<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Wednesday, September 14, 2011


kwn + skolah= keselamatan

Image Detail
yg ni aku nk cter mcm mne ek???oke tpi aku cter jerkk arr..korankk ingt x kwn baek aku yg aku slalu cter uhh...oke dyerk dlm masalah...hurmm..pasal pgi tdi arr aku cter k..pgi tdi gi skool smua cm biase arr.tpi aku xtauu..aku just perasan yg mcm dax2 senior pandang aku..tpi tu cme perasaan aku jerkk  kot//tpi memang slalu nya aku perasan mcm tuh xtauu arr nper ek??adoyy....pastuh tdi airina belikan aku nudget ayam tau yg petak-ii- 2 oke..fullstop..smua tdi oke...mse blk plak tdi aku ckp yg aku nk gi pb..aku ckp klu dyerk nk ikot kte g mkn kat kantin skolah dlu..sbb aku tau dyerk malu klu nk mkn kat food court pb..oke..then kteorg gi mkn kat kantin jerk...dhsiap smua..kte org gi pb...opyerkk ..terlupe nk ckp aku bwk fon..sbnarnye aku ni x arr minat sgt nk bwk..tpi dh terpakse sbb ade kwn yg lain nk jumpe..hurmm..mse kat pb..aku hantar ryna gi library dlu kjap..pastu aku grak dgn quyum...then aku jumpe abrizah...dyerk dgn boy dyerk..ngee...romantikk bebb...hushh..tdi azim nmpak aku dgn qoyumm..huhhh mcm x risau plak aku..aku xtau arr aku mcm ske kat azim tpi..azim nih..mcm xreti manje kan aku..lgi unn dyerk ade gakk arr ciri2 yg aku minat..minat sgt kat dyerk..lpas dh setle hal aku smua..kteorg gi giftshop jap..aku beli ular mainan kat citu byk arr mainan..aku mcm nk beli jerk...model motor ninja..minat giler seyy..aku..tpi biler tngok price dyerkk RM49..husshh..aku tngh nk pakai duit ler....tdi aku tunjuk kat ryna fon champ uhh...dyerkk mcm minat...aku memang kne belikan dyerk arr..tpi aku nk beli lpas pekse...hushh..aku beli ular mainan..ske sgt..ryna skrg dh xley nk tarikk telinge aku...huhuhu..aku just cme tarukk ular tuh kat tgn jerkk..nnt ryna x kacau aku.ngee:)hehehehhee..sengaje nk bergurau...op sblom terlupe..tdi mse lpas mkn..kteorg gi public fon..ryna coll mak dyerk..dyerk ckop kat mak dyerk yg dyerk x mkn...mak dyerk risau tauu..aku keciankan ryna..sbb dyerk nk bgi tau kat mak dyerkk..nnt mak dyerk risau..tpi klu xbgi tau kakak dyerk buat cter mcm2..cian..so aku suruh arr dyerk bgi tau jerk...hurmm..cian arr dyerk..aku tol cian kan dyerkk..pastu blk tdi dyerk ade text aku..dyerk ckp yg dyerk gaduh besar dgn kakak dyerk tdi..sbb kakak dyerk dpt mcg bukan2..pastuh rupe2nye kak isya yg text..hushhh..ape arr..remeh temeh...pastuh esk aku nk hantar ryna kat larkin..tpi esk aku ponteng skolah..sbb aku nk tlg ryna..aku minx tlg abg ilal amek aku...kat petronas...naesb abg ilal boley tlg...tpi msalah kat cini aku tpu mama aku..hurmm..aku xtauu dh xde cre lain larhh...aku just mohon kat ALLAH semoge aku x menjadi anak derhaka...aku xnk jdi cmm uhh.aku just nk tlg....:(..yg penting esk ryna nk lari dr umah tuh...

Out Of Bounds:D
6:44 AM