<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Saturday, May 28, 2011









Out Of Bounds:D
6:03 AM

♥Tuesday, May 24, 2011


TRAUMA!!/....

okies..hari nih aku x mcm biase...dtg skolah unn lambat..and aku terlupe pakai cermin mata..patut rse pelik..dh smpai skolah bru perasan..adoyy yayyaii.aku pakai unn utk cover jerk..hahahhak..budget...sey...ape arr aerun....urmmmlgi satu tdi aku gaduh dgn (I)so belah arr dyerk...aku xtau arr nper skrg aku dh xske kwn dgn dyerk.mcm2 hal aku pikir tauu..urmmm opyerk..tdi cikgu suruh buat pakai designer utk muslimah..ermm patut ker aku masuk..op yerkk..aper ekk yg aku nk buat uhh rahsia...hahahha.//ape arr...ermm tdi aku sengaje blk lambat...and time aku blk uhh..ade perkare yg membuatkan aku trauma...ermm mse dlm bas,...aku tol2 ngantok..so aku..mcm pening sikit....aku dok btol2 tepi tingkap..urmmm..xaley2 aku terpandang mamat india nih..dyerk tarik seluar..aku perasan..sojust pikir + jerk sbbnye...aku pikir lelaki zaman skrg memang ske pakai seluar londeh..so aku wat bodoh..jerk..xsangke lak aku ..dyerkk bkak seluar dyerk..and gosok btg dyerk..dpan mte aku..yawww TRAUMA NYER!!!wht the hell?dyerk wat cm tuh///adoy..aku tol2 takot and mengigil gak larh...urmmm///err..afrait giler arr.....urmm kat tempat tuisyen plak tdi aku pitam lgi..aku xtau arr.aku sakit aper...aku terlalu sejuk walaupun aku pakai double bju sejukk maybe kne pakai triple kot..tpi nnt dax2 nih kate gedix ar.r..urmm -aerun gi mampos arr dorang nk ckp per.-yg penting aku xsakit...tol ark..aku unn takot gak nk ckp dgn parents aku..aku just ckp aku dh oke./.sbb aku xnk gi chek dgn doktor...takot..lgi unn kepala aku selalu bwat hal....urmmm.aku risau larh...and hari nih aku tol2 mengigil ..sampai skrg..naseb dh kurang sikit/ 






Out Of Bounds:D
7:58 AM

♥Monday, May 23, 2011


sekolah


adoy..owh  sekolah..oke hari nih hari isnin..mcm2 patutnyer aku kne steamby...patutnye..file sejarah geografi .aku penatlarh malas nk tulis

Out Of Bounds:D
8:05 AM

♥Saturday, May 21, 2011


IlYSM




smlm aku memang rse kecewe sikit dgn scream donghea..sper dyerk uhh..dyerkk uh bf aku..urmmm,aku sygkan dyerk sgt2...umur dyerk 14 thn..tpi dyerk comey..tpi biler aku dpt tau dyerk ade girl lain...aku rse lbih baik aku undur diri...aku nk syaz dgn raimie bahagia bersama...tpi raimie ckp dyerk xnk lpaskan aku...urmm,aku try pujuk dyerk..tpi suruh dyerk back dgn syaz,...tpi dyerk xnk..
urmm memang aku sygkan dyerk sgt2....tpi aku kne undur diri..raimie minx satu lgi peluang....aku serba salah  dgn dyerk..sbb aku tau syaz sygkan dyerk...urmmm....tpi raimie still nk pilih aku..so aku back dgn dyerk..and dyerk lepaskan syaz..Syaz semoge awak bahagia dgn bF bru awk...okies.....




