<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Saturday, May 14, 2011


biler dyerk pergi??



why biler org yg aku syg itu pergi....??kerana dia lbih disayangi Allah...tpi knape,biler dorang saket or masuk hospital aku dpt tahu lambat smua nih,,,aku still susah nk terime,biler 3 org dude aku pergi tinggalkan aku mcm nih..aku masih lgi terlalu sygkan dorang....awk smua,sye rindu awk smua,,,sye dh xley tngok senyuman awk smua,, tpi,nper smua nih berlaku begitu mendadak...aku terpakse merelakan ini smua...hari aku,begitu suram..sejak korang smua x de..tpi aku still kuatkan semangat,,sbb aku kne bgn..tpi kadang2 aku lemah,,aku rindu korang smua..aku xnk hilang lgi org yg aku syg.......aku xsanggup..nk bertahan...rindukan sgt saat indah sewaktu kita bersama...-awk klu sye sedih,sye rindu awk,sye diam,sye perlukan mse utk fhm,sungguh pun mengambil bertahun2 sye akan cbe bgn,biler sye bwk mto,sye akan ingatkan awk..dan saat itu sye akan rindukan awk..sye nk blk senyuman awk.sye  nk blk...tpi??urmmm sye dh hilang..org2 yg sye syg...

Out Of Bounds:D
10:19 AM