<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Tuesday, September 13, 2011


mcm mne ek??

Aku xtau arr..tpi tadi daddy ckp,,duit simpanan dlm tabung aku,,,nnt masukkan dlm bank..tpi aku nk belikan fon ryna mcm mne nih??aku just ckp nk pakai duit uhh...hrmm...nmpaknye beli fon ryna lambat lgi larh..jwbnye..kne tunggu ler..adoy...aeRun heyrun tol ar...story pasl uhh..aku tau ryna tngah tension sgt aku yakin sgt.....klu aku jdi dyerkk aku akan buat hal..tpi dyerkk x..dyerk cbew jgak utk jdi yg terbaekk...:- pity dgn dyerk...
aku unnn xtau nk tlg cm mne lgi..sbb akak dyerkk dh buat perangai cm uhhh...aku suggest arr supaye dyerk blk kg jumaat ni..sbb dyerkk unn boringkan...dyerkk rindu kan mak dyerkk...klu aku unn sme...hurmm..selagi aku boley tlg dyerk aku tlg...tpikann pasal fonn uhh...aku kne tunggu lme sikit larh jwbnye..mne larh tau harge fon tuh ley makin turun ker...pasal duit motor yg dlm perancangan tuh..urmm tuh aku ketepikan dlu lerr..sbb airina lgi penting..mesti dax2 yg lesbi n yg penk or laki ingt aku lesbian kan..sbb aku punyer style mcm laki..sbnarnye x..aku ckp JUJUR aku syg ryna sbagai kwn paling terbaek aku..
walaupun dyerk selalu buat aku marah..tpi aku marah sbb aku nk tgur dyerk...aku xnk dyerk buat salah berulang kali..sbb dyerk larhh kwn..klu boley aku nk cbew buat dyerk heppy..aku ngn imran nk dyerk heppy..klu boley aku nk dyerk kekal dgn imran...sbb imran jerk boley buat dyerkk hepy tau..walaupun duadua kuat cemburu..tpi tu larh dorg ni....
qoyumm al-hakim
tdi aku jumpe dyerk..rindu sgt kat dyerk..tauu..tpi tdi dyerk tarikk pipi aku..adoyy sakit sgt.....hurmm ciann aku....tauuuu.
n mse kat tuisyen tdi aku dok sblah F-aku ni mcm menggigillarhh dok sblah dyerkk..bkan nyer sbb ape..cme sbb sku akan terbygkan dyerk tuh mcm abg dyerkk..tpi aku wish yg dyerk tuh lain dri abg dyerk...hurmm~sblum terlupe..tdi mse nk gi tuisyen aku igt nk gi topap ..sbb ryna suruh..aku igt nk pergi kat petronas..tpi xjdi..larh..so aku patah blk gi kat kipmart..mse pergi tuh aku jumpe dax skuter.yg nk mkn aku uhh..ushhhh geram sey..tpi aku nmpak dyerk pandang aku..mse tdi..mungkin sbb aku pakai tudung..kot..sbb sblom nih..aku xpakai..n rambut aku plak mcm emo ..so dyerk mesti ingt aku dh taubat..pade hall daxdaxxx ni smua aku nk perbodohkan jerk...lgi unnn.ramai kwn aku nk backing aku....aku syg kwn22 aku tauu,,,,n aku syyg giler dkat family aku.aku bersyukur sgt..sbb dpt happy family cm ni..:)

Out Of Bounds:D
8:40 AM