Out Of Bounds:D
8:44 PM

♥Friday, May 20, 2011


MIMPI

TDI aku mimpi...sesuatu yg agak buruk..sungguh menakutkan
.....
tuh arh aku tdow pukul wak2 asar..urmmm
aku mimpi,,
yg aku dh meninggal..
aku dh xde kat dunia nih..
aku nampak jasad aku ditanam..
tpi roh aku berlegar-legar..
aku nk bgi tau bf aku 
yg aku dh xde...
tpi xde sper tlg bgi tau..
yg aku pelik npe aku boley pegang..
handphone.and dorang xnmpak aku..
aku pelik sgt..
and aku pergi kat satu tempat..
aku menjerit
TIDAK!!
aku sediy sgt..
lpas tuh aku berdoa..
aku minx pertunjuk dariNya..
tuhan yangmencipta aku..
aku xdpt pikir sampai tahap tuh...
sblum nih..
mungkin..ini smua pengajaran utk aku
sebagai manusia yg sentiasa alpa..
dan aku cbe utk berubah..
aku masih tergamam dgn smua nih
aku takot sgt
aku takot..
YA ALLAh.bukakanlah pintu taubatku,sesungguhnya
engkau maha pengampun,lagi maha penyanyang.
adakah apa yang aku mimpi tuh,peraSAan arwah
kwn2 aku yang skrg..
adakah dorang cbe sampaikan sesuatu 
dkat org yg diaorg syg
tetapi...xde peluang..
aku masih ada lgi peluang untuk hidup..
dan aku xnk sia-siakan waktu ini
mungkin arwah perlukan doa dari
org-org yg tersyg..

salam driku
-Nurkhairunnisa bt Abd.Manan-
bertaubatlah selagi masih 
terbuka pintu taubat..

Out Of Bounds:D
4:33 AM

♥Wednesday, May 18, 2011



i am so angry NOW!...cause i really love my boyfie,,but he does not spent time for me....i need him damn much...i love him damn much..i really need his attention for me..i need it..hey sayang.i am truly love you,,Faham x??awak saya cuma nk awak manjakan saya..itu jerk..pliss larh...saya x ske kne marah or kne tengking...saya memang manje,itu pun klu awak masih terime saya seadanya...

Out Of Bounds:D
8:17 AM

♥Tuesday, May 17, 2011


shyGirL
okies kt skool tdi,,aku tol2 malu + bengang..sbb persembahan hari Isnin..so suck..
hahhaha..
i am look like  clown..
very funny..
so...hari nih..aku cover lah mke dgn pakai cermin mata..aeRun serabot!!
memang serabot tol ark...
urmm..airina xdtg skool ..so aku recess dgn shahrul,azrul,ejan...
oke larh tuh...
ejah plak merayap mana tah..
adoyyy..
so aku jerk girl..
opyerk..aku dh oke dgn Mizam..dyerk sbnarnyer
xmarahkan aku larh..cme diam penat jerk..
hushhh..
ape larh..and hal ponteng tuh.memang dyerk nk mkn penumbuk..
dgn aku..
azrul pon sme..
tdi kne belasah dgn aku,sbb
rambut dyerk panjang..
kecian dorang..
blk plak,
aerun jumpe Justyn..hheheeh
dyerk jahat...
dyerk ckp sye dgn Hasif..
hehhehe
xde ar...gurau jerk/././
oke..aku mcm nih larh


Out Of Bounds:D
11:08 PM

♥Monday, May 16, 2011


hari guru smlm....memang memalukan...aku malu giler siakkk...err...nk wat cm mne,,lpas nih..aku kne pakai cermin mata jerk....adoy..memalukan..hushhh.malunyer.sgt malu..hushhh...urmmmm..adoy...mlm plak ,,aku terpakse gi tuisyenn...urmmm..tpi sblum uh,,aku ikot abg aku gi kipmart..aku belikan dyerk jam tgn bru warne hijau....kat tuisyen jenama guess...hushh,...kat tuisyen aku pengsan..xtahn sjuk arr..badan aku knape entah,..sjuk membeku..darah aku kot..ade prob...tau x.tngah hari bute..aku ley sjuk...

Out Of Bounds:D
10:07 PM

♥Sunday, May 15, 2011


nk sambut hari guru pagi nih...

Out Of Bounds:D
3:07 PM


DADDY...


tdi mummy aku bru lpas marah abg aku...sbb abg aku ade wat salah...pas2 mummy aku ckp pasal daddy aku nk sgt klu ley anak dyerk masuk kejuruteraan elektrik...urmmm,,aku terasa sikit,,,sbb sblom nih,,ape2 yg aku nk aku dpt...tanpa syarat daddy aku belikan...tpi time aku pekse,,,ape yg aku berikan..nothing,,,aku rse aku nk tkar arr,,,aku nk masuk kejuruteraan...sbb daddy aku harapkan abg aku..tpi xboley..hanya aku jerk yg boley.,..aku kne buat khas utk daddy aku..aku xnk daddy aku kecewa....aku syg daddy aku sgt2...

