh.babayy....sbb aku dh heppy....sgt....
 

Out Of Bounds:D
7:58 AM

♥Tuesday, October 11, 2011


BACK TO SMILE WITH HIGH VOLUME......

wake up babe .....owh no 12 30......(malaysian time)okies..babeee....
hear it....i am so glad n happy..understand....i don't know why..
but i get back my smile.....
because yesterday i lost my smile n my happy....i want to take care of it....then today
i swith on the HItz channel..of cause K_POP......now my mum nope at home...so i enjoy mylife with music  HIGH volume,,wanna to join me..?ahzkaxxxxxx...shut uup you...do something that can make you enjoy your life....shusssshhhhhhh..fullstop.....

Out Of Bounds:D
11:56 PM


perut lapar dan dyerk......

hurmmm terasa sakit sgt perut ni...tpi masih lgi xde tindak balas minx diisi...sbb perasaan sakit hati still ade lgi...entah ape yg aku sediykan..sdangkan dyerk
urmmm aku xnk pikir..oke dh cukup aku saket hati..so aku nk kuar dgn anua larhh esk mlm..aku nk dyerk bwk aku jln2..bwk jln2..tdi time aku coll dyerk nanges nanges unn dyerk mcm risau..dyerkk baekk dyerk mcm buat aku..hurm..tdi kuar dgn mirul...oke naseb mirul jenis sporting jerk..okeoke teramat fhm..dan terlalu fhm...esk aku nk heppy..aku sgt bahagia..aku sdar lpas aku begin n starting kapel dgn si F..aku xmcm dlu..pendirian aku lari...entah kemana..dan aku perlu kejar pendirian aku blk....sbb aku penat nk kejar aku kecewa sampai tahap cm ni...


mlm ni,aku terdiam sepi
ditemani kesjukkan
buat aku terase pilu

perut laaparr..but xde mood nk mkn..

Out Of Bounds:D
11:38 AM


IHATETHISLOVESONG...


Out Of Bounds:D
4:59 AM


NEVER WANT TO WALK AWAY BUT LEFT ME NO CHOICE

Out Of Bounds:D
4:56 AM


search it the :)


owh no babe....i try search my own :)...
i know it will come with out i know...
so i make a dicision for hang out with mirul today..
wish i can get back my happiness.....wish it..
i need it back..




Out Of Bounds:D
4:47 AM

♥Monday, October 10, 2011


KeBAHAGIAAN YG AKU ............






aku bahagia saat ko tiade disamping aku...
aku lebih rela hidup gila dgn selalu menganggap
org yg sudah tiada didunia ini yg menemani aku
tapi
aku xharapkan kau
sbb kau lelaki yang sentiasa buat aku resah dan sakit hati
event kalau aku jadi kawan kau pun aku tetap sakit hati
FAHAM
aku dah xperlukan kekasih macam kau
sebab
Sesungguhnya manusia dicipta mempunyai naluri dan perasaan
bila sampai jodohnya nanti
kita akan jumpa pasangan kita yang hadir tanpa kita duga
..............
DAn sekarang aku NAK BAhAGIA
AKU NAK BAHAGIA DENGAN LIFE AKU
-if korang xfaham perasaan aku,aku dh xheran dgn smua tu sbb aku xnk rosakkan life aku-


PRINSIP AKU



Out Of Bounds:D
11:45 PM


INGAT lEPAS PMr......

ingt lpas pmr dpt enjoy..but nope...tdi mse hang out dgn anua...enjoy n happy sgt..but then after 9.35 p.m...
dyerk ade hal kwn dyerk panggil..so xper arr biarka dyerk gi tpi ek tdi..dyerk teman gi main buai...ske sgt..ske buai....lpas tuh..grak sorg2 gi umah Bel...Bela plak ajak gi kip mart...sbb nk beli brg ayah dyerk..oke follow xkecah..then kat sne tejumpe F..tpi buat cm xnmpak jerk dyerk,,,lpas dh grak kat dlm...rse cm xselese jerk...then aku suruh bela jln sorg sbb aku nk stay kat mtor...so aku kluar..n jumpe F..dyerk tegur arr..dyerk ckp yg aku ni marah lgi ker...ans..nope..errr then dyerk ckp nper mcm dh lain?..owh no...urmmm..xaleh2 bela kuar...oke so nk grak balik dlu larh...aku grak dgn bela...tpi aku x tau aku punyr kepale saket sgt...aku rebah...aku xkuat...aku sbnarnyer tau aku x kuat..tpi aku cbe utk kuat..aku xnk jdi lemah..aku xnk jdi org yg lemah..aku tetap akan kuat..kuat dan kuat...utk bgn..aku tetap kne bgn sendiiri.walaupun xde sper akan hulur kan bantuan..urmm..tpi F tdi caring..entah sbb aper..mungkin sbb ade B..sbb B kan chantek..n urmm F mcg aku..dyer nk no B..then aku bgi jerk...dyerk xtatau kot,,yg penting aku mcm un happy larhh..sbb jdi mcm ni..aku xnk...arr..aku xnk parents aku tau aku pengsan lgi..sbb dorg ade ckp..yg aku xley skolah luar klu aku pengsan..so aku tetap cover,,itu jln terbaek...aku biarkan aku sakit...tpi aku nk bahagia....aku xske org tau kelemahan aku...aku akan always wake up...n wake up....sediy dan sediy....

