<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Saturday, April 16, 2011


your day...


oke aku nk story pasal smlm....dsbbkan mlm tdi aku penat + ngantok...so malas arr nk tulis....oke smlm school day..so aku skool arr...xkan nk ponteng jerk,,,amizam pun dh tanyer nper aku xdtg..aku xdtg pon sbb xde mood kan....heheheh..tpi aku kecian kan airina and shiyma,,,aku risau mne tau dorang kne buli...cian aku tngok..lgi unn kan thn nih aku nk pekse tol ark,,,urmmm tdi ade majlis perpisahan,,,kali nih puan hasnah plak kne pindah,,dia naek pangkat and pindah skolah bandar seri alam...hurmm..cikgu tuh baek sgt taw..aku ingat time aku pengsan dlu..mcm mne dyerk layan aku...hushhh..sedih tau..mcm nk nangis aku tgnok.tpi majlis utk dyerk smlm memang best,,ade bdak kelas 5 catering nyanyi lgu,,,sdap tau suare bdak laki tuh..tpi aku x berape knal sgt arr..hahhaha,,yg slekkk.nyer smlm...aku kne dok sblah dax2 form5...aku bukannyer aper..mne lah tau dorang kutuk2..sbb dorang unn perempuan,,, mcm aku gakk tol arkkk..


dlm kElAS:
tdi bela try tegur aku mcm biase,,
oke aku xkecahh..
tpi aku rse mcm dh xley nk rapat mcm dlu,,
xtau arr nper..
mse hari aku ponteng tuisyen tuh aku xabes pikir jerkk,
so maybe keputusan aku,,aku dh xley nk rapat mcm dlu,,
sbb kau memang xlayak kwn dgn aku,,
kau boley dpt ramai lgi kwn yg lebih baek
and lebih bagus dri aku,,
aku nih dh arr
kedekut,,
klu nk beli barang tuh
mesti nk yg murah..
maybee buat kau malu ker..
sorry tpi aku xnk wat kau malu,,
............




ptg plak aku jemput adek angkat aku dtg..
sbb aku borink sgt,,,
........
kteorg maen tennis,,,
seronok tau,,,,aku ske sgt,,,
pastuh dyerk bwk byk snaks
aku ske giler..
pastuh dh penat kteorg maen air
yg aku ske time uhh,,kluar dgn bdax so aku ley maen permainan
yg nampak kebudakkan.
lgi unn klu aku maen
lecak and maen kat semak
komfirm kwn2 aku ckp xmatang,,
oke aku memang nampak mcm x matang..
tpi aku ske maen bende mcm tuh tngokk kartoon..
menarik taww..
and aku bukannyer mcm girl yg jge kesopanan..
sbb aku memang ske lasak sikit..
cme aku nih kuat saket jerk..
its oke...
and aku still waiting 17.04.2011
aku nnt pergi dgn mizam kot..
lgi unn cme dyerk sorang jerk ley temankan aku...
hurmm xpe arr nk wat mcm mne,,
yg penting aku gi,,,
aku nk pergi..
alangkah seronoknya aku rse...
hehhehehe..
bukannye ape..dh dkat 2 tahun aku teringin sgt nk gi..
xde sper bwk aku gi.
hari tuh unn aku cme lalu jerkk..
walaupun lalu,,tpi aku tetap seronok... and happy
why??
sbb maybe akan jdi inspirasi aku..
semoga arwah ANUA..tenang di alam sne.,..
.................
ptg nih plak aku nk gi maen tennis dgn ayah aku kot..heheh
best tauu ,maen tennis...
korang unn kne try..




Out Of Bounds:D
1:40 AM