<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Wednesday, June 1, 2011


all friends...
oke..kawan!!sbnarnyer...dlu aku xramai kwn..aku cme ade kwn baik..nme dyerk mimie jerk...then aku hilang dyerk since 2009..time uh aku ade belajar something..kwn tu xpenting...sbb aku akan hilang kwn gak akhirnye,,,mse aku darjah satu dulu aku selalu kne buli..kne kutuk..and mcm2 lgi laarhh..mama aku ajar aku jdi baik.,,,so aku jdi larh baik.....urmmm tpi since aku dh masuk tingkatan 1..aku dh belajar byk perkara....kwn boley diabaikan and..aku mula xhargai kwn..aku mule berontakkan hidup aku...aku mule kwn dgn dax2 teruk,,,,aku kwn dgn mcm2 jenis budak..kirenye dri situ aku dpt tahu mcm2 budaya,,,,larh...tpi aku xtau pun aku dh kecewakan family aku......lgi unn time uhh abg aku sekolah lain..sekolah asrama..so dyerk xtau ape yg aku buat...aku ponteng kelas or wat mcm2 dyerk xtau.,..and dri situ aku knal abrizah.,.aku mula kwn dgn dyerk..abrizah nih baik dyerk memang nakal cm aku,,,tpi kteorg x amek drug,xsmoke...and paling penting no sex....kteorg just ske knekanorg jerk...and mcm2 larh....adoyy...then pertengahan thn tuh..mama aku tngok aku dh lain sikit...dyerk ingat aku amek rokok..padehal nope unn..and aku kne byk kali sesi kaunseling dgn cikgu..urmmm,,,,then mama aku nk aku pindah sekolah tempat sekolah lme abg aku...tpi aku xnk...seboleh2..aku benci utk pindah..sbb aku dh seronok dgn life cm uh....and masuk 2010 aku masuk sekolah yg paling aku benci and xske....iaitu SMKPG....bru masuk skolah jerk..aku dh budget sombong..tol...aku memang kekalkan kesombongan aku tuh......tpi aku try arr baik2 dgn org..and aku masuk kelas 2 michelia...dlm kelas uhh aku knal azrul,airina,shahrul....and aku ingat...aku akan jdi mcm dlu..main lupa kwn..rupenyer x,,,,sampai skrg sku still ingat dorang..cause dorang lah kwn aku..sbnarnyer kwn memang penting.....and lupe plak..aku ade lgi tau kwn baik..natasya,,dyerk arr.bestfrenz aku...dyerk nih baik gak..so..aku hargai smua kwn2 aku...and aku skrg xkne buli..cause aku ley panggil dax2 aku,..terutama..abrizah...i still miss her...hey smua kwn..aku syg korang larhh...>33..and aku sygkan SMKPG...


and nih larh aku skrg.....


Out Of Bounds:D
1:52 PM