Out Of Bounds:D
9:24 AM


AHARZKSSS......

new list
Fullstop
oke
1st of cause korg nk tau asal..aeRun xon9 2hari ni...
dsbb kan hari jumaat hari tu hujan..so aeRun x switch off moderm...so kne petir..
then hari ni...bru TM dtg..okeoke xnk cter pasal tu ni cter pasal Pmr..
jap dgr dlu tau...
tdi caye x aeRun gi school x iron bju n kain..tpi nmpk cm iron.hehehhe..no secret..taw...tudung jerk iron..tpi iron kjap..then xaleh2 elektric xde...sediy kan..,ahazkx....owhh yeh..tdi exam math 1...xsmpat jwb soalan but...xsempat buat byk..sediy.just dpt bulatkan jerk..kat ans paper....then paper 2 oke not bad..dpt jwb jgak...Kh..plak...perghhh ngantok..sgt ngantok tau x...adoy....urmm....seronok sgt mlm ni...nk out..nk out fhm x...ayoyo....ini bdak..plis fhm oke.....op yerkk tdi bedak ryna kne rampas..but dyerk ckp aku lupe taruk dlm beg dyerk..so aeRun ckp arr nnt ganti yg new...so dyerkk heppy..but bile teacher annousment tdi.dyerk ckp rupenyer ade sportcheck pgi tdi.so kne rampas larh..ahazrkkk....:) then xyah ganti.....

Out Of Bounds:D
3:38 AM

♥Thursday, October 6, 2011


money drop..

pgi2 jerk..member dh col..adushhh so ape lgi,,,mymum ckp larh
suruh bgn sbb ryna coll..aiyoyo..oke mention it"dh fhm sgt"
of cause cm biase..then mse talking talk ...jwb okeoke ptg....
payback monday...5 dollar...so memang btul larh my ans:
xyah penat2 nk pikir bende lain....dh fhm sgt...so ptg ni kne out arr
then mum n dad say mlm nk amek pic byk2....i say...nk upah...so daddy bgi rm10..
ahazkkkkkkkkkkkkkkkk
ske sgtsgt>33
oke good mlm sygs....mummy n daddy mlm ade hal...so tinggal umah..err xnk dok rumah..nk kluar jgak.mlm ni nk kluar gi jln2...hopefully nothing happen..oke..wish it...mummy ade dinner kat hotel dgn kwn2 dyerk..daddy plak kne blk village sbb nk tlg grandpa....adoy...its oke..the important thing mummy n daddy tinggal kan money...bru syok...

Out Of Bounds:D
10:54 PM


mR H

full name secret...but i just want  say that his face same like a.k.a
his style n everything..
he tall n he have nice eyes n hair..same like a.k.a
he make me miss a.k.a
arghhhh shittttt...i think maybe have something  wroung with this...
officially...arghhhhhh give time to SCREAM!!!!!!!!!!!!!

Out Of Bounds:D
1:04 PM


menyesal.........

owhhhhooooooo.......

oke dgr ea......ade satu cter ni.....bile org syg kte,tpi kte mcm xhargai org yg syg kte..tu...one day kte yg menyesal selamanya...dan perasaan sakit itu memang btul2 sakit....errrr...knape perasaan tu sukar untuk dilupakan...mungkin skrg aku xsanggup utk bercinta...dan xsanggup utk menyangi sesorg sebagai kekasih...kerana aku masih ragu2 dgn smua ini...kdg2 org xfhm kte.....n kdg2 org xfhm kte tngh sakit or ape...kdg2 aku xtau n aku risau..aku takot..aku rindukan arwah..rindu sgt...entah knape....tpi aku xhrp aku lupekan dyerkk..sbb aku selalu berharap dyerk disamping aku wlaupun dyerk memang dh xde...tpi buat aku dyerk tetap ade.....sbb tu aku geram bile ryna bgi tau org lain..aku xske...aku xkecah klu dyerk bgi tau bende yg kelakar or ape2 yg best..tpi dyerkk memang xpikir..aku sediy ker ape..walaupun dyerk ckp xde.niat..tpi smua bende dyerk mcm nk org lain tau...klu dyerk nk org lain tau hal dyerkk.aku xkech...tpi jge arr sikit perasaan aku....nih sbb arwah...aku benci...aku marah..terlalu marah...mcm susah aku nk lupekan smua ni..dyerk just minx maaf...but dyerk xtau aku marah or x....errr..naseb dyerk kwn..klux ..mungkin aku tol2 xnk ckp dgn dyerk..series,,,,