Out Of Bounds:D
3:44 AM

♥Saturday, May 14, 2011


hey pencuri!!

ape sey nk curi mama kte lak nih..hey lu xyah nk budget dpan gua arr...budget alim konon..tpi,xpakai fon un..kau org anak beranak,sme jerk ske tpu menipu..aku pon xfhmm...fon mama aku unn kau mauu curi ka.....ishh,,lpas2 budget lakk uh..

Out Of Bounds:D
12:15 PM


biler dyerk pergi??



why biler org yg aku syg itu pergi....??kerana dia lbih disayangi Allah...tpi knape,biler dorang saket or masuk hospital aku dpt tahu lambat smua nih,,,aku still susah nk terime,biler 3 org dude aku pergi tinggalkan aku mcm nih..aku masih lgi terlalu sygkan dorang....awk smua,sye rindu awk smua,,,sye dh xley tngok senyuman awk smua,, tpi,nper smua nih berlaku begitu mendadak...aku terpakse merelakan ini smua...hari aku,begitu suram..sejak korang smua x de..tpi aku still kuatkan semangat,,sbb aku kne bgn..tpi kadang2 aku lemah,,aku rindu korang smua..aku xnk hilang lgi org yg aku syg.......aku xsanggup..nk bertahan...rindukan sgt saat indah sewaktu kita bersama...-awk klu sye sedih,sye rindu awk,sye diam,sye perlukan mse utk fhm,sungguh pun mengambil bertahun2 sye akan cbe bgn,biler sye bwk mto,sye akan ingatkan awk..dan saat itu sye akan rindukan awk..sye nk blk senyuman awk.sye  nk blk...tpi??urmmm sye dh hilang..org2 yg sye syg...

Out Of Bounds:D
10:19 AM


adoy....

oke,,aku nk story pasal kwn aku nme dyerk_____-....asal dyerk dh berubah,,nper dyerk,,dh xmcg or coll aku,,,ape yg aku dh buat??aku ada wat dyerk marah ker...hey..aku nk kwn dgn kau blk...kau kan kwn aku..
aku nk blk...aku rse mcm ade something wat kau jdi cm uh,,kau tegur akuu un dh x skrg...aku panggil kau,,,haram jadah kau,,nk plak skrg...kau buat bodoh jerk..aku x fhm mne silap aku..if aku silap unn kau tlg arr ckp..since kau kwn dgn dax uh,,kau berubah,,aku xfhml..oke smua org berhak utk berubah,,tpi kau kwn aku,,aku xnk kau slah pilih kwn,,,..kau dh sesat,,,aku risau dgn kau,,kau tau x,,,terus terang aku ckp,,aku syg kau,,aku syg kau sebagai kwn.maybe sblom nih lbih..tpi xutk skrg..aku hanyer syg sebagai kwn aku..aku harap kau berubah..and kembali kepangkal jln!!

Out Of Bounds:D
9:52 AM


12.05.2011


al-Fatihah tuh my friends.arwah Faiz bin Razak,telah pergi meninggalkan kita smua.semoga rohnya dicucuri rahmat...


aku xsangka dyerk pergi mcm tuh jerk,,aku still ingat first aku knal dyerk mse aku year6,.,,tuh on sbb aku terlalu nakal...urmm..tpi mse margrib tuh aku dpt agak something xkne sbb tgn aku menggigir,,..aku rse terperanjat mse dyerk meninggal..mcm xley terime...gak arr,,tpi aku kne belajr utk terime hakikat..walaupun itu memeritkan,,,sbb aku ingat ustazah aku ade ckp"kita hilang seseorang,kita akan dpt penggantinya"urmm aku harap....ia benar

Out Of Bounds:D
5:26 AM

♥Thursday, May 12, 2011


what happen?


