<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

‚ô•Friday, September 30, 2011


PMR dan kwn...vs Dia



PMR-penilaian menengah rendah....
      sbnarnye ade jgak perasaan takot kat hati ni..sper xtakot...tol x..tpi dlm waktu yg same,aku boley plakkan hang out..lpak2 waktu mlm...mcm xrse takot jerkkan...sbnarnye sbb ade jgak perasaan tertekan kat hati ni..sper xtension dh nk exam..perghh tension beb....btol2 tension...aku tau ramai org pandang rendah dgn aku..sbb aku asyik Fail jerk...."XPER"..slalu gne ayat tuh...utk pujuk diri aku..so skrg aku tukar..."AKU AKAN BERUSAHA"itu ayat aku skrg...

KWN-kwn aku series ramai...aku klu nk list unn susah...dlu mse kat skolah rendah aku  ckp jujur..memang aku akui aku xramai kawan..sbb aku ni dlu xlarhh mature sgt....n xpandai berkwn...skrg aku ade ramai kwn...tpi kwn baek aku yg always ade dgn aku ..yg always aku menghadap 24 Jam..yg always tarik telinge aku..+yg sentiase tolong aku bwat homework of cause
so semakin hampir PMr..bermakne hari perpisahan dgn ryna semakin hampir....aku kdg2 marah dgn ryna sbb aku tau aku xley ajar dyerk lgi lpas ni..n aku xdpt lindung dyerk sbagai kwn aku lgi..sbb tu aku marah dyerk..aku xnk pisah dgn dyerk..aku dh xsanggup nk hilang kwn2 aku lgi..memang org ckp setiap pertemuan ade perpisahan..aku tetap kne accept smua tu..aku cbe belajar xnk ade kwn..tpi sjak ryna jdi kwn baek aku..aku rse aku kne bgi perluang utk ade kwn...hurmm

Si dia

oke si dia..xde sper ade dlm si dia..sbb aku nk yg boleh pimpin aku arah kebaikkan..tpi buat mse skrg xde...tol ckp kwn aku...klu aku dpt boy yg teruk aku kne bimbing dyerk..dlm mse yg sme aku boleh belajar utk buat kebaikkan..hurmm pikir balik...n pikir...

Out Of Bounds:D
8:59 PM