Out Of Bounds:D
8:26 AM


sejarah + geo

auuuu..nk say ni...nk jerit kuat 2 ckp mcm ni "argggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!
fhm xnper...
oke tdi pgi terbgn lambat...bgn pukul 7.00
ause daddy xde...mcm biase arr out station..then siap smua pukul7.25...oke tutup..then kat skool tdi ngantok sgt...ishhh ape ar...

tdi geram gile dgn ryna...aku marah dyerk xtau ,,,,errr marah sgt2...sbb ape...oke

Out Of Bounds:D
2:43 AM

♥Wednesday, October 5, 2011


stress....

exam for this week..esk last...then..tetap stresss...adoy...why..why it happen...err
terlalu tension..sgt tension..arghhhh..so ape lgi..si aeRun ni...mesti arr nk out kan asal tension out...so out
larh tdi...err nk jln mne,..gi kipmart jerkk arr..before that aeRun gi Pet dlu..cause nk kluarkan duit...kluarkan 50 jerk...bru syok nk beli brg....igt nk beli new shoes...but xjdi arr.cause shoes kat situ xde yg menarik arr...so bru ingt rse mcm nk beli new wallet arr...so beli pergi kat kedai wallet ...arituh ade taw..wallet my fav>33but dh xde..err sediy larhh..sbb time ade duet...bende tu xde.so mean xde rezeki larhh..urmm xpe..nk wat cm mne..byk lgi design..tpi smuanya xberapa minat..but terpandang plak wallet warne putih n ade urban black...smart arr...bb aeRun ske kale tuh...but aeRun lbih ske yg dlu...ade line warne gilter purple..brand SUPRA..not bad arr...then jln2 jap..ingt nk beli clothes...tpi mcm xde minat nk beli...adoy...err.no mood..terlalu xde mood...ehemmm....urmm so ingt nk grak cool blog...but mse lalu tuh..ternampak satu kdai silver..ni..terpandang plak..ade byk gelang...byk cantek arr....smart giler..so aper lgi beli lahh.....heheheh..xkecah duet habes cm tu..yg penting hepyy..utk diri sendiri bkan utk org lain..syg giler new bangle..ni..giler syg..pastuh kte ternmpak satu rnatai ni..smart tau...perr price dyerkk murahh habess...xkre esk nk beli jgk..nk beli...xkre....habes pun duet sendiri bkan duet org lain....its oke...duet dlm bank byk lgi......

Out Of Bounds:D
7:55 AM


Have fun a lot's


hey my mushimushi blogger.....

nk story ni...about Wafiy...imy him a lot's..oke fhm x...
err...tdi after exam english...lepak jap dgn azRul dkat surau..biase arr
rul kan memang manje...aku ajak dyerkk join pergi ILp...so dyerkk
oke jerkk arr..lgi unn dh ajak Harris...ingt Harris xnk follow...rupenyer dyerk dh tulis borg tu
waarrrr best larhh cm ni.....Isya n ryna of course follow...yaww...nk cter plakk
pasal si MALAUN ni...heheheheh
adeesss nk ckp ni ade arr..tdi pgi cikgu ade bwat anousment.. pasal lawatan...
ape pun xdgr cause sbok borak2 ahakzzz....
err..then after ex eng...ryna say cm ni"
nisa jom amek borg gi KL
so i just accept it...then say oke....sbb my mum n dad xkecah pun nk gi lawatan..
lgi unn after exam byk function..so isi lgi larhh time table ni..okeoke...
lpas recess aeRun,ryna and isya gi kaunseling room...so ryna gi larhh
ckp dgn cikgu Ali..cikgu tuh kre sporting larh jgak..
okeoke..dyerk ckp cm ni..cikgu saye nk borg ker KL...
cikgu:hahhh KL....sye xde buat rombongan ke KL
MALAUN:alarhh cikgu yg ade Kraf tgn tuh...
cikgu:owhh yg tu pergi ker UniKL

adesss UNikl.kat jaybeee larhh babeee...
err aper seyy..memalukan malu giler..malu sgt....hishhh...patut arr pelik price gi rombongan
rm30..murah sgt..pelik2...adessss..aper arr...yg story-aeRun-

