<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Monday, September 12, 2011


mase hadapan+perpisahan antara kwn baek+janji=teenagers

aku ni nk diikutkan sbnarnyer dh mule sediy gak ar...sbb aku tau one day nnt aku n ryna akan berpisah..aku xget ready nk lalui smua tu..dan aku dpt bayangkan hidup aku tanpa kwn baek aku..aku xsanggup nk berpisah lgi..cukup larh kwn2 yg aku syg hilang dan pergi tinggalkan aku utk selama-lamanya..aku beruntung sgt dpt kwn baek mcm ryna...walaupun dyerk bukan drpd keluarge yg senang...tpi aku ttap syg dyerk sbagai kwn baek aku..tpi aku xfhm arr dgn kakak dyerk..hurmm..cian ryna..walaupun aku takot n x bersedia utk ucap kan"SELAMAT TINGGAL"tpi aku tetap cbe utk ucapkan nya...sbb aku tau aku kne bersedia dgn smua perkara,,aku dh pastikan sblom ryna pindah sekolah lame smula,aku nk belikan dyerk handphone..aku nk belikan sgt..sbb aku xnk lost contact dgn dyerk...aku pun kne fhm knape dyerk nk pindah sne..dyerk x tahan stay dgn kakak dyerk,n dyerk pun rindukan mak dyerk..ryna ckp klu bole dyerk nk satu skolah ngn aku..dyerk ajak aku skolah kat batu pahat skolah teknik...aku plak dlm dilema nk ikot or x...sbb aku dh pernah janji pade diri aku yg aku nk skolah jaybee..sbb aku nk maken dkat dgn kubur anua...aku dh tunggu ni smua selama 3 thn...aku klu ley nk melawat kubur kwn aku stiap hari...tpi seminggu sekali pun dh cukup bermakne...n ryna plak xley stu skool ngn aku..sbb mak dyerk ckp dyerk snang sikit,klu skolah kat batu pahat..dkat klu dyerk blk kg n blk umah kak long dyerk..hurmmm...aku skrg tngah berusaha utk kumpul duet,,sbb aku nk belikan ryna fon..aku ingat nk belikan fon champ..snang sikit..lgi satu dlm uhh ade byk memori..airina plak ske dgr lgu..nnt boley larh aku isi lgu yg dyerk ske....buat mse skrg dyerk pinjam fon aku yg lme....aku tauu imran pun mcm xley terime smua ni...aku yakin..sgt..tpi aku cbe cool sbb aku xnk ryna risau..aku xnk dyerk risau kan smua ni..aku xnk jdi org yg kejam..dlu unn arie ajak aku pindah pg2 aku xnk..sbb aku tau ,,aku kne jge ryna kat pg1..klu aku xde ramai bdax buli dyerk tau...tpi aku memang dh jangka satu mase aku kne biar kan dyerk utk jdi remaja dan biar kan dyerk buat kesalahan dlm hdup dyerk...sbb dr situ dyerk boley belajar..walaupun ryna lbih tua beberape bulan dri aku..tpi aku lbih mature bab2 mcm ni..hurmmm..ape yg patut aku buat ekk...mungkin ALLAH bgi aku peluang utk rase mcm mne ade kwn baek..seperti doa aku dlu..aku nk ade kwn baek yg stiap mase ade dgn aku..dan mungkin ade silapku..yg membuat ALLAH  ingin mengambil blk kwn aku...atau mungkin ade org lbih memerlukan kwn baek aku..aku kne cbe terime hakikat...selama ni aku bwk mtor gi umah dyerk,sbb aku nk try heppykan dyerkk..aku tau dyerk borink sgt dgn umah kak ngah dyerk...tpi nk buat mcm mne..skrg aku dh xley bwk mtor gi umah dyerk lgi...sbb nnt mama aku tau...lgi pun risiko nk pergi umah dyerk memang berbahaya jgak arr...hurmmmm:( sediy tauu...aku sediy sgt..tpi aku tahan..so thn ni duet raye yg pakcik2 aku bgi aku nk simpan nk belikan dyerk fon...:)..aku harap dyerk ske...lgi unn rina ni jenis hargai barang yg aku bgi..aku ingat mse birthday dyerk..aku bgi dyerkk bobby..dyerk syg sgt..bobby...n smlm aku belikan dyerk rantai..1st aku just bwk gi tngok2 jerk rantai tu..pastu aku tanyer dyerk mne rantai paling cantik..ade satu tu dyerk tunjuk...tpi yg tu mahal..so aku ckp yg murah plak yg mne cantek..pastu dyerk tunjuk yg bentuk love pastu ade satu besar kat dpan..then aku belikan larh..rm10..mse aku bgi dyerkk uhh..,dyerk tol2 marah tau..bkan marah yg teruk larh..just mcm tolak arr.sbb dyerk x jangka aku nk belikan dyerk rantai tuh..hurmm...aku belikan sbb tu tande aku ni kwn dyerk...but nnt aku memang nk belikan dyerk rantai kwn yg ade sblah2 tu..semoge aku dpt kumpul byk duet..aku ni bkannya kaya sgt..tpi setakat sikit2 tu ley arr....>33

Out Of Bounds:D
12:06 AM