okies..aku xtauu....larh nper dgn aku..ekk,aku yg berubah ker..and aku terase mcm malas..lak ckp dgn dax2 nih..tpi geng2 yg oke..aku layan arr..xtau arr..knape ekk..hushhh..maybe sbb aku dh tau something yg buat aku tol2 marah..aku susah utk maafkan org biler org tuh wat aku saket hati sgt....
aku xtau arr nper dorang ckp suare aku kecik...oke if kecik sekali pun..plis jgn nk kutuk larh...LU SAPE NK SOUND GUA...FUCK LU LARH...aku xde buat2 larh..BODOH tol....and aku xfhm arr larhh dgn dax2 nih..aku ckp terus terang larh...klu aku diam or sombong kat luar,,,biler korang nmpak aku mcm tuh..meants aku ade prob or aku penat....klu kat kelas aku oke..tpi kadang2 aku unn xdemood gak

aku skrg asyik rindu arwah dyek..jerk...aku rindu sgt..aku nk tngok lgi senyuman dyerk..
awk nper awk pergi ??sye rindu awk,,,and biler sye rindu awk sgt...sye mesti akan nampak mcm bayang2 awk....awk masih ade disamping sye x.??sye syg awk...sye nk awk...sye tau sye bukan utk awk...tpi sye rindukan awk..tau...


sye nk pergi lgi kubur awk...sye rindukan awk...awk sye janji ,,selama sye hidup,klu sye ade mse sye akan pergi melawat awk,,sye tau awk dh xley panggil sye mcm dlu..tpi sye akan dtg sendiri utk awk..

Out Of Bounds:D
1:04 AM

♥Tuesday, May 10, 2011



Out Of Bounds:D
12:53 AM

♥Friday, May 6, 2011


siapa dia??


oke firstly..aku nk story pasal pgi tdi..dsbbkan mlm smlm aku sgt merindui arwah..akhirnya pgi nih aku dpt jumpe someone mke mcm arwah...aku biase arr dtg awal pgi..so aku berdiri kat tepi busstop..
lpas 2 aku jumpe dax yg aku nksgt tau nme dyerkk uhh..dh lme aku nk tegur dyerk..tpi xberani..
oke..so biler kluar dri pintu kerete mama dyerk...aku tngok jerk dyerk..
time tuhh mcm perasaan akutimbul..aku terus ikot dax tuh masuk ke dalam sekolah..biler dh masuk aku kejar dyerk...aku ckp.."bang"
pstuh dyerk pandang belakang..aku terus tNYA"spe nme abg"
mse tuh mke nampak mcm pelik.dyerk ckp"erm knape"
aku jwb"mke abg mcm arwah kwn saya"
pastuh dyerk tunjukkan tanda nme dyerk...owh..Naim...oke...yg aku hepi sgt dyerk punyer senyuman tuh//istimewa mcm arwah...//rindu larhh...


urmmm
mse rehat aku jumpe geng2 aku and geng2 achikk...hahahahkk...best arr.tdi//
ptg aku gaduh nan abg aku..abg aku tuh bingit arr
..aku nih  still ,ley sabar lgi


Out Of Bounds:D
7:13 AM

♥Thursday, May 5, 2011


why??if kaYa

oke aku nk story sikit...oke knape klu kaya??
smua org nk jdi kaya,,
memang xsalah
tpi if korang tuh kaya sangat pliss arr xyah nk buli dax2 biase..
klu korang tuh kaya hanya utk belagak
xyah lah wey..
aku xheran,setakat nk pakai barang2 bju2 and everything yg jenama and
tunjuk2,,
pastuh beli minyak wangi sampai beratus2.
pastuh nk tunjuk2
hey aku un mampu arr nk beli barang2 mcm tuh
tpi aku still pikir lgi..
kte nih student
klu nk habeskan duit..
habeskan duit sendiri..
study pun xlepas...
okeoke
...
aku nih bukannye aper
cme nk korang sedar sikit
klu nk kwn
tpi just pilih kwn yg kaya2
and belagak jerk wat aper
aku knal ramai anak2
org kaya
tpi xlah belagak mcm kau!!
dorang pun hidup simple
jerk///
...

Out Of Bounds:D
10:47 PM


dia yang dinamakan kawan!!




aku xcaye kau ley berubah sampai mcm nih,,,kau tau xkau tuh baek...tpi kau dh berubah....aku xfhmlah,,,apa salah aku..oke fine aku tau,,,kau xdpt pape kwn dgn aku...kau xdpt jdi famous and..
mcm2lah..mne x nyer aku nih skema,,,xmcm kau,,,,kau perlukan aku mse kau susah,,,tpi aku still boley tlg kau...tpi kau selalu kutuk aku...why?? k arr aku xkan ganggu life kau lgi...klu aku xlayak jdi kwn kau......lpas nih xyah nk cri aku lgi..

Out Of Bounds:D
3:06 PM