Out Of Bounds:D
4:36 AM


B.inggeris-Kertas 1 & Kertas 2 + Geografi

exam tdi boley tahan
err senang tuh x jgak arr..ssah tuh pon x..
normal jerkk
babeee...
so
lpas ni study blk
esk
sains n sejarah
wish me luck..
wish me wish me >33
okies

Out Of Bounds:D
2:16 AM

♥Tuesday, October 4, 2011


hari yg dikatakan esk....

ready x ready..memang aku bz nk study..bz tau x..
bz jerkk ko ni aeRun...si actif babyy...yg sengal

Out Of Bounds:D
6:46 AM


B.Melayu (k1) B.Melayu (K2) + P.Islam

=heyyy yowwww....bm tdi boley dikatakan easy jgak arr..xkre aku nk check gak jawapan..adoyy haiiyoo...
tpi agama huhhh..susah...mencabar giler...xkre kne study gak..remember SMKTJB...
+
Ninja kawasaki

Out Of Bounds:D
2:29 AM

♥Monday, October 3, 2011


exam PMr...

wish me luck
i believe i can get 8A
i will do the best


Out Of Bounds:D
3:02 PM


demi anua

seperti mana janji aku pada anua
aku akan buat yg terbaik esk.
aku nk tkar skolah SMTJB
aku nk dkat dgn anua..aku nk dkat dgn arwah..
aku xkre aku akan study jgak mlm ni..sbb mlm ni akan tlg aku utk dpt
A
dlm subjek aku
semoga apa yg aku buat berbaloi
dan aku dpt skolah kat Jb
aku pomis aku akan cube

-anua-
aku akan cbew utk dkat diri aku dgn ko
dan aku akan cbew



Out Of Bounds:D
7:44 AM


PMR...

aeRun dpt soalan ramalan..from my best teacher....

 soalan ramalan..
bm..krgn :
1) kebaikan amalan kunjung mengunjung
2) pelajaj cemerlang
3) kebaikan koperasi sek. kpd pelajar
...
komsas :
1) Ltr msyrkt
2) pengajaran
3)perbdgn watak utama..
wish smua student ley buat soalan pmr tu k...wish it..

Out Of Bounds:D
6:39 AM


Pandai bwK diri...

xoxo
series ker?
pandai bwk diri?
series sgt.......fs
i love my life now
Pmr coming tommorrow...
but i still can use my
-lappy
-mobile
-mysygs ego's
-spy's gadgets
-blogger
n everything larh...
yg penting hey ego's come to mama...nk plok awk sgt2
ahazkkk
ego"s tu mama punyer ker...
ngee:p
ans-yup..syg dyerk..
correction ea nope mama but Bby...
adoy si malauunnn ni...
hehehehhe..
pape unn
mymum xbgi hangout dgn kwn2 buat mse ni
its oke yg penting brg xkne amek
err ego"s mcm nxnk bwk larhh sbb
xku sangka xku duga
excident akan berlaku bile2 mse
opss oke..
xkecah yg penting memang i must try do the best for anua
i promise with myself
that i will go to his grave
miss him damn much..
yg penting aeRun just doakan dyerk kat sini
semoge dyerk ditempatkan ditempat org2 yg berimanImage Detail
alone without him
alone without love
-luv,,,i'm not dserve it ....yeah..dax me sux!-
Image Detail
sblum ni mungkin aku xde semangat mcm ni
n aku always merana
sukar utk terime hakikat
tpi disebalik kesedihan utk ade cahaya yg menanti
Image Detail
tpi hati aku mati
hati aku mati utk mencintai
org dgn hati yg ihklas
Image Detail
aku cube utk bgn tpi sukar utk aku melepaskan smua ini
Image Detail
aku cube utk berfikir dan mengambil masa utk menenangkan diri
Image Detail
aku belajar utk cermin diri dan tanye siapa diri aku pade masa hadapan andai
aku terus dgn smua ini
Image Detail
aku cube berubah
berubah utk bgn dri kesedihan
Image Detail
dan aku berubah menjadi seperti ini
Image Detail
akhirnya air mata ini kering utkmu
Image Detail
dan aku akhirnya bgn dgn cahaya
yg membuat aku berani utk bgn sendiri


Out Of Bounds:D
4:39 AM