<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Saturday, April 2, 2011


oke..finally..aku nk bgi tau korang aper yg aku cter2kan...
aku nk jdi CEO designer...aku nk buka syarikat sendiri yg dinamakan `NANIZA HOLDINGS'...
dlm waktu yg sme.aku ade rakan2 yg akan join aku dan bekerja bawah ..example..bela..dyerk jdi ganeral manager kat syarikat aku..ermmm...yaww..aku perlukan ramai kaki tangan and staf2 yg boley tlg aku utkk..siapkan smua,design2 terbaru...op yerkk..selain itu..aku,,nk mummy and daddy aku,,yg uruskan syarikat,,,semampu yg boley...lepas tuhh.aku cme tinggal check.staf2 aku buat kerja...disamping itu,,,aku akan sediakan barang2 yg perlu aku edit and design ..examplenyer.,kasut2 yg harganya murah..aku akan.,.edit..dgn nme,,,aerun design...so...v3ryy nice right...
dlm keadaan aku sebok uruskan syarikat..aku juga nk luangkan mase aku dgn keluarga aku,,terutamanya laki
aku.my sygg>33
oke,,klu example aku dh ade..anak..aku nk ajar dyerk knal dunia..
klu boley aku nk dyerk belajar music example..
 mcm aku.,tpi aku akan sediakan
cikgu yg btol2 boley,,ajar anak..
aku..
opyerkk
nih soalan maut..
kwn2 aku tanyer..aku nk berapa org anak?
ermm aku rse 3enough kot..
1-muhamad khairul adnan
2-muhamad khairul anuar
3-nurkhairunnbariah
aku nk jdi ibu yg baek  and CEO yg terhebat
setelah aku berjaya buka company sendiri..
aku nk beli beberapa buah rumah kedai
.,,
utk buat kedai,,
kedai makan,,,
yg suasananya menarik and harga2 makanan yg agak murah..
and aku nk bukak kedai
minuman yg dinamakan -aeRun heyRun-
kat situh aku nk cri pekerja yg xhabis belajar,,,and
pelajar  bawah umur..
aku nk jual minuman kegemaran aku.yg dinamakan ice lemon tea...
and donut...
aku  nk kedai aku mcm kedai coffee prince..
best,,seronok sgt...
klu dpt buat mcm tuh..
then utk kedai terakhir..aku nk bukak kelas music  yg dinamakan
aeRun music..
aku nk budak2 kecik belajar maen music...
and tauu maen gitar...
opyerkk sblum terlupa pada umur aku..\ 20 thn aku nk beli motor idaman aku
motor nih yg aku nk beli..aku minat giler kat motor nih..
aku harap aku berjaya and dapat beli motor idaman aku nih..
motor kau tunggu aku tauu
.........................
lgi satu aku target..umur aku 30  aku dh ade syarikat sendiri..
and umur 33 aku dh dpt pergi haji...
bersama keluarga aku..
.................
ermm kawenn??
mungkin lepas aku dpt gelaran I.R//
kot/.insyaallah umur 25 thn..aku tamat pengajian kat..UTM.jb..
or U kat kl..
aku first ade pilih nk gi kat oversea...
tpi aku sygkan parents aku..'
klu aku saket and pengsan komfirm dorang risau..and susah nk melawat aku tol arkk\
ermm target aku thn nih plak..aku nk dpt 8a1//
and thn depan aku nk masuk sekolah seni kat jaybee...
thn nih..aku nk study tol2..and sambil tuh,aku nk buat novel yg bertajuk/
aeRun life

Out Of Bounds:D
1